Πέμπτη, Δεκεμβρίου 27, 2012

Ο ΔΗΜΟΣ ΑΘΗΝΑΙΩΝ ΠΕΤΑΞΕ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΙΣ ΔΩΡΕΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΡΟΥΣ-ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΞΕΦΤΙΛΑ-ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ-



ΟΙ ΔΩΡΕΕΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ,ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΣΤΕΓΟΥΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ,ΔΕΝ ΕΦΤΑΣΑΝ ΠΟΤΕ ΣΤΟΝ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ ΤΟΥΣ...ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΤΑ ΜΑΖΕΨΑΝ ΣΥΝΕΡΓΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ ΓΙΑ ΔΙΑΛΟΓΗ ΚΑΙ ΟΣΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΑΝ ΤΑ ΠΕΤΑΞΑΝ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ!!!!
Μπορεί η πρωτοβουλία αγάπης του τηλεοπτικού σταθμού Mega, την περασμένη Κυριακή, στο πλαίσιο της καμπάνιας «Νοιάζομαι - Μοιράζομαι», να ξεπέρασε κάθε προσδοκία σχετικά με τη μαζική συμμετοχή του κόσμου, ωστόσο ο Δήμος της Αθήνας, που συμμετείχε σε αυτήν την προσπάθεια, αποδεικνύεται κατώτερος των περιστάσεων.
Και αυτό γιατί, όπως αποκαλύπτει σήμερα η «δημοκρατία» με φωτογραφικά ντοκουμέντα, ένα μέρος αυτών των προσφορών των πολιτών, κυρίως ρούχα και παιχνίδια, φαίνεται ότι κατέληξε στους κάδους απορριμμάτων και όχι σε αυτούς που έχουν ανάγκη αυτές τις δύσκολες οικονομικά ημέρες που περνάει η κοινωνία.


Ειδικότερα, σε μεγάλους κάδους απορριμμάτων κατέληξαν οι προσφορές των πολιτών που έσπευσαν να δώσουν ό,τι μπορούσαν, ακόμη και από το υστέρημά τους, για να βοηθήσουν τους συνανθρώπους τους. Δεκάδες τόνοι από αντικείμενα που πρόσφερε ο κόσμος, τα οποία μαζεύτηκαν στην πλατεία Συντάγματος, κατέληξαν στα σκουπίδια του Δήμου Αθηναίων, ενώ πλημμύρισαν οι κάδοι από ρούχα, παιχνίδια κ.λπ.

Η εξέλιξη αυτή δημιουργεί μείζον ηθικό και πολιτικό θέμα για τον δήμαρχο Γιώργο Καμίνη, ο οποίος θα πρέπει να απαντήσει άμεσα για το τραγικό θέαμα που αποδεικνύουν οι φωτογραφίες που δημοσιεύουμε, καθώς και για τον τρόπο λειτουργίας του Κόμβου Αλληλοβοήθειας Πολιτών του Δήμου Αθηναίων, ο οποίος συνεργάζεται στενά με Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις (ΜΚΟ), χωρίς όμως -καθώς δεν αποτελεί δομή του δήμου- να υπόκειται σε έλεγχο!

Οι φωτογραφίες αποτελούν μοναδικά τεκμήρια και αδιάψευστο μάρτυρα για τη σημερινή αποκάλυψη της «δημοκρατίας», που αναμένεται να συζητηθεί, όπως συζητείται ήδη και στους διαδρόμους του δημαρχιακού μεγάρου. Ο εικονιζόμενος κάδος βρίσκεται λίγο πριν από τον σταθμό Λαρίσης και ακριβώς απέναντι από το παλαιό Φρουραρχείο, όπου ο κ. Καμίνης στεγάζει τις πολυποίκιλες συνεργασίες του με τις ΜΚΟ.


Μακάριος Β. Λαζαρίδης-εφημεριδα Δημοκρατια

ΠΡΕΖΑ TV
27-12-2012

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Στα ιερά ετούτα χώματα, το αίμα που έχει χυθεί για την υπεράσπιση της ελευθερίας, της αξιοπρέπειας και της Δημοκρατίας δεν έχει "στεγνώσει" ακόμα...(από τις Θερμοπύλες μέχρι το αίμα των νεκρών εργατών, θυμάτων των "αφεντικών" που δεν νοιάζονται παρά μόνο για την τσέπη τους)

Οι Έλληνες ΑΠΟ ΠΑΝΤΑ πολέμησαν με αυτοθυσία κάθε μορφή φασισμού.

Η "χρυσή αυγή", δεν είναι παρά άλλο ένα όπλο εναντίον της Ελλάδας και της ευημερίας των ανθρώπων που ζούν και εργάζονται εδώ.

Ο κοντοστούπης μελαμψός "αρχηγός" τους, καθώς και οι διάφοροι μυώδεις καθυστερημένοι (και ψυχολογικά βασανισνμένοι-παρατηρείστε το τικ του κλασιδιάρη, πρόκειται για ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ τικ ατόμου που έχει φάει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΞΥΛΟ ΑΠΌ ΓΟΝΕΙΣ Η ΚΗΔΕΜΟΝΕΣ) ακόλουθοί του, είναι σε εντεταλμένη υπηρεσία, ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΩΝ συμφερόντων, η οποία αποσκοποεί στη σπορά διχόνοιας και καχυποψίας μεταξύ των Ελλήνων.

Η αιτία που τα πράγματα έχουν πάει κατά διαόλου, είναι η απληστία και η απανθρωπιά των αφεντικών. Θέλουν να δεχόμαστε να δουλεύουμε σχεδόν απλήρωτοι, χωρίς κανένα εργασιακό δικαίωμα. Η χρυσή αυγή, δε λέει τίποτα για αυτό, αντίθετα ωθεί τον κόσμο να εκτονώνει τα νεύρα του στα κεφάλια των προσφύγων, αντί στα κεφάλια των αφεντικών.

Οι χρυσομαλάκες, είναι παραπλανημένα παιδάκια, θύματα του κακού τους χαρακτήρα και της αμορφωσιάς τους.

Επειδή λοιπόν πολλά λένε για την αρχαία Ελλάδα, χωρίς να γνωρίζουν όμως τίποτα, ας μάθουν αυτό: Ο μιχαλολιακος ο μόνος στον οποίο έχει μοιάσει, είναι ο εφιάλτης των Θερμοπυλών. Αντί να σταθεί δίπλα στους συμπατριώτες του, δείχνει στον εχθρό το "μυστικό" πέρασμα...Η ιστορία θα τον "ανταμείψει" όπως και τον Εφιάλτη...Επίσης, η μάχη που δίνουμε οι υπόλοιποι, ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ, θα στεφανωθεί σε βάθος χρόνου με τη δόξα των 300 του Λεωνίδα, των νεκρών του 21', του 40', της επατετίας της χούντας κ.τ.λ.

ΖΗΤΩ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ, ΖΗΤΩ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΖΗΤΩ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ, ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΔΑ, ΚΑΤΩ Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΑ ΙΕΡΑ ΤΟΥΤΑ ΧΩΜΑΤΑ...ΣΑΛΤΑ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΟΥ, ΜΑΣ ΕΣΠΑΣΕΣ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

9:15, γιατί βρίζεις? Αν διάβασες ΟΛΟΚΛΗΡΟ το σχόλιο και διαφωνείς κάπου ok, απλά πες που και σε τι...δεν καταλαβαίνω τι συμπεριφορά σου.

Καταλαβαίνω βέβαια ότι μάλλον είσαι φασιστάκι χρυσαυγιτάκι και σε μπεδέψανε οι αλήθειες που λέω, αλλά εδώ είμαστε να το "συζητήσουμε", έστω και ηλεκτρονικά.