Παρασκευή, Δεκεμβρίου 28, 2012

ΟΜΟΛΟΓΗΣΕ Ο ΔΡΑΣΤΗΣ ΤΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ 34ΧΡΟΝΗΣ ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΗ-ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΝ ΥΠΟΔΕΧΤΟΥΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ


Ένας 27χρονος ημεδαπός ομολόγησε τη φρικιαστική δολοφονία της 34χρονης γυναίκας στην Ξάνθη. 
Σύμφωνα με δηλώσεις στο Mega του αστυνομικού διευθυντή Ξάνθης, Γ.Γκοδοσίδη, ο νεαρός ομολόγησε ότι επιτέθηκε στην κοπέλα στην είσοδο πολυκατοικίας, εν συνεχεία την παρέσυρε σε ακάλυπτο χώρο, τη βίασε και για να καλύψει τα ίχνη του την περιέλουσε με βενζίνη και την έκαψε. 


Σύμφωνα με τον κ. Γκοδοσίδη, ο 27χρονος είχε συλληφθεί στο παρελθόν για απόπειρα βιασμού, αλλά αθωώθηκε και αφέθηκε ελεύθερος.

Ο 27χρονος προσήχθη στην Αστυνομική Διεύθυνση Ξάνθης την Πέμπτη και τα ξημερώματα, στη διάρκεια της ανάκρισης, ομολόγησε. 

Σύμφωνα με στοιχεία που έχουν γίνει γνωστά, ο άνδρας διατηρούσε μανάβικο σε κοντινή απόσταση από το πατρικό σπίτι του θύματος. 

Επίσημες ανακοινώσεις της Αστυνομίας αναμένεται να γίνουν στις 11 το πρωί.
Newsroom ΔΟΛ
ΠΡΕΖΑ TV
28-12-2012

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

225ρρυσιεκαι πουτανας γιος και χρυσαγιτης θα φας καλα στην φυλακα μουνοπανο.

Ανώνυμος είπε...

ΕΛΛΑΔΑ 2012.....ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ.....ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΖΩΗ.ΧΘΕΣ ΤΟ ΠΡΩΙ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣΤΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΥΠΟΠΤΟΥ,ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΤΗΣΑΝΕ ΠΟΛΤΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΗΣ.ΑΦΟΥ ΘΕΩΡΗΣΑΝ ΟΤΙ ΤΟ ΤΕΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ ,ΜΕΤΑ ΣΥΝΕΧΙΣΑΝ ΤΟ ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΟ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑ ΤΟΥΣ,ΚΑΤΗΓΟΡΩΝΤ ΑΣ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΗΘΙΚΟΙ ΑΥΤΟΥΡΓΟΙ.ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ........ΜΕΤΑ ΕΚΔΗΛΩΝΑΝ ΤΗΝ ΚΟΜΑΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΚΑΛΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.ΣΧΕΔΟΝ ΑΡΧΙΣΑΝ ΕΝΑ ΠΑΝΥΓΗΡΑΚΙ ,ΑΦΟΥ ΘΕΩΡΗΣΑΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΝ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΩΡΑ ΛΟΓΩ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ,ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ.ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ,ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ......ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

Άμεση επαναφορά της θανατικής ποινής, ΤΩΡΑ!

Ανώνυμος είπε...

Το τέρας της Πάρου το ξεχάσατε βούρλα, ή τα εγκλήματα των λαθροόρκ?

Ανώνυμος είπε...

12:38 και τι θες να πεις μ αυτό? άμα σε σκοτώσει έλληνας ...πεθαίνεις λιγότερο, ενώ άμα σε σκοτώσει λαθρομετανάστης πεθαίνεις εντελώς?
με το σκεπτικό σου δηλαδη....έξω οι έλληνες να ξεβρωμίσει ο τόπος!!!
στείλε επιστολή στην οικογένεια του θύματος και γράψε ¨τουλάχιστον είχατε την τιμή να τη σκοτώσει έλληνας και όχι αλλοδαπός¨.
ΑΝΤΕ ΨΟΦΑ ΡΕ ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή 1:11 δεν σου φτάνουν οι Έλληνες εγκληματίες (θανατική ποινή, τώρα) θες και αλλαδαπους εκληματίες καλά λοιπόν την μάνα σου να την βιάσουν και να την κάψουν , αλλοδαποί.

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΕΛΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ ΞΕΧΝΑΤΕ ΤΑ "ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΕΚΛΗΜΑΤΑ" ΟΤΑΝ ΟΙ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΙ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ ΑΠΟ ΤΗ ΜΑΝΗ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΒΙΑΖΑΝΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙ ΧΩΡΟΦΥΛΑΚΕΣ ΚΑΝΑΝΕ ΤΟΥΜΠΕΚΙ?

ΟΙ ΝΑΖΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΝ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ. ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ ΘΑ ΣΑΣ ΚΡΕΜΟΥΣΑΜΕ ΤΕΛΕΙΑ.

ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΝΑΣ ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΔΕΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΤΕΡΜΑ

Ανώνυμος είπε...

1:29 και 12:38, εσένα σας γαμάνε τις μάνες και τις οικογένειες κάθε μέρα οι πολιτικοί και εσείς ακόμη γκρινιάζετε για τους λαθρομετανάστες. Θέλετε κι άλλο γαμήσι για να καταλάβετε μάλλον. Την θανατική ποινή θα την επαναφέρουμε, αλλά όχι για τους βιαστές, για τους προδότες και για τους τραμπούκους των αφεντικών θα είναι. Αν σας ανησυχούν τόσο οι αλλοδαποί, όταν θα σας μαντρώσουμε επιτέλους (κατά προτίμηση στα υπερλουξ κέντρα υποδοχής μεταναστών που σας φάνηκαν τόσο λογική λύση), θα φροντίσουμε να σας βιάζουν μόνο ημεδαποί, μην ανησυχείτε. ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΟΥΦΑΛΕΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΡΕΜΑΛΕΣ.

Ανώνυμος είπε...

5:22 Η Χ.Α να είσαι σίγουρος ότι δεν μας έφερε εδώ που είμαστε , μάλλον η δημοκρατία σας και τα λαμόγια της! Όσο για τα λαθροόρκ να είσαι σίγουρος ότι θα φύγουν μαζί μ΄εσάς , έμμισθοι διεθνοσιωνιστές! Τράβα τώρα στα Πάκι να σου τραβήξουν καναδυό πούτσες να ηρεμήσεις !