Δευτέρα, Οκτωβρίου 29, 2012

OI ANONYMOUS - #OPGREECE ΛΕΝΕ ΠΩΣ ΟΙ ANONYMOUS ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ!-ΟΠΟΤΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΑ ΣΤΟΧΕΙΑ!!!


ΕΑΝ ΟΙ ANONYMOUS ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΕΞΕΡΕΣΗ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΡΡΗΤΩΝ ΕΓΓΡΑΦΩΝ , ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ... ΤΟΤΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΣΤΗ ΦΟΡΑ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ, ΟΠΩΣ ΑΛΛΩΣΤΕ ΣΥΝΗΘΙΖΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ...
ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ.
ΠΑΝΤΩΣ Η ΥΠΟΘΕΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΧΟΝΤΡΗ ΚΑΙ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΒΑΡΒΑΤΑ..ΚΑΙ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ!!!
Σε απαντηση ενος δημοσιευματος που αναφερει οτι η διαρροη στο Υπουργειο Οικονομικων εγινε εκ των εσω εχουμε να απαντησουμε τα εξης :
1. Η Ελληνικη Κυβερνηση κατι πρεπει να πει για να δικαιολογησει το γεγονος οτι εχουμε πληρωσει εκατομμυρια ευρω σε συστηματα Υπουργειων που εν τελει αποδεικνυονται "τρυπια".
2. Υπαρχει ποτε περιπτωση το υποτιθεμενο κυκλωμα να ηξερε κ να χρησιμοποιησε μεθοδους που χρη
σιμοποιουν μονο οι Anonymous? Προσπαθουν να μας πεισουν δλδ οτι υπαλληλοι του Υπουργειου που βαζουν pass 123456 ηξεραν το AnonPaste? LOL
3. Το κειμενο που εσταλει ειναι σε απταιστα Αγγλικα κ με την μορφη που γραφουν οι Anonymous. Υποθετουμε λοιπον οτι οι ιδιοι υπαλληλοι εγραψαν press release!!! Ξανα LOL !
Οι Anonymous παντα αναλαμβανουν την ευθυνη σε οποιες επιθεσεις εχουν γινει απο αυτους κ το ιδιο εγινε κ στην συγκεκριμενη. Επιτελους παραδεχτειτε για μια φορα οτι ειστε ανικανοι για τα παντα κ σε καθε ευκαιρια σας ξεβρακωνουμε. Αφηστε τα "δακτυλος εκ των εσω" και μην προσπαθειτε να κερδισετε τις εντυπωσεις. Κρατηστε τις ηλιθιες δικαιολογιες, θα σας χρειαστουν στο μελλον για τα επομενα που θα ερθουν. !!! ;))
http://www.secnews.gr/archives/52792
καντε like στη σελιδα https://www.facebook.com/AnonOpGreece
ΠΡΕΖΑ TV
29-10-2012

Δεν υπάρχουν σχόλια: