Πέμπτη, Δεκεμβρίου 27, 2012

ΛΟΥΚΕΤΟ ΣΕ ΜΟΥΣΕΙΑ ΚΑΙ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΤΑ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΡΓΙΕΣ


Την απόφαση να ξεκινήσει νέο γύρο κινητοποιήσεων πήρε η Πανελλήνια Ένωση Υπαλλήλων Φυλάξεως Αρχαιοτήτων, έπειτα από την καθυστέρηση της πληρωμής των οφειλομένων από το υπουργείο Πολιτισμού.


Οι υπάλληλοι καταγγέλλουν την καθυστέρηση στην προώθηση υπουργικών αποφάσεων με τις οποίες θα πληρωθούν οι φύλακες των μουσείων και των αρχαιολογικών χώρων για την εργασία τους στα Σαββατοκύριακα και τις αργίες κατά το 2013, «παρά τις παρεμβάσεις μας και διαβεβαιώσεις των αρμοδίων υπηρεσιών, ότι δεν θα υπάρξει κανένα πρόβλημα καθυστέρησης».

Τέλος, επισημαίνουν πως αν δεν προχωρήσει το υπουργείο στις πληρωμές, από το νέο έτος δεν θα εργάζονται τα Σαββατοκύριακα και τις αργίες.



Πηγή: Λουκέτο σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους τα Σαββατοκύριακα και τις αργίες | iefimerida.gr http://www.iefimerida.gr/node/83393#ixzz2GHcuaMpl
ΠΡΕΖΑ TV
27-12-2012

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Το γιατί οι πρασινοκοκκινομπλέ καταπιόνες με τις βιλλάρες, τις οφσώρ και τις καταθέσεις στις Ελβετίες πολεμουν την ΧΑ, διάβασέ το ΕΔΩ>>>

Ανώνυμος είπε...

χαχαχα καλα ρε μαλακες αυγουλιθρες σαν βριζουν οτι ειστε αγραμματοι ok. σας λενε χαμηλο iq οκ. και για να αποδειξετε το αντιθετο γραφετε."Η βροχή δεν έχει σταματήσει από το πρωί, οι πολίτες στην ουρά κρατούν πολύχρωμες ομπρέλες" εεε ψιτ τσακαλε εεε εσενα λεο με την φαλακρα κ τα μπρατσα απ τα αναβολικα...αλλο το μυθιστορημα και αλλο το δημοσιογραφικο κειμενο.ουγκ.

Ανώνυμος είπε...

εκτος και αν εννοειτε πως οι πολυχρωμες ομπρελες συμβολιζουν τα αλλα κομματα?ουγκ

Ανώνυμος είπε...

χρυσαύγουλε, το πουτανάκι του συστήματος είσαι και τίποτα παραπάνω. πόσο χαζός μπορεί να είσαι βρε αγόρι μου. μια πορδή να σου ρίξουν οι ¨καταπιόνες¨ και διαλύθηκες!

Ανώνυμος είπε...

["Στα πλαίσια της άμυνας οι συναγωνιστές αντέδρασαν άριστα και έπραξαν τα δέοντα.Η αριστερή τρομοκρατία δεν θα περάσει! Συντρόφια περαστικά σας"!]...
Τι έγινε συντροφοι βάλατε και στις τσέπες έμαθα .
Χαιρετίσματα απο Κόρινθο