Πέμπτη, Δεκεμβρίου 27, 2012

H ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ GUARDIAN - INFOWAR ΓΙΑ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ


Η ομοσπονδιακή κυβέρνηση της Γερμανίας απάντησε σε ερώτηση βουλευτών του κόμματος Die Linke, σχετικά με τις σχέσεις αστυνομίας και Χρυσής Αυγής, όπως προέκυψαν και από τις αποκαλύψεις του αφιερώματος της βρετανικής εφημερίδας Guardian και του Info-war.gr.
Σε επερώτησή τους οι βουλευτές ρωτούν μεταξύ άλλων: «Σε ποια συμπεράσματα καταλήγει η ομοσπονδιακή κυβέρνηση μετά και το δημοσίευμα της εφημερίδας „Guardian”, σύμφωνα με το οποίο αξιωματικός της αστυνομίας αναφέρει ότι η Χρυσή Αυγή έχει στην κυριολεξία “ παρεισφρήσει” στις τάξεις των υπηρεσιών ασφαλείας και ότι αυτό είναι εν γνώσει της Ελληνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών, αλλά ότι αυτή, ωστόσο, δεν κάνει τίποτε, επειδή οι Χρυσαυγίτες μπορούν, ενδεχομένως, να αποβούν χρήσιμοι κατά των αριστερών διαδηλωτών (Guardian, 26 Οκτωβρίου 2012)».


Στην απάντησή της η γερμανική κυβέρνηση αναφέρει: «Η ομοσπονδιακή κυβέρνηση σημειώνει με ανησυχία τις αναφορές αυτές και καταβάλλει προσπάθειες  προκειμένου να τις επαληθεύσει. Αν αποδειχτούν ακριβείς, τότε αυτό θα ήταν απαράδεκτο».

Οι βουλευτές ρωτούν επίσης «σε ποιο βαθμό οι δηλώσεις του Έλληνα πρωθυπουργού (ότι η άνοδος ενός νεοναζιστικού κόμματος θυμίζει την Δημοκρατία της Βαϊμάρης) αποτελούν την κατάλληλη βάση προκειμένου η Γερμανία να επανεξετάσει εκ βάθρων και να διακόψει την συνεργασία της με την ελληνική αστυνομία;». Η απάντηση που δίνεται είναι ότι «Η ομοσπονδιακή κυβέρνηση δεν έχει την πρόθεση κατ΄αρχήν να αλλάξει, πόσο μάλλον να διακόψει τη συνεργασία με την Ελλάδα στον τομέα της ασφάλειας».

Στην επερώτηση παρουσιάζονται δεκάδες κόμη περιστατικά ρατσιστικής βίας αλλά και η περίφημη περίπτωση βασανισμού αριστερών διαδηλωτών από την αστυνομία που δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα Guardian. Ακόμη γίνεται αναφορά σε περιστατικά παραβίασης της ελευθεροτυπίας, όπως την προσωρινή απομάκρυνση των δημοσιογράφων Αρβανίτη και Κατσίμη από την κρατική τηλεόραση αλλά και τη δίωξη Βαξεβάνη.

Οι βουλευτές του Die Linke υποστηρίζουν ότι η ΕΕ «γίνεται συνεργός στην ενδυνάμωση της φασιστικής Χρυσής Αυγής». Όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά : «Στο ζήτημα της αναζωπύρωσης του φασισμού τόσο το Συμβούλιο όσο και η Επιτροπή τηρούν μέχρι τώρα σιγή ιχθύος. Αλλά και ως προς τις ρατσιστικές επιθέσεις από αστυνομικούς η ΕΕ σιωπά. Αντιθέτως, ο Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Μανουέλ Μπαρόζο, δήλωσε ότι η απόφαση κατά πόσο ένα κόμμα μπορεί να χαρακτηριστεί “νεοναζιστικό κόμμα” θα πρέπει να λαμβάνεται σε εθνικό, εκάστοτε, επίπεδο http://euobserver.com/fickers/116177)».
Στην απάντησή της η ομοσπονδιακή κυβέρνηση της Γερμανίας αρνείται κατηγορηματικά οποιαδήποτε σχέση ανάμεσα στην πολιτική λιτότητας που επιβάλλει το Βερολίνο και η ΕΕ στην Ελλάδα και την έξαρση των κρουσμάτων ρατσιστικής βίας αλλά και την άνοδο του φασισμού στη χώρα. Όπως αναφέρεται στην απάντηση: «Από τη σκοπιά της ομοσπονδιακής κυβέρνησης, δεν υπάρχει αιτιώδης συνάφεια μεταξύ των κοινωνικών και οικονομικών επιπτώσεων της μεταρρυθμιστικής διαδικασίας και της συγκρότησης της ελληνικής αστυνομίας “βασιζόμενης στον αυταρχισμό”, όπως υπαινίσσονται οι ερωτώντες στην προκαταρκτική παρατήρησή τους».

Παρόλα αυτά η γερμανική κυβέρνηση φαίνεται να αφήνει αιχμές και προς την ελληνική αστυνομία επισημαίνοντας ότι  «η ομοσπονδιακή κυβέρνηση έχει λάβει υπόψη…  ότι οι ενδείξεις σχετικά με την αυξανόμενη ξενοφοβική βία στην Ελλάδα πυκνώνουν. Η ελληνική αστυνομία, ωστόσο, δεν καταγράφει στατιστικά τις αξιόποινες πράξεις εναντίον των αλλοδαπών».

Δείτε το Video της Infowar Productions για τον Guardian εδώ: http://bit.ly/12IkGhh
ΠΡΕΖΑ TV
27-12-2012

20 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Στα ιερά ετούτα χώματα, το αίμα που έχει χυθεί για την υπεράσπιση της ελευθερίας, της αξιοπρέπειας και της Δημοκρατίας δεν έχει "στεγνώσει" ακόμα...(από τις Θερμοπύλες μέχρι το αίμα των νεκρών εργατών, θυμάτων των "αφεντικών" που δεν νοιάζονται παρά μόνο για την τσέπη τους)

Οι Έλληνες ΑΠΟ ΠΑΝΤΑ πολέμησαν με αυτοθυσία κάθε μορφή φασισμού.

Η "χρυσή αυγή", δεν είναι παρά άλλο ένα όπλο εναντίον της Ελλάδας και της ευημερίας των ανθρώπων που ζούν και εργάζονται εδώ.

Ο κοντοστούπης μελαμψός "αρχηγός" τους, καθώς και οι διάφοροι μυώδεις καθυστερημένοι (και ψυχολογικά βασανισνμένοι-παρατηρείστε το τικ του κλασιδιάρη, πρόκειται για ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ τικ ατόμου που έχει φάει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΞΥΛΟ ΑΠΌ ΓΟΝΕΙΣ Η ΚΗΔΕΜΟΝΕΣ) ακόλουθοί του, είναι σε εντεταλμένη υπηρεσία, ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΩΝ συμφερόντων, η οποία αποσκοποεί στη σπορά διχόνοιας και καχυποψίας μεταξύ των Ελλήνων.

Η αιτία που τα πράγματα έχουν πάει κατά διαόλου, είναι η απληστία και η απανθρωπιά των αφεντικών. Θέλουν να δεχόμαστε να δουλεύουμε σχεδόν απλήρωτοι, χωρίς κανένα εργασιακό δικαίωμα. Η χρυσή αυγή, δε λέει τίποτα για αυτό, αντίθετα ωθεί τον κόσμο να εκτονώνει τα νεύρα του στα κεφάλια των προσφύγων, αντί στα κεφάλια των αφεντικών.

Οι χρυσομαλάκες, είναι παραπλανημένα παιδάκια, θύματα του κακού τους χαρακτήρα και της αμορφωσιάς τους.

Επειδή λοιπόν πολλά λένε για την αρχαία Ελλάδα, χωρίς να γνωρίζουν όμως τίποτα, ας μάθουν αυτό: Ο μιχαλολιακος ο μόνος στον οποίο έχει μοιάσει, είναι ο εφιάλτης των Θερμοπυλών. Αντί να σταθεί δίπλα στους συμπατριώτες του, δείχνει στον εχθρό το "μυστικό" πέρασμα...Η ιστορία θα τον "ανταμείψει" όπως και τον Εφιάλτη...Επίσης, η μάχη που δίνουμε οι υπόλοιποι, ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ, θα στεφανωθεί σε βάθος χρόνου με τη δόξα των 300 του Λεωνίδα, των νεκρών του 21', του 40', της επατετίας της χούντας κ.τ.λ.

ΖΗΤΩ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ, ΖΗΤΩ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΖΗΤΩ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ, ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΔΑ, ΚΑΤΩ Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ

Ανώνυμος είπε...


Θες λοιπόν απόγονε των Βουλγαροεαμιτών να μάθεις? Δες λοιπόν :http://novazora.gr/arhivi/6760, απόγονός του Λεωνίδα ε??
http://belomorskamacedonia.blogspot.gr/2012/11/1946-1949.html Κι άλλοι Σπαρτιάτες ε??? Και φώναζαν κιόλας, ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΔΑ Ε?????χα χα χα ΠΟΣΟ ΒΛΑΚΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ !!

Ανώνυμος είπε...

O 10.07 είναι - εκτός από πουτάνα γιος, τώρα που γράφω έχω εδώ τη μάνα του και μου κάνει πίπα - χρυσαυγιτης σε βαρδια, έχει δώσει την ιδια απάντηση και σε άλλη αναρτηση, από αυτές στις οποίες έχω "ανεβάσει" σαν copy paste το σχόλιό μου. Ο λόγος που ανεβάζω αυτό το σχόλιο σε τόσες πολλές αναρτήσεις, είναι προφανώς προπαγανδιστικός, αλλά με ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΗ ΚΙΝΗΤΡΑ.

Ανώνυμος είπε...

Γουατέβερ και να λέτε εκεί στο Ελλάντα... Η Ομογένεια στηρίζει το κοινωνικό έργο της Χρυσής Αυγής.

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ, ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

Να πας να γαμιθεις μαλακα συνελληνα να βαλεις τα μελομακαρονα στο μουνι της μανα σου για νατα φαω.Α και τετιοι μαλακες του εξωτερικου εκει να μεινετε.Ευχομαι τωρα στις γιορτες να σας προσφερουν ενα δωρακι οι NAZI της γερμανιας

Ανώνυμος είπε...

Να πας να γαμιθεις μαλακα συνελληνα να βαλεις τα μελομακαρονα στο μουνι της μανα σου για νατα φαω.Α και τετιοι μαλακες του εξωτερικου εκει να μεινετε.Ευχομαι τωρα στις γιορτες να σας προσφερουν ενα δωρακι οι NAZI της γερμανιας

Ανώνυμος είπε...

10:38 Και με την προπαγάνδα σου την ανιδιοτελή , μας έπεισες όλους !
Για πες μας και την γνώμη σου για τον Μέγα Αλέξανδρο !

Ανώνυμος είπε...

8:45 δε μας λες εσύ καλύτερα τη γνώμη σου για τον μέγα αλέξανδρο?
(κατακτητής, που έδωσε τον πολιτισμό, την ελληνική παιδεία, οι φαντάροι του παντρευόντουσαν κοπέλες από τις χώρες που κατακτούσανε και όλα αυτά χωρίς να ανοίξει ρουθούνι!!!)

Ανώνυμος είπε...

ρε συ 9:58, συμφωνώ απόλυτα μαζίσου, αλλά πρέπει να συμφωνήσεις και συ μαζί μου ότι καταντάς κουραστικός....μη χρυσαυγιτίζεις ρε φίλε, το γραψες το διαβάσαμε ο.κ.

Ανώνυμος είπε...

Μονο ο λαος μπορει να αποδυναμωσει τη Τσιγκινη Αυγη.Ουτε οι κυβερνησεις ουτε οι πολιτικοι ουτε κανενας αλλος

Το συστημα τη θελει γιατι πολυ απλα το εξυπηρετει, γιατι την αγανακτηση που ειναι να πεσει πανω στους πλουσιους (που αυτοι στη τελικη εκλεψαν ολο το δημοσιο χρημα) η Τσιγκινη Αυγη τη ριχνει πανω σε τιποτα κακομοιρηδες κυριως μεταναστες που ζουν σε χαρτοκουτα. Η σε τιποτα μικροπωλητες κλπ κλπ.Η σε τιποτα αριστερους που μοιραζουν φυλλαδια στο δρομο

Και φυσικα βολευει τους εχοντες και κατεχοντες, τα κοροιδα να κυνηγανε κακομοιρηδες και εξαθλιωμενους παρα αυτους

Αλλωστε αμα δε την ηθελε το συστημα, δε θα τη διαφημιζαν καθε μερα τα κωλοκάναλα των κλεφτών και των λαμόγιων.Οι Τατιανες και οι Εισαγγελατοι και καθε μορφης τηλεοπτικοι κλόουν

Οταν ξυπνησει ο λαος και δει ποιος ειναι μαζι του και ποιος οχι μονο τοτε θα ξαναμπει η Τσιγκινη Αυγη μεσα στο αυγο της ξανα. Ειδαλως το σοου της Τσιγκινης Αυγης θα κρατησει πολλες δεκαετιες ακομα

Ανώνυμος είπε...

Αυτο και αν ειναι ανέκδοτο........
Κουμουνια. ,πατριωτες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

["Στα πλαίσια της άμυνας οι συναγωνιστές αντέδρασαν άριστα και έπραξαν τα δέοντα.Η αριστερή τρομοκρατία δεν θα περάσει! Συντρόφια περαστικά σας"!]...
Τι έγινε συντροφοι βάλατε και στις τσέπες έμαθα .
Χαιρετίσματα απο Κόρινθο

Ανώνυμος είπε...

στα πλαίσια της πανελλήνιας καμπάνιας ¨τσακίστε τους φασίστες¨ ανέβηκε με μεγάλη επιτυχία η θεατρική παράσταση ¨πούτσα στον κώλο και ξύλο μες στον βόλο¨. προηγήθηκαν οι εξής παραστάσεις
¨τα γραφεία που κάνουν μπαμ!¨
¨αιμόφυρτος στην τσιμισκή¨
¨ο Λαγός έγινε λαγός¨
και η ανεπανάληπτη επιτυχία
¨μπαμπά έκανα αποτρίχωση, θα γίνω χορεύτρια¨
η περιοδία συνεχίζεται.....n

Ανώνυμος είπε...

Ωραίες οι παραστάσεις ρε 11:03 αλλά να μην χάσεις και την τελευταία παράσταση με τα ποσοστά της Χ.Α!
Ευχαριστούμε πάντως που συνεισφέρετε στον αγώνα μας!

Ανώνυμος είπε...

Στο πουτσο μας τα ποσοστα σας.Αλλωστε δεν ειναι τωρινο φαινομενο η ηλιθιοτητα μεγαλου μερους του ελληνικου λαου.Ηλιθιοι σε αυτο το τοπο δυστυχως παντα θα υπαρχουν να ψηφιζουν ενα ναζιστικο κομμα

Ενα τηλεκομμα της πουτσας ειστε σαν αυτο του Καρατζαφερη απλα οχι μονο ακροδεξιο αλλα ναζιστικο-εθνικοσοσιαλιστικο.Μολις σας χρησιμοποιησει συστημα και δει οτι δε σαν χρειαζεται αλλο απλα τα καναλια του θα σας πεταξουν στα σκουπιδια οπως πεταξαν και το Καρατζαφερη

Και φυσικα απο το 6,9 τοις εκατο θα ξαναγυρισετε παλι στους φυσικους σας ψηφους δηλαδη το 0,1%

Γιατι φυσικα οσοι σας ψηφιζουν δεν ειναι ναζιστες ουτε φασιστες.Ειναι απλα απελπισμενοι ανθρωποι που ουτε καν ξερουν τι πραγματικα ειστε.Αλλα τιποτα δεν ειναι αιωνιο και μη κοκορευεστε για τα ποσοστα σας.Αλλωστε εχετε καθημερινη διαφημιση απο τη τηλεοραση.Φυσικο ειναι που πηρατε 6,9 τοις εκατο με τοσους τονους διαφημιση δηλαδη τα καναλια να ασχολουνται απο το πρωι μεχρι το βραδυ μαζι σας λες και ειστε και κατι το σπουδαιο

Αμα εκανε κομμα για παραδειγμα η Ντουβλη ας πουμε και ολη μερα τα καναλια ασχολουνταν μαζι της οπως κανει με το μπαζο τηλεκομμα σας δε θα επιανε και αυτη ενα 7 τοις εκατο για πλακα?

Ανώνυμος είπε...

12:43 τα ποσοστά σας βάλτα στον κώλο σου. φυσικά και συνεισφέρουμε στον αγώνα σας...σας προετοιμάζουμε για συμμετοχή σε αγώνα 100 μέτρων για την επόμενη ολυμπιάδα, με πρώτο τον μπαρμπαρούση (100 μέτρα σε 0,2 δευτερόλεπτα....οι χοντροί δεν πρόλαβαν!!!)

Ανώνυμος είπε...

6.9% ???? Το 12% σε φοβίζει να το πεις ε?? Και που να δείτε το 20%, εκεί να πάρετε και φαρμακευτική αγωγή γιατί δεν θα το αντέξει η ευαίσθητη καδούλα σας!!
Τελειώσατε πλέον δεν το πήρατε χαμπάρι ακόμα? Σιγά-σιγά θα το συνειδητοποιήσετε και θα φύγετε αγκαλίτσα με τους εραστές σας, τα λαθροόρκ! Καλό ταξίδι παιδιά!!!

Ανώνυμος είπε...

Καλα τραβα καμια μαλακια να στανιαρεις που πηγες και στο 20% χαχχαχα

Να σαι καλα μας διασκεδασες :)

Μη ξεχνας οτι τα χουφταλα που σας ψηφιζουν πεθαινουν κι ολας οποτε θα υπαρξει απωλεια ψηφων απο εκει

Οσο για τα φαρμακα αυτα πεστα στο κοκα το Κλασιδιαρη και στη αμφεταμινομανη τη χοντροκωλα τη Βουλα

Κοιτα ποιοι μιλανε για φαρμακα.Οι κοκακιδες και οι χρηστες στεροειδων και αναβολικων

Αντε καλα χριστουγεννα και περαστικα.Προσεξε ομως γιατι με τα πολλα στεροειδη θα εχεις προβλημα στο πουλακι σου

Ανώνυμος είπε...

θα το γραφω μεχρι να ξεφουσκοσετε.εσεις που βριζατε τις δημοσκοπισεις και τους μεγαλοκαναλαρχες τωρα τις ασπαζεστε και πεζετε πρωτη μουρη σε ολα τα καναλια.και λεγαμε κωλοτουμπα τον καρατζαφερη που να ξεραμε χααχααχ.εισαστε γελιοι και ευτιχως γυρω μου ακοω πολλους να εχουν μετανιωσει ,πειτε οτι μαλακια θελετε αλλα στις επομενες εκλογες μη βαλετε τα κλαματα αμα δεν εισαστε καν στο κοινοβουλιο.Και μετα αναστηστε τον πατριωτη ζερβα μπας και κανει κομμα ...νουμερα :) B.A.