Σάββατο, Φεβρουαρίου 16, 2013

ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΤΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ- ΨΆΧΝΟΥΝ 6 ΆΤΟΜΑ ΠΟΥ ΕΜΠΛΈΚΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΥΠΌΘΕΣΗ


Στην Εισαγγελία Λασιθίου διαβιβάστηκε χθες η δικογραφία για την οργανωμένη ρατσιστική επίθεση που δέχτηκαν μέσα στο σπίτι όπου διέμεναν, στην Ιεράπετρα, τρεις νεαροί Πακιστανοί, οι οποίοι εξακολουθούν να νοσηλεύονται με σοβαρά τραύματα στο κεφάλι και στο σώμα.
Σύμφωνα με την Αστυνομία, εκτός από τον 34χρονο, οποίος είχε συλληφθεί στο πλαίσιο του Αυτοφώρου -αφέθηκε ελεύθερος χθες- στη δικογραφία περιλαμβάνονται τα ονόματα τεσσάρων ακόμα ατόμων, τα οποία φέρονται να εμπλέκονται στην επίθεση, ενώ αναζητούνται ακόμα έξι άτομα. Με βάση τα όσα αναφέρονται, μεταξύ των εμπλεκομένων συγκαταλέγονται και μέλη της τοπικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής.

Στην επίθεση φέρονται να συμμετείχαν έντεκα άτομα. Κάποια είχαν καλύψει τα πρόσωπά τους με κουκούλες ενώ άλλοι είχαν καλύψει τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους με κασκόλ και μπουφάν, ανασηκώνοντας τους γιακάδες.
Οι τρεις Πακιστανοί εξακολουθούν να βρίσκονται σε κατάσταση σοκ, ανήμποροι να συνέλθουν από τον εφιάλτη που έζησαν όταν οι δράστες εισέβαλαν στην αγροικία όπου διέμεναν και άρχισαν να τους χτυπούν.
ΕΘΝΟΣ
πρεζα tv
16-2-2013

23 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΤΗ ΣΠΑΘΑ ΣΗΚΩΣΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ
ΤΟΥ ΞΕΝΟΥ ΠΑΡΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ
ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΣΟΥ ΚΑΡΤΕΡΑΝΕ
ΧΤΥΠΑ ΠΡΩΤΟΥ ΣΕ ΦΑΝΕ


ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ-ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ

Ανώνυμος είπε...

Αυτοί που το 21' σήκωσαν την όποια σπάθα, θα γέλαγαν μαζί σας σήμερα άνανδροι, γυναικωτοι, δειλοί, τιποτένιοι φασίστες...

Γιατί τότε ο ελληνικός λαός ήταν εξαθλιωμένος και οι ξένοι που ηταν εδώ ήταν και αυτοί ΦΑΣΙΣΤΕΣ όπως εσείς...Αυτοί είχαν τον πλούτο και εκμεταλλεύονταν τυος Ελληνες...

Άρα και το ΄21 ο ελληνικός λαός εναντίον φασιστικής νοοτροπίας εξεγέρθηκε...

Εσύ ΜΑΛΑΚΑ με το ποιηματάκι, ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΙΔΕΑ ΑΠΟ ΙΣΤΟΡΙΑ...

Αναλώσιμο υλικό είσαι για την κυρία μιχαλολιάκου και την κυρια κασιδιάρη (καλά, αυτός το πιο πολύ που μπορεί να κάνει είναι να δέρνει γυναίκες και εσείς τον έχετε κάνει ήρωα(...ψάξε διάβασε λίγο ιστορία ΗΛΙΘΙΕ και δες τι έκανε τα "ταγματα εφόδου" ο χιτλερ όταν έπαψαν να του είναι χρήσιμα...

ο Γέρος του Μωριά, ο Καραϊσκάκης, ο Μακρυγιάννης τα έβαλαν με πενιχρά μέσα με τους πολλούς και καλά εξοπολισμένους κατακτητές της Ελλάδας, ΟΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΑΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΤΟΤΕ, ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΜΜΑΧΟΥΣΑΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΑΠΟ ΔΕΙΛΙΑ ΟΠΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΦΟΠΛΙΣΤΕΣ, οπως το 40 με τους Γερμανούς...


Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΑΠΛΑ ΚΑΠΗΛΕΥΕΤΑΙ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ 21, ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΟΥΔΕΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΟΙΝΙΚΟΙ ΣΥΜΜΡΙΤΕΣ ΜΕ ΤΑ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΚΑΙ ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΑ ΤΟΥ 21...

Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΧΕΙ ΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ ΕΜΟΙΑΣΕ ΣΤΑ ΠΑΛΗΚΑΡΙΑ ΤΟΥ 21 ΕΙΝΑΙ Ο ΑΡΗΣ ΒΕΛΟΥΧΙΩΤΗΣ...ΑΥΤΟΣ Ο ΑΡΧΔΙΑΤΟΣ ΑΝΤΑΡΤΗΣ ΠΟΥ ΕΜΠΑΙΝΕ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ, ΜΙΛΑΓΕ ΣΤΟ ΛΑΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΔΟΞΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ (ψαξε μαλάκα στην ιστορία να δεις ότι αυτό είναι καταγεγραμμένο!) ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ (οχι σαν τους φασιστες που φοράνε φούστα) ΕΠΑΙΡΝΑΝΑ ΤΑ ΟΠΛΑ...

Τώρα, βάλε τη σπάθα στο κώλο σου και πούλο να διαβάσεις ιστορία, να δεις σε τι πλάνη βρίσκεσαι

Ανώνυμος είπε...

ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΗΣ ΒΕΛΟΥΧΙΩΤΗΣ-ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΛΑΡΙΣΑ!!!!!

Λόγος του Βελουχιώτη στη Δέσφινα – Σεπτέμβριος 1943

Σύντροφοι, τον σκοπό μας μέχρι της στιγμής δεν τον είχαμε αποκαλύψει για λόγους σκοπιμότητας. Τώρα εμείς παιδιά του φτωχού λαού και πρωτοπόροι του αγώνα θα αγωνισθούμε για να δώσουμε μια πραγματική ελευθερία στους λαούς, γιατί αυτό που γίνεται σήμερα σε μας, είναι μέρος διεθνούς αγώνα που όλοι οι λαοί ξυπνήσανε θέλουνε να διώξουνε τους τυράννους όχι μόνο αυτούς που έχουμε εδώ αλλά και αυτούς που αύριο θα μας κατακτήσουνε για να μας κάνουνε οικονομικούς τους δούλους για αιώνες ολόκληρους, γιατί αυτοί μεν που είναι εδώ θα φύγουνε μια μέρα, όπως και από κάθε γωνιά της γης, οι κεφαλαιοκράτες όμως του Λονδίνου και της Αμερικής θα επιβάλλουν τη δύναμή τους. Αλλά εμείς οι λαοί που ξυπνήσαμε πια δεν θα τους επιτρέψουμε να μας υποδουλώσουνε, γιατί τη δύναμη την έχουμε στα χέρια μας. Σκοπός μας δεν είναι να χτυπήσουμε τους Γερμανούς και τους Ιταλούς στρατιώτες, γιατί κι αυτοί είναι σαν και εμάς αδέλφια μας και είναι όργανα των διάφορων φασιστών και κεφαλαιοκρατών για τη κατάκτηση και υποδούλωση των λαών και γιαυτό τους έστειλαν εδώ κάτω. Λοιπόν να μην τρέφετε μίσος γι’ αυτούς. Φταίνε οι διάφοροι Βόλπι και Γιούγκερς της Ιταλίας και Γερμανίας. Εάν ρωτήσεις καλά – καλά κάθε στρατιώτη απ’ αυτούς τι επιθυμεί δεν θέλει τίποτε άλλο από του να φτάσει σύντομα σπίτι του, στη δουλειά του και στα παιδιά του. Σας φέρνω παράδειγμα πως μας επιβάλλανε στο 1912 και στο 17 και μετά στα 20 να πολεμήσουμε για να κατακτήσουμε τη Μακεδονία και τη Θράκη και τη Μικρά Ασία και να υποδουλώσουμε λαούς σαν τους Βουλγάρους και τους Τούρκους και να ανοίξουμε έτσι ένα άσπονδο μίσος μεταξύ μας, ιδίως με τους Βουλγάρους ενώ τα φυσικά σύνορα της Ελλάδος, δεν είναι πέραν από τον Όλυμπο και μπορούμε πολύ καλά να ζήσουμε χωρίς να έχουμε υποδουλώσει άλλο λαό …

Ο πρώτος μας σκοπός που θα έχουμε μόλις επικρατήσουμε θα είναι να σφάξουμε όλη την άτιμη φάρα των αξιωματικών του αστικού στρατού που άλλο δεν κάνανε πριν παρά κινήματα για να παίρνουνε γαλόνια μισθούς και να γίνονται Πρόεδροι Δημοκρατίας ή Βασιλιάδες. Το κίνημα του Ζέρβα είναι κίνημα πουλημένο στους Εγγλέζους και αντιπροσωπεύει τα συμφέροντα τους. Είναι τελείως ξένο με τον Ελληνικό λαό, αλλά έχουμε και μ’ αυτόν λογαριασμούς που πολύ γρήγορα θα τους ξεκαθαρίσουμε για να φύγει κάθε εμπόδια από το δρόμο μας.

Εμείς τα παιδιά του φτωχού λαού είμαστε ικανοί και αξιωματικοί να γίνουμε και να διοικήσουμε τον τόπον μας.

Σύντροφοι, γιατί από τώρα και στο εξής έτσι θα λεγόμαστε, δεν έχουμε τίποτε να κρύψουμε από το λαό. Οι νίκες μας στο Στάλιγκραντ και στο Χάρκοβο μας φέρνουνε μια ώρα αρχύτερα στη πραγματική λεβεντιά. Δεν περιμένουμε τίποτε άλλο από ένα σύνθημα από το Κέντρο για να ξεχυθούμε στα πεζοδρόμια και στους δρόμους, στα μέγαρα και στις πολυκατοικίες τις Αθήνας για να ξεκαθαρίσουμε μια για πάντα τους λογαριασμούς μας. Από τώρα και στο εξής όλοι πάνω στα πηλίκια σας θα γράψετε με κόκκινα γράμματα «Ερυθρός Λαϊκός Απελευθερωτικός Στρατός ΕΛΑΣ Ζωή ή θάνατος».

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνίες ΚΚΕ – Βουλγαροκομιτατζήδων

Τον Ιανουάριο του 1944 στις Καρυδιές Έδεσσας, ο Βούλγαρος εγκληματίας πολέμου Κάλτσεφ και ο Ανδρέας Τζίμας υπέγραψαν στο όνομα του ΕΑΜ-ΕΛΑΣ (όπως οι ίδιοι αναφέρουν)και του Βουλγαρικού στρατού το εξής συμφωνητικό:

1) Αι επαρχίαι Κιλκίς Παιωνίας, Αλμωπίας, Γιαννιτσών, Εδέσσης, Αριδαίας, Φλωρίνης και Καστοριάς εκχωρούνται από το ΕΑΜ-ΕΛΑΣ ως ζώνη δράσεως του ΣΝΟΦ.

2) Το ΣΝΟΦ έχει το δικαίωμα να επεκτείνει τη ζώνη της δράσης του και σε άλλες νοτιότερες επαρχίες ύστερα από την εξασφάλιση πλήρους κυριαρχίας στις παραπάνω επαρχίες.

3) Ο Βουλγαρικός Στρατός κατοχής της Μακεδονίας παίρνει την υποχρέωση να καταλάβει τα αστικά κέντρα της Μακεδονίας υστέρα από την αποχώρηση των Γερμανών και την παράδοση τούτων εις τας αρχάς του ΕΑΜ.

4) Αποφασίζουν από κοινού ΕΑΜ και ΣΝΟΦ την δημιουργία αυτονόμου Μακεδόνικου Κράτους Σοβιετικής Oργάνωσης το οποίον θα ζητήσει να μπει κάτω από την προστασία της Ρωσίας.

5) Για την ενίσχυση ΕΑΜ-ΣΝΟΦ αναλαμβάνεται ή υποχρέωση της πλαισίωσης της Διεθνούς Μεραρχίας πού θα ιδρυθεί στο Καϊμακτσαλάν από Βουλγάρους αξιωματικούς και ο εφοδιασμός της με πυρομαχικά.

6) Να φροντίσουν οι Βούλγαροι για την κατασυκοφάντηση κάθε δυναμικού εθνικιστικού στοιχείου στις αρχές κατοχής, ώστε να μη αναπτυχθεί εθνικιστική κίνηση. Καθιερώθη τέλος ως σημαία της Σοβ. Δημ. Μακεδονίας η βουλγαρική τοιαύτη, με αντίθετο φοράν των χρωμάτων και με αστέρια εις το κέντρον».

ΚΑΛΤΣΕΦ

ΤΖΙΜΑΣ

———————————————————————————————————————-

Στο Μελισσοχώρι στις 20 Σεπτεμβρίου 1944 το ΚΚΕ και ο Βουλγαρικός στρατός κατοχής υπογράφουν το εξής «ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ» συμφωνητικό :

«Σήμερον την 20ην Σεπτεμβρίου του 1944 εν Μελισσοχωρίω Μακεδονίας οι υπογεγραμμένοι αντιπρόσωποι του ΚΚΕ, του Βουλγαρικού Στρατού, του Ε.Λ.Α.Σ. και της Π.Ε.Ε.Α. συνεφωνήσαμε και αποφασίσαμε τα κάτωθι, προς ενίσχυσιν του κοινού απελευθερωτικού μας αγώνος καθώς και δια την μελλοντικήν μας συνεργασίαν.

ΑΡΘΡΟΝ 1ον. Άμεσος υποστήριξις του Ε.Λ.Α.Σ. με πολεμικόν υλικόν δια του Βουλγαρικού Στρατού.

ΑΡΘΡΟΝ 2ον. Ό Βουλγαρικός Στρατός δεν θα επιτεθή κατά του Ε.Λ.Α.Σ. και θα υποστήριξη τας επιχειρήσεις του και εναντίον Κυβερνητικών Στρατευμάτων και εναντίον Εθνικιστικών Σωμάτων.

ΑΡΘΡΟΝ 3ον. Κατά την Αγγλοαμερικανικήν απόβασιν εν Ελλάδι ο Ε.Λ.Α.Σ. υποχρεούται να συμπεριλάβη εις τας τάξεις του Βουλγαρικά Στρατεύματα και να τα υποστηρίξη.

ΑΡΘΡΟΝ 4ον. Κατά την απόβασιν θα ενωθούν τα Βουλγαρικά Στρατεύματα και ο Ε.Λ.Α.Σ.

ΑΡΘΡΟΝ 5ον. Ό Ε.Λ.Α.Σ. υποχρεούται εν περιπτώσει υποχωρήσεως να υποστήριξη τα Βουλγαρικά Στρατεύματα μέχρι συνόρων.

ΑΡΘΡΟΝ 6ον. Όλο το Βουλγαρικό πολεμικό υλικό το ευρισκόμενον εις Μακεδονίαν και Θράκην θα παραχωρηθή εις τον Ε.Λ.Α.Σ.

ΑΡΘΡΟΝ 7ον. Ό Ε.Λ.Α.Σ. αναλαμβάνει τον έφοδιασμόν του Βουλγαρικού Στρατού.

ΑΡΘΡΟΝ 8ον. Ό Ε.Λ.Α.Σ. αναλαμβάνει την προστασίαν της Βουλγαρικής μειονότητας και της περιουσίας αυτής και θα διευκολύνη έφ’ όσον αύτη θα ζήτηση την αναχώρησίν της εις την Βουλγαρίαν, συναποκομίζουσα και την περιουσίαν της.

ΑΡΘΡΟΝ 9ον. Από κοινού άγων εναντίον εκείνων πού εναντιούνται εις τον Ε.Λ.Α.Σ. και το ΚΚΕ.

ΑΡΘΡΟΝ 10ον. Το ΕΑΜ, το ΚΚΕ και ο Ε.Λ.Α.Σ. αναλαμβάνουν να σχηματίσουν μίαν Διεθνή Μακεδονίαν μετά το τέλος του πολέμου.

ΑΡΘΡΟΝ 11ον. Κατάργησις συνόρων μεταξύ Βουλγαρίας – Ελλάδος και Σερβίας.

ΑΡΘΡΟΝ 12ον. Ουδείς Βούλγαρος θα συλληφθή εν Μακεδονία και Θράκη από τον Ε.Λ.Α.Σ.

Εν Μελισσοχωρίω την 20η-9-1944 Δια το Κ.Κ. Βουλγαρίας: Φιλίπποβιτς, Γραμ. Βουλγαρικής Λέσχης

Δια τον Βουλγαρικόν Στρατόν: Γιούνωφ, Υπολοχαγός

Δια τον Ε.Λ.Α.Σ.: Αυγερινός Δια την Π.Ε.Ε.Α.: Στασινόπουλος»

Ανώνυμος είπε...

Μετά την κατάληψιν της Ελλάδος υπό των Γερμανών και στα πλαίσια της συνεργασίας του διεθνούς κομμουνισμού με την Γερμανίαν (Σύμφωνον Ρίμπεντροπ -Μολότωφ), οι Γερμανοί απελευθερώνουν τους φυλακισμένους κουκουέδες.

Συγκεκριμένως την 28ην Ιουνίου 1941 μετέβησαν στην φυλακήν της Ακροναυπλίας δύο Γερμανοί Αξιωματικοί της G.F.P. (Μυστική Στρατιωτική Αστυνομία) μαζί με εκπρόσωπον της βουλγαρικής πρεσβείας εις Αθήνας και βάσει της υπ’ αριθμόν 621 διαταγής της G.F.Ρ. διετάσσετο η αποφυλάκισις 27 ηγετικών στελεχών του ΚΚΕ.

Οι Γερμανοί απελευθέρωσαν τους κάτωθι:
Ανδρέας Τσίπας, αναπληρωτής γεν. γραμματεύς του ΚΚΕ.
Ανδρέας Τζίμας, μέλος της Κ.Ε. του ΚΚΕ.
Κ. Λαζαρίδης, μέλος της Κ.Ε. του ΚΚΕ.
Ζησιάδης η Τερπόβσκυ, μέλος του Μακεδόνικου Γραφείου του ΚΚΕ.
Ζήσης Βελιόπουλος
Ζήσης Καλλιμάνης
Αναστ. Καρατζάς
Πέτρος Κέντρος
Λάμπρος Μόσχος
Κυρ. Μπιλάλης
Αθαν. Πέϊκος
Λάζ. Μποζίνης
Στέλ. Παπανεδέλιος
Διάμ. Τσιτσίνας
Νίκ. Σωτηρίου
Μιχ. Σκουπακίδης
Νίκ. Χαϊβανίδης
Ρούσος Χαριζάνης
Εμμ. Καζαντζής
Κωνστ. Λάμπου
Δημήτριος Λέσκας
Φώτιος Ουρούζης
Παντ. Τζίκας
Ιω. Κωνσταντινίδης
Θεοδ. Ευθυμιάδης
Λάζαρος Ντάμιος
Εμμ. Χαραλάμπους


Το σύμφωνον Ρίμπεντροπ – Μολότωφ υπεγράφη στη Μόσχα την 23 Αυγούστου 1939.
Το ΚΚΕ ουδεμία αντίσταση έκανε μέχρι την 22 Ιουνίου 1941 που η Γερμανία
επετέθη κατά της Ρωσίας. Τότε το ΚΚΕ εκάλεσε τον Ελληνικό λαο
να υπερασπίση την… Σοβιετικήν Ένωσιν.

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΚΚΕ – ΓΕΡΜΑΝΩΝ NAZI

ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΣΥΜΦΩΝΟ
Ε.Λ.Α.Σ. (Ο.Μ.Μ.) και Γερμανικής Ανωτάτης
Στρατιωτικής Διοικήσεως Μακεδονίας-Αιγαίου.

Οι κάτωθι υπογεγραμμένοι 1) Καπετάν Κίτσος, Διοικητής 2ου Τάγματος 31ου Συντάγματος Ε.Λ.Α.Σ. ενεργώντας ως αντιπρόσωπος της Ο.Μ.Μ. με εξουσιοδότηση του Μεράρχου XI Μεραρχίας Λασάνη και 2) Ταγματάρχης Έρριχ Φένσκε Διοικητής της μονάδος 31756 Βασιλικών, ως εκπρόσωπος των ενόπλων γερμανικών δυνάμεων της στρατιάς του Αιγαίου, συνελθόντες σήμερα την 1η Σεπτεμβρίου 1944 στο χωριό Λειβάδι περιφερείας Θεσσαλονίκης, συμφωνήσαμε τα εξής.

1- Ό Ε.ΛΑ.Σ. αναλαμβάνει την υποχρέωση να μη εμπόδιση την υποχώρηση του γερμανικού στρατού στην περιοχή της Ο.Μ.Μ., εισερχόμενος σε κάθε εκκενούμενο τμήμα μετά την αναχώρηση και του τελευταίου Γερμανού στρατιώτου.

2- Παράλληλα ή Γερμανική Α.Σ.Δ.Μ.Α. υποχρεούται να διάταξη την αποχώρηση των Ταγμάτων Ασφαλείας από την πόλη της Θεσ/νίκης, την οποία και θα παραδώσει στον Εφεδρικό Ε.ΛΑ.Σ. και στην Πολιτική Οργάνωση του Ε.Α.Μ. σύμφωνα με λεπτομερειακό σχέδιο πού τα δύο συμβαλλόμενα μέρη (Ο.Μ.Μ.-Ε.Α.Μ. και Γ.Α.Σ.Δ.Μ.Α.) θα καθορίσουν.

3- Ό Ε.ΛΑ.Σ. εγγυάται για τη ζωή των Γερμανών στρατιωτών, πού προσχώρησαν ή θα προσχωρήσουν στις τάξεις του, φτάνει να υποσχεθούν πώς θα πολεμήσουν στο πλευρό του ενάντια σε οποιοδήποτε εχθρό του Λαϊκού Στρατού.

4- Ό Ε.ΛΑ.Σ. δεν φέρει καμιά ευθύνη αν αντιλαϊκές προδοτικές ομάδες επιτεθούν κατά γερμανικών δυνάμεων.

5- Ή Γ.Α.Σ.Δ.Μ.Α. θα παραχώρηση στον Ε.ΛΑ.Σ. βαρύ οπλισμό και ανάλογο πολεμικό υλικό για την εξουδετέρωση των ως άνω ομάδων.

6- Ό Ε.ΛΑ.Σ. με όρους αυτούς και με συνεργασία των βουλγαρικών και αλβανικών παρτιζάνικων τμημάτων αναλαμβάνει την καταπολέμηση των αντιλαϊκών ανταρτικών ομάδων.

Το σύμφωνο αυτό γράφτηκε σε δύο, το ένα στην ελληνική γλώσσα και το παρέλαβε ο Ταγ/ρχης Έρριχ Φένσκε και το δεύτερο στη γερμανική και το παρέλαβε ο καπετάν Κίτσος.
Λειβάδι 1-9-1944

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΟΙ ΚΟΥΚΟΥΕΔΕΣ.


Πηγή: Απόφαση 3ου Έκτακτου Συνεδρίου Κ.Κ.Ε (26/11/1924-03/12/1924). Δημοσιεύθηκε στον Ριζοσπάστη

«Ανεξαρτησία στη Μακεδονία και στη Θράκη: Η ντόπια κεφαλαιοκρατία… καταπιέζει τις εθνικές μειονότητες στη Μακεδονία και στη Θράκη… η ελληνική πλουτοκρατία καταδυναστεύει ένα μέρος του μακεδονικού και θρακικού λαού, κρατώντας με το σίδερο και τη φωτιά τη μακεδόνικη και θρακική χώρα στην υποταγή της. Δίχως την καταπίεση του μακεδονικού και θρακικού λαού, δίχως την καταπίεση των ξένων εθνών, της είναι αδύνατο να δυναμώσει επάνω μας τον κοινωνικό της ζυγό. Η ντόπια μπουρζουαζία είναι εθνικός δυνάστης και καταπιεστής του μακεδονικού και θρακικού λαού και συγχρόνως ο κοινωνικός δυνάστης της εργατικής τάξεως και των φτωχών αγροτικών και προσφυγικών μαζών. Αν δεν συντρίψουμε τον εθνικό ζυγό της ντόπιας μπουρζουαζίας που βαρύνει στη Μακεδονία και στη Θράκη, δεν μπορούμε να τσακίσουμε τον κοινωνικό ζυγό της ίδιας μπουρζουαζίας που βαρύνει επάνω σε μάς. Δεν μπορούμε αλλιώτικα να γλιτώσουμε από τους κατακτητικούς και ιμπεριαλιστικούς πολέμους που ξεσπούν εις βάρος μας εν όσω εξακολουθεί η σημερινή κατάσταση του διαμελισμού και της καταπιέσεως της Μακεδονίας και Θράκης από τη Βαλκανική και Τουρκική μπουρζουαζία.

Να γιατί αγωνιζόμαστε εναντίον των εξοπλισμών, εναντίον των πολέμων που προετοιμάζει η κεφαλαιοκρατία, εναντίον της εθνικής καταπιέσεως και του βιαίου εκπατρισμού. Να γιατί αγωνιζόμαστε για την ένωση των τριών τμημάτων της Μακεδονίας και Θράκης και για ενιαία και ανεξάρτητη κρατική τους ύπαρξη…

Ζήτω η εργατοαγροτική επανάσταση της Βουλγαρίας! Ζήτω η ανεξάρτητη Μακεδονία και Θράκη!

Ζήτω η Ομοσπονδία των Βαλκανικών εργατοαγροτικών δημοκρατιών!

Ζήτω η Παγκόσμιος Προλεταριακή επανάσταση.

Αθήναι 3 Δεκεμβρίου 1924
Το Προεδρείο»

————————————————————————————–

«Στη Βόρεια Ελλάδα ο μακεδόνικος (σλαβομακεδονικός) λαός τα έδωσε όλα για τον αγώνα και πολεμά με μια ολοκλήρωση ηρωισμού και αυτοθυσίας που προκαλούν τον θαυμασμόν. Δεν πρέπει να υπάρχει καμμιά αμφιβολία ότι σαν αποτέλεσμα της νίκης του Δ.Σ.Ε. και της λαϊκής επανάστασης, ο μακεδόνικος λαός θα βρει την πλήρη εθνική αποκατάσταση του, έτσι όπως τη θέλει ο ίδιος, προσφέροντας σήμερα το αίμα του για να την αποχτήσει. Παράλληλα το ΚΚΕ πρέπει ριζικά να βγάλει απ’ τη μέση όλα τα εμπόδια, να χτυπήσει όλες τις μεγαλοελλαδίτικες σωβινιστικές εκδηλώσεις και τα έργα που προκαλούν δυσαρέσκεια και δυσφορία μέσα στο μακεδονικό λαό και έτσι βοηθούν τους διασπαστές στην προδοτική δράση τους, ενισχύουν το έργο της αντίδρασης».

Πηγή: 5η ολομέλεια της Κ.Ε. του Κ.Κ.Ε σχετικά με την δημιουργία ανεξάρτητου Μακεδονικού κράτους, Ιανουάριος 1949

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΜΙΚΡΑΣ ΑΣΙΑΣ ΟΙ ΚΟΥΚΟΥΕΔΕΣ



Πηγή: Ριζοσπάστης, 12/07/1935

«Αν δεν νικιόμασταν στη Μ.Ασία, η Τουρκία θα ‘τανε σήμερα πεθαμένη και εμείς μεγάλη Ελλάδα. Τη “λευτεριά” μας θα την στηρίζαμε στην υποδούλωση του Τουρκικού λαού. Αυτό εμείς δεν το δεχόμαστε. Το αποκρούουμε κατηγορηματικά. Η αστικοτσιφλικάδικη Ελλάδα στη Μ.Ασία πήγε όχι σαν εθνικός απελευθερωτής μα σαν ιμπεριαλιστική δύναμη, όργανο των εγγλέζων μεγαλοκαρχαριών. Πήγαινε όχι μόνο για να διαιωνίσει την ξενική κυριαρχία πάνω στον Τουρκικό λαό μα και να κάνει την Τουρκία αντισοβιετικό ορμητήριο. Γι’ αυτό εμείς όχι μόνο δεν λυπηθήκαμε για την αστικοτσιφλικάδικη ήττα στη Μικρασία μα και την επιδιώξαμε».

Ανώνυμος είπε...

1) η αμεσότητα με την οποία απαντάς δείχνει ότι σε έτσουξε η αλήθεια

2) όταν σου είπα να διαβάσεις ιστορία, εννοώ να διασταυρώσεις στοιχεία και όχι να κάνεις copy paste από βιβλία που γράφουν την ΜΙΣΗ ΑΛΗΘΕΙΑ - Σας έχουν δώσει εκέι 3-4 στάνταρ χαλκευμένα κείμενα να ανεβάζετε σε περίπτωση που σας ξεμπροστιάσουν εντελώς..

3) Οι φασίστες έχουν απο δεκαετίες τώρα καταδικαστεί στο ΠΙΟ ΕΓΚΥΡΟ ΔΙΑΚΣΤΗΡΙΟ - ΤΟ ΔΙΑΚΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ

4)Πάρε άλλη μία φορά την αλήθεια: ΑΝ ΥΠΗΡΧΕΣ ΤΗΝ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΟΚΡΑΤΙΑ, ΠΙΠΕΣ ΣΕ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΘΑ ΕΠΑΙΡΝΕΣ, ΟΠΩΣ ΠΗΡΕΣ ΣΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΤΟ 40', ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟ 2013

5)Για τα βασανιστήρια και τις εξορίες στις οποίες στείλατε όλους τους ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ επειδή ΜΟΝΟ έτσι μπορούσατε (εσείς νιώθετε "άντρες" όταν βαράτε 10 μαζί έναν δεμένο πισθάγκωνα αγωνιστή) έχεις να πεις τίποτα?


6) Για την κατάληξη των ταγμάτων εφόδου, αφού είσαι τόσο "διαβασμένος" (ξεσκισμένος), γιατί δεν έβαλες τίποτα? Τι μισθό παίρνεις από την κυρία μιχαλολιάκου?

7) πούλο τώρα μπουλούκο, κάτσε διάβασε ιστορία από ΒΙΒΛΙΑ και όχι τα περιοδικά της χρησεις αβγοις...αν πάλι δεν θέλεις θα μπορούσα να σου κάνω ιδιαίτερα...

Αυτοί που το 21' σήκωσαν την όποια σπάθα, θα γέλαγαν μαζί σας σήμερα άνανδροι, γυναικωτοι, δειλοί, τιποτένιοι φασίστες...

Γιατί τότε ο ελληνικός λαός ήταν εξαθλιωμένος και οι ξένοι που ηταν εδώ ήταν και αυτοί ΦΑΣΙΣΤΕΣ όπως εσείς...Αυτοί είχαν τον πλούτο και εκμεταλλεύονταν τυος Ελληνες...

Άρα και το ΄21 ο ελληνικός λαός εναντίον φασιστικής νοοτροπίας εξεγέρθηκε...

Εσύ ΜΑΛΑΚΑ με το ποιηματάκι, ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΙΔΕΑ ΑΠΟ ΙΣΤΟΡΙΑ...

Αναλώσιμο υλικό είσαι για την κυρία μιχαλολιάκου και την κυρια κασιδιάρη (καλά, αυτός το πιο πολύ που μπορεί να κάνει είναι να δέρνει γυναίκες και εσείς τον έχετε κάνει ήρωα(...ψάξε διάβασε λίγο ιστορία ΗΛΙΘΙΕ και δες τι έκανε τα "ταγματα εφόδου" ο χιτλερ όταν έπαψαν να του είναι χρήσιμα...

ο Γέρος του Μωριά, ο Καραϊσκάκης, ο Μακρυγιάννης τα έβαλαν με πενιχρά μέσα με τους πολλούς και καλά εξοπολισμένους κατακτητές της Ελλάδας, ΟΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΑΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΤΟΤΕ, ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΜΜΑΧΟΥΣΑΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΑΠΟ ΔΕΙΛΙΑ ΟΠΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΦΟΠΛΙΣΤΕΣ, οπως το 40 με τους Γερμανούς...


Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΑΠΛΑ ΚΑΠΗΛΕΥΕΤΑΙ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ 21, ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΟΥΔΕΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΟΙΝΙΚΟΙ ΣΥΜΜΡΙΤΕΣ ΜΕ ΤΑ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΚΑΙ ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΑ ΤΟΥ 21...

Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΧΕΙ ΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ ΕΜΟΙΑΣΕ ΣΤΑ ΠΑΛΗΚΑΡΙΑ ΤΟΥ 21 ΕΙΝΑΙ Ο ΑΡΗΣ ΒΕΛΟΥΧΙΩΤΗΣ...ΑΥΤΟΣ Ο ΑΡΧΔΙΑΤΟΣ ΑΝΤΑΡΤΗΣ ΠΟΥ ΕΜΠΑΙΝΕ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ, ΜΙΛΑΓΕ ΣΤΟ ΛΑΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΔΟΞΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ (ψαξε μαλάκα στην ιστορία να δεις ότι αυτό είναι καταγεγραμμένο!) ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ (οχι σαν τους φασιστες που φοράνε φούστα) ΕΠΑΙΡΝΑΝΑ ΤΑ ΟΠΛΑ...

Τώρα, βάλε τη σπάθα στο κώλο σου και πούλο να διαβάσεις ιστορία, να δεις σε τι πλάνη βρίσκεσαι

Ανώνυμος είπε...

Να σου θυμίσω επίσης "διαβασμένε" (ξεσκισμένε) ότι και τους ΗΡΩΕΣ ΤΟΥ 21 (Κολοκοτρώνης, Αδνρούτσος, Μακρυγιάννης, Καραϊσκάκης) οι τότε φασίστες που καπηλεύτηκαν την λεύτερη πιά Ελλάδα...και αυτούς προδότες τους είπαν..τους φυλάκσιαν...τους σκότωσαν....έτσι όπως έγινε και με τον Άρη και τόσους άλλους στον αιώνα μας.....

Άρα μαζί με τα αρχίδια μου στον κώλο σου, πήρες και την απάντηση: ΠΑΝΤΑ ΕΡΧΕΣΤΕ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΟΡΤΗΣ ΚΑΙ ΘΕΛΕΤΕ ΜΕΡΙΔΙΟ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΕΘΑΝΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ

Ανώνυμος είπε...

Επίσης χαίρομαι που στα Τ.Ο. (τοπικά όργια) δίνετε τόση βάση στην ιστορία του ΚΚΕ, αφού η δική σας χωράει σε μία λέξη: ΤΡΑΓΙΚΗ

Επίσης, φαίνεται καθαρά από την επιλογή συγκεκριμένων φράσεων στους λόγους της κυρίας παππα, της κυρίας κασιδιάρη καθώς και στους λόγους που αυτές γράφουν για τον κοντόχοντρο, ότι διαβάζουν ΠΟΛΥ, ΜΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΝΑΡΧΙΚΑ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

Αλλά τι να την κάνεις την ιστορία, όταν έχεις "ρήτορες" σαν τον Καιάδα, που το βιντεάκι με την ομιλία του έκανε την Ελλάδα να γελάει περοσσότερο και από ότι με τον Κατμαν (τον θυμάσαι τον Κατέλη)

Ανώνυμος είπε...

ΑΡΗΣ ΒΕΛΟΥΧΙΩΤΗΣ ή ΜΙΖΕΡΙΑΣ ή ΔΗΛΩΣΙΑΣ (ΚΑΤΑ ΚΟΣΜΟΝ ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΛΑΡΑΣ)


Είναι αυτός που μπόρεσε να ξεκοιλιάσει με σουγιά, ζωντανό ένα 13 χρονο παιδί, τον Γεώργιο Μαραθέα. Του έβγαλε, με αργό τρόπο τα έντερα και τον αποτελείωσε με 36 μαχαιριές ακολουθώντας περίπου τη μέθοδο με την οποία οι πειρατές θανάτωναν τους ατυχείς αιχμαλώτους τους κατά τον μεσαίωνα. (Δηλαδή ξεκοιλιάζοντας τον αιχμάλωτο έβγαζαν την άκρη του εντέρου, το έδεναν στο κατάρτι του πλοίου και ζητούσαν απ το θύμα να χορέψει ώστε να ξετυλίγεται το έντερο μέχρι που αυτό πέθαινε λόγω αιμορραγίας μετά από αρκετή ώρα).
Ζητώ ταπεινά συγνώμη αν γίνομαι ωμός και αντιαισθητικός με όλα αυτά που γράφω αλλά για τον Γιώργο και για κάποιους συνανθρώπους μας υπήρξε συγκεκριμένη ημέρα, συγκεκριμένη ώρα, λεπτό, δευτερόλεπτο που υπέστησαν αυτό το τρομακτικό μαρτύριο. Τον αποτρόπαιο αυτό φόνο ο Θανάσης Κλάρας, τον έκανε για να εκδικηθεί τον δοσίλογο πατέρα του παιδιού και συνεργάτη των Ιταλών. (Κάτι που μάλλον είναι αλήθεια). Μπορεί λοιπόν ένας τέτοιος εγκληματίας να λέγεται ήρωας ή μήπως είναι ένα τέρας με μορφή ανθρώπου;
Είναι αυτός που μπόρεσε να διατάξει και να εκτελέσει (παρέα με τα πρωτοπαλίκαρα του και τους ομοϊδεάτες κομμουνιστές συνεργάτες του, Κωνσταντίνο Μπράβο, Διονύσιο Ελ. Σκλήρη, Ηλία Σκλήρη, Σπύρο Ξιάρχο, Σπύρο Τζαβελέα, Χρήστο Νερούλια, Αλέξανδρο Καραβίτη, Θόδωρο Καραβίτη, Παναγιώτη Νέζη, Γεώργιο Νέζη, Κωνσταντίνο Μάνεση, Κυριάκο Μακρή, Χρήστο Γεωργανά) τη σφαγή στην πηγάδα του Μελιγαλά.

SKANDALO είπε...

ΠΑΙΔΙΑ, ΜΗΝ ΓΡΑΦΕΤΕ ΚΑΤΕΒΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΒΑΡΙΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΒΑΣΟΥΜΕ & ΧΑΝΕΤΑΙ ΤΣΑΜΠΑ Ο ΚΟΠΟΣ ΣΑΣ.


ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ:

ΜΠΟΥΚΕΤΑ ΚΑΙ ΧΑΡΑΚΩΜΑ ΣΤΗΝ ΜΑΠΑ ΚΑΘΕ ΧΡΥΣΑΥΓΗΤΗ.

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΟ ΟΤΙ ΒΛΕΠΩ ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΟΥ ΓΕΣ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕ Ο ΠΑΠΑΓΟΣ ΚΑΙ Ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΤΙ ΜΑΛΛΟΝ ΤΗΝ ΑΠΛΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ. ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΓΡΑΜΜΑΤΑ .ΣΟΥ ΤΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΕΙΤΕ ΜΕ ΕΝΕΣΗ ΕΙΤΕ ΜΕ ΕΓΚΕΦΑΛΟΓΡΑΦΗΜΑ ΣΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΓΙΑ ΕΓΚΕΦΑΛΟ.ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ .Η ΖΩΗ ΣΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΦΥΓΕΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΘΑ ΤΡΕΧΕΙΣ ΝΑ ΤΗΝ ΠΡΟΛΑΒΕΙΣ.

Ανώνυμος είπε...



Την 14η Σεπτεμβρίου 1944 ο Μελιγαλάς πέφτει στα χέρια των εξαγριωμένων Ελασιτών κι ακολουθούν σκηνές φρίκης και ντροπής για το ανθρώπινο γένος. Σφάζονται 41 τραυματίες στο νοσοκομείο κι όλο το ιατρικό προσωπικό. Γυναικόπαιδα και γέροι κομματιάζονται στους δρόμους, γυναίκες έγκυοι ξεκοιλιάζονται, κοπέλες βιάζονται κτηνωδώς. Κατεβάζουν την Ελληνική σημαία και στη θέση της, βάζουν ένα κόκκινο πανί. Φυλακίζονται όσοι απέμειναν ζωντανοί, τα γυναικόπαιδα κλείνονται χωρίς νερό και φαί σε διάφορα υπόγεια. 18 έγκριτοι Καλαματιανοί οδηγούνται στην Καλαμάτα, όπου τους κατακρεουργούν και τους κρεμούν στα πολύφωτα του Δημοτικού φωτισμού της κεντρικής πλατείας της Καλαμάτας. Στο τέλος όλοι οι φυλακισμένοι οδηγούνται δεμένοι, ανά τρείς, 2 χιλιόμετρα έξω απ' το Μελιγαλά στη γνωστή πηγάδα, γυμνοί, ξυπόλητοι, νηστικοί, διψασμένοι, τραυματίες, ασθενείς, αναγκάζονται από τ' ανθρωπόμορφα κτήνη, να βαδίσουν. Όσοι δεν βαδίζουν γρήγορα οι κομμουνιστές τους σφάζουν επί τόπου. Όσοι είναι δεμένοι με το ίδιο σύρμα, σφάζονται κι αυτοί. Όποιος τολμά να μιλήσει, σφάζεται αμέσως. Κατά μήκος της διαδρομής από το Μπεζεστένι, έχουν τοποθετηθεί κομμουνιστές και προκαλούν το πλήθος φωνάζοντας : "Θάνατος - Θάνατος". Οι δήμιοι, μεταφέρουν στα χείλη της Πηγάδας μία μία τριάδα και τους σφάζουν με μία μαχαιριά στην κοιλιά ή την καρδιά, ή στο λαρύγγι και τους ρίχνουν μέσα στην πηγάδα μαζί με πολλούς ζωντανούς, μπροστά στα γεμάτα φρίκη, τρόμο κι αποτροπιασμό μάτια των θυμάτων που ακολουθούν και περιμένουν τη σειρά τους για την σφαγή τους. Αυτό συνεχίζεται επί 3 ολόκληρες μέρες, χωρίς διακοπή, μέχρις ότου δεν υπάρχουν άλλοι (άνω των 50 ήταν γυναίκες, ενώ υπάρχει και αριθμός ανήλικων θυμάτων, μεταξύ τους και κοριτσιών). Για πολλούς εφαρμόζεται αγριότερος τρόπος. Με τσεκούρια και κλαδευτήρια τους κόβουν χέρια και πόδια, αυτιά και μύτες. Ο πυθμένας της Πηγάδας κοχλάζει, τα έγκατα της γης αναταράσσονται και βοούν, οι σάρκες των κατακρεουργημένων σφαδάζουν. Το επίσημο κράτος μέχρι το 1974 τιμούσε και μετείχε στο τελούμενο μνημόσυνο. Μετά το 1974 που επιτέλους στην Ελλάδα αποκαταστάθηκε η Δημοκρατία αλλά δυστυχώς μετά τον αείμνηστο Κωνσταντίνο Καραμανλή άρχισαν να μας κυβερνούν αυτά τα γελοία και γλοιώδη αρπακτικά μιάσματα που παριστάνουν τους πολιτικούς ανάγκασαν το κράτος να απέχει από το να τιμά την μνήμην των 1500 αγρίως σφαγιασθέντων πατριωτών του Μελιγαλά. Δηλαδή μια χούφτα κομμουνιστές και λοιποί ψευτο - προοδευτικοί και άπλυτοι λιγδο - κουλτουριάρηδες κατόρθωσαν να επιβάλουν στην κοινή γνώμη ότι όποιος λέει …κακά πράγματα για το ΚΚΕ και τον ΣΥΡΙΖΑ είναι εθνικιστής και οπισθοδρομικός. Οι συγγενείς όμως των θυμάτων κι ο Ελληνικός λαός περιφρονώντας την κρατική απαγόρευση και την κατάργηση του Μνημόσυνου, τιμούν κάθε χρόνο την μνήμη των θυμάτων της κομμουνιστικής θηριωδίας.

Ανώνυμος είπε...



Είναι αυτός (ο Άρης Βελουχιώτης) που εμπλέκεται άμεσα ή έμεσα με 4000 δολοφονίες. Κι όμως για αυτόν τον ομοφυλόφιλο (και ειλικρινά δεν έχω κανένα πρόβλημα με τους ομοφυλόφιλους όταν δεν είναι δολοφόνοι, μια και περί ορέξεως …κολοκυθόπιτα) ψυχοπαθή χασάπη που χωρίς καμιά δίκη, με τα ίδια του τα χέρια, έσφαξε χιλιάδες ανθρώπους όπως προκύπτει από τις μαρτυρίες ομοϊδεατών (κομμουνιστών) πρώην συνεργατών του, αλλά και όπως ο ίδιος την 22α Οκτωβρίου 1944 σε δημόσιο λόγο του στη Λαμία παραδέχθηκε τα εγκλήματα του, λέγοντας «ναι έσφαξα και θα ξανασφάξω», ο Δήμος Λαμιέων, προς …τιμήν του έχει ανεγείρει ανδριάντα. Το άγαλμα του έφιππου Άρη Βελουχιώτη συνεχίζει να βρίσκεται στην Πλατεία Λαού της Λαμίας ξεφτυλίζοντας άδικα μια ολόκληρη πόλη. Πρόσφατα (Οκτ 2011) το ΚΚΕ τον συγχώρεσε και …ξέχασε τους λόγους που ανάγκασαν τον Νίκο Ζαχαριάδη, τον πρώην αρχηγό του ΚΚΕ το 1939 να διαγράψει τον δηλωσία Βελουχιώτη). Έτσι λοιπόν η κ. Παπαρήγα έδωσε στον σφαγέα άφεση αμαρτιών και τον ονόμασε …ήρωα αποκαθιστώντας την … τιμή του ομοφυλόφιλου ψυχοπαθητικού μακελάρη και αιμοσταγή χασάπη – δολοφόνου.
Ο Νεοζηλανδός λοχαγός Ουίλλιαμ Τζόρνταν, στο εκδοθέν βιβλίο του με τον τίτλο: «Η αλήθεια περί της Ελλάδος», αποκαλεί τον Άρη Βελουχιώτη: «Ο κόκκινος φύρερ της Ελλάδος» και υποστηρίζει ότι: …διώχτηκε νέος από το πατρικό του σπίτι, που το είχε ατιμάσει με τις αποτρόπαιες και αναίσχυντες εκδηλώσεις της σεξουαλικής του διαστροφής αφού είχε από τα 13 – 14 να βιάζει αγοράκια……Έφθασε στην ομοφυλοφιλία και ήταν εκ γενετής διεστραμμένος και σαδιστής…προ παντός όμως ήταν εγκληματίας. Ένας από τους απαισιώτερους εγκληματίες που γέννησε ποτέ, σε ώρα συμφοράς για τους ανθρώπους, η φύση. Ήτανε κάτι χειρότερο από εγκληματίας. Ήτανε κακούργος σαδιστής… Και πρέπει να ομολογήσουμε πως ο Αθανάσιος Κλάρας ήταν αναντίρρητα κορυφή στην επιστήμη των βασανιστηρίων… το μαστίγωμα ήταν η αβρότερη από τις εκδηλώσεις του προς εκείνους που είχανε τη δυστυχία να τον δυσαρεστήσουν… Το αγαπημένο μαρτύριο του Άρη, η μεγαλύτερή του διασκέδαση, ήτανε να χαράζει αργά και βαθιά το κορμί των θυμάτων του και να χύνει καυτό λάδι μέσα στις πληγές. Συχνά για ποικιλία προτιμούσε να παραγεμίζει τις τομές με αλάτι. Ένα άλλο από τ’ ….αστεία του ζωηρού αυτού παιδιού ήτανε να κόβει τους μαστούς των γυναικών ή να ξεριζώνει τ’ αυτιά των δημάρχων και των προέδρων κοινοτήτων, των χωριών που δεν είχαν εκδηλώσει μεγάλο …εαμικό ενθουσιασμό…
Ο κομμουνιστής καθηγητής Κωνσταντίνος Δεσποτόπουλος ,διατελέσας και βουλευτής της Ε.Δ.Α. σε συνέντευξή του στην «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ» της 5ης Μαρτίου 1980 παραδέχεται ότι:
Άσχετα προς τα αίτια, όμως, της παθήσεως (σ.σ.: Πρόβλημα ανδρικής ανικανότητας), συνάγεται πως ο ελαττωματικός «πρωτοκαπετάνιος» θανάτωνε, για να επιδεικνύει τον ανδρισμό του ή για να εκδικείται το ελάττωμά του. «Σαν τελικό συμπέρασμα που μπορώ να πω, είναι ότι ο αρχικαπετάνιος του Ε.Λ.Α.Σ. ήταν μια δυνατή, αλλά διχασμένη προσωπικότητα (σ.σ.: σχιζοφρενής). Υπέφερε από ψυχικά τραύματα, π.χ. από ισχυρό πλέγμα μειονεξίας, λόγω της διαγραφής του από το Κ.Κ.Ε., εξαιτίας μιας «δηλώσεως μετανοίας» που είχε κάνει στο απώτερο παρελθόν. Υπέφερε ακόμη και από άλλα, ειδικής φύσεως απωθημένα, δημιουργημένα από ορισμένη λειτουργική ανεπάρκεια. Εξάλλου, η λειτουργική σεξουαλική ανεπάρκειά του, για την οποία μου είχε μιλήσει ο ίδιος, του προκαλούσε αντισταθμιστική ψυχική αντίδραση και τότε φαίνεται ότι γινότανε ένας επιθετικός, σκληρός και αδυσώπητος άνθρωπος, όπως κυκλοφορούσε η φήμη στο αντάρτικο και στον πληθυσμό…
Αξίζει να αναφερθεί και η μαρτυρία του Στρατηγού Ναπολέοντος Ζέρβα, ο οποίος στα απομνημονεύματά του έγραψε ότι ο Βελουχιώτης, σε ένα ορεινό χωριό της Φθιώτιδος έσφαξε με τα χέρια του ένα 12χρονο κοριτσάκι επειδή σύμφωνα με το αρρωστημένο του μυαλό ήταν… πράκτορας των Γερμανών!

SKANDALO είπε...

ΠΑΙΔΙΑ, ΜΗΝ ΓΡΑΦΕΤΕ ΚΑΤΕΒΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΒΑΡΙΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΒΑΣΟΥΜΕ & ΧΑΝΕΤΑΙ ΤΣΑΜΠΑ Ο ΚΟΠΟΣ ΣΑΣ.


ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ:

ΜΠΟΥΚΕΤΑ ΚΑΙ ΧΑΡΑΚΩΜΑ ΣΤΗΝ ΜΑΠΑ ΚΑΘΕ ΧΡΥΣΑΥΓΗΤΗ.

Ανώνυμος είπε...

ΑΦΟΥ ΞΕΡΕΤΕ ΤΟΣΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΓΡΑΨΤΕ ΜΑΣ ΤΙ ΠΡΟΗΓΗΘΗΚΕ ΣΤΟ ΜΕΛΙΓΑΛΑ ΚΑΙ ΦΤΑΣΑΜΕ ΩΣ ΕΚΕΙ.ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΜΟΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΕΔΡΑ ΣΤΟΥΣ ΑΝΤΑΡΤΕΣ ΜΟΚΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΟΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΝΤΑΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΤΣΙΜΟΥΔΙΑ.ΠΟΣΟΥΣ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΤΑ ΤΑΓΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΠΡΙΝ. ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΤΑ ΓΡΑΦΟΥΝΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΟΥ ΑΔΩΝΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΥ

Ανώνυμος είπε...




Μια γνωστή (και δυστυχώς αδιαμφισβήτητη) θηριωδία του, αποτέλεσε η δολοφονία, κοντά στο χωριό Κολοκυθιά, του δεκατριάχρονου Γεώργιου Μαραθέα, που είχε απαγάγει δυο μήνες νωρίτερα. Ο πατέρας Μαραθέας είχε το τσιφλίκι του πριν εγκατασταθούν οι πρόσφυγες στο Νέο Μοναστήρι Δομοκού. Στην Κατοχή, έβαλε τους Ιταλούς να χτυπήσουν τους χωρικούς που ζητούσαν τα χωράφια που τους αναλογούσαν (κατά μία άλλη εκδοχή, γιατί έκλεβαν τις αποθήκες του). Ο Άρης Βελουχιώτης για εκδίκηση, αλλά και για λύτρα απήγαγε τον γιο του:
Το «σχέδιο» καταστρώθηκε γρήγορα και εύκολα και η εκτέλεσίς του ήταν ακόμη πιο εύκολη.
Το πρωί της 11ης Ιουλίου 1942 η κ. Μαραθέα με την κόρη της, την μικρή Ελένη που ήταν άρρωστη, έφυγαν για την Λαμία. Θα επέστρεψαν ίσως την επομένη. Στο σπίτι παρέμεινε ο πατέρας και ο γιος, μισοάρρωστος κι αυτός, αφού μόλις είχε περάσει μια πλευρίτιδα σοβαρής μορφής. Στο σπίτι έμενε ακόμη και ο φύλακας με τον μικρό του γιο.
Στις 10 ακριβώς το βράδυ οι άνδρες του Βελουχιώτη έσπασαν την πόρτα του σπιτιού. Με φωνές και με βρισιές έδεσαν τον φύλακα και με πυροβολισμούς δολοφόνησαν επί τόπου τον Ν. Μαραθέα. Τα δύο παιδιά, τον γιο του φύλακα και τον Γ. Μαραθέα τους άρπαξαν από τα κρεβάτια τους. Ο μικρός Μαραθέας το μόνο που τους ζήτησε, ήταν να του επιτρέψουν να ντυθεί πρόχειρα.
Το τρομερό νέο έφθασε στην Λαμία την άλλη μέρα το πρωί. Και χρειάστηκε να περάσουν πολλές ώρες για να βρεθούν μερικοί γνωστοί και συγγενείς να πληροφορήσουν την κ. Μαραθέα για το τι έγινε το προηγούμενο βράδυ στο σπίτι της. Όλοι στην Λαμία και στα γύρω χωριά είχαν παγώοει από τον φόβο. Κανείς από τους κατοίκους της Λαμίας δεν δεχόταν να πάει μέχρι το κτήμα για να μάθει τι ακριβώς έγινε. Οι συγγενείς φοβόντουσαν περισσότερο. Μόλις κατόρθωσαν να πείσουν δυο γιατρούς που με ένα αυτοκίνητο έφεραν το πτώμα του Ν. Μαραθέα στην πόλη. Την μικρή Ελένη την κράτησαν στο σπίτι του πρώην βουλευτού Γεωργίου Πλατή.
Τα πράγματα «ξεκαθάρισαν» κάπως

Unknown είπε...



Τα πράγματα «ξεκαθάρισαν» κάπως μετά από μια εβδομάδα. Στο σπίτι που διέμενε η κ. Μαραθέα, κάτω από την πόρτα, ρίχθηκε ένα γράμμα με δύο σημειώματα. Στο ένα έγραφε ότι, για να χαρισθεί η ζωή του παιδιού έπρεπε, μεταξύ των άλλων, να δοθούν 100 εκατομμύρια δραχμές. Το δεύτερο, ήταν ένα σημείωμα του μικρού Γιώργου που έγραφε: «Μαμά, μην ανησυχείτε, είμαι καλά. Να κάνετε ότι σας λένε οι άνθρωποι».
Πολλοί που είχαν ορισμένες επαφές με τους αντάρτες του Κ.Κ.Ε. στην Αθήνα, κινητοποιήθηκαν όπως είπαν δραστήρια. Ίσως και ο Ηλίας Τσιριμώκος ο οποίος δεν πίστευε στ’ αυτιά του ότι συμβαίνει κάτι τέτοιο, όπως και πολλοί άλλοι από το ΚΚΕ. Η αρπαγή ενός μικρού άρρωστου παιδιού δέκα τριών μόλις χρόνων και η απαίτησις για λύτρα ήταν πράξις ληστρική και ίσως να συγκίνησε μερικούς.
Η μάνα κινήθηκε προς άλλες κατευθύνσεις. Τόσα χρήματα δεν υπήρχαν. Έπρεπε να πάρει ένα ενυπόθηκο δάνειο και γι’ αυτό χρειαζόταν να προηγηθούν ορισμένες διαδικασίες, νομικές και άλλες. Έπρεπε να νομιμοποιηθεί η κ. Μαραθέα σαν διαχειριστής της περιουσίας, να εγκρίνει η Τράπεζα το δάνειο και μετά, κυρίως αυτό, να δώσουν την έγκριση οι Ιταλοί, για την λήψη του δανείου.
Όλα αυτά, βεβαίως, ήθελαν αρκετό χρόνο και η χαροκαμένη μάνα δημοσίευσε στις εφημερίδες «Ειδοποίηση» και «Ριζοσπάστη» μια έκκληση, με την οποία παρακαλούσε τον Βελουχιώτη και τους άνδρες του να της χορηγήσουν προθεσμία ενός μηνός. Οι Ιταλοί, με την παρέμβαση και της τότε Ελληνικής Κυβερνήσεως, τελικά ενέκριναν την χορήγηση του δανείου και τότε, η κ. Μαραθέα, σύμφωνα πάντοτε με τις «εντολές» του Κ.Κ.Ε., διά του τότε συμβολαιογράφου Αθηνών Ιατρίδη, έκανε τις πράξεις «δωρεάς».
Ο καιρός όμως περνούσε, αλλά δεν άφησαν ελεύθερο το παιδάκι. Επί ημέρες το περιέφεραν στα βουνά ξυπόλητο, με υψηλό πυρετό.
Μετά από τρεις περίπου μήνες, βρέθηκε το πτώμα του σε μια χαράδρα, κοντά στο χωριό Κολοκυθιά. Ο Βελουχιώτης σε κατάσταση πλήρους μέθης είχε σκοτώσει το παιδί με τα ίδια του τα χέρια ξεκοιλιάζοντάς το με σουγιά (σγιά κατά την τοπική διάλεκτο), στις 20 Αυγούστου 1942. Είχε βασανισθεί απάνθρωπα, του είχαν αφαιρεθεί τα εντόσθια, κι αυτοί τότε που το βρήκαν και το έθαψαν πρόχειρα, καταμέτρησαν στο βασανισμένο κορμί του μικρού παιδιού 36 μαχαιριές! Η μάνα του και η μικρότερη αδελφή του δεν μπόρεσαν να το δουν ούτε νεκρό και κατακομματιασμένο…
Η ντροπή θα συνεχίζεται μέχρι τη μέρα που οι ΚΚΕδες θα πάψουν να επιβάλλουν λυσσαλέα και αυταρχικά τον κόκκινο φασισμό τους και θα γκρεμισθεί το άγαλμα του έφιππου ομοφυλόφιλου σαδιστή εγκληματία Άρη Βελουχιώτη, που σήμερα δυστυχώς βρίσκεται ακόμα στην Πλατεία Λαού της Λαμίας.

Ανώνυμος είπε...

ΦΡΕΣΚΑ ΝΕΑ ΣΠΑΡΤΑΡΙΣΤΑ ΑΠΟ ΣΤΡΑΤΦΟΡ

http://www.stratfor.com/
Golden Dawn is currently polling in second place with the support of 24.7 percent of voters according to a poll released yesterday and 22.3 percent according to a poll conducted two weeks ago.
In the June 2012 elections, Golden Dawn only got 6.9 percent of the vote. In other words, in less than five months, the party has expanded its support by somewhere in the range of 167.to 319 percent, depending on which poll you look at.
Ruling party New Democracy, led by Greek prime minister Antonis Samaras, has seen its support collapse to 18 percent from the 29.7 percent of the vote that won it the election in June.
Support for SYRIZA, the leftist, anti-bailout party that has become the top party in the polls since the election, also fell to 23.5 percent in the latest poll – from the 26.9 percent of the vote it garnered in June.
Meanwhile, PASOK, the junior party in the leading coalition, has seen a plunge in popular support as well, from 12.3 percent in June to 3.8 percent in the latest poll.
There have been several signs that support for Golden Dawn is on the rise,
And the survey definitely reveals a frightening vacuum right now in Greek politic
Stratfor provides global awareness and guidance to individuals, governments and businesses around the world. We use a unique, intel-based approach to analyze world affairs.

Red rabbit hunter

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΝ ΣΥΜΦΙΛΙΩΣΕΩΣ ΤΟΥ ΕΛΑΣ ΜΕ ΤΑ ΤΑΓΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ
Π ρ ω τ ό κ ο λ λ ο ν
Συμφιλιώσεως του 10ου Λόχου Ασφαλείας μετά των Τμημάτων του ΕΛΑΣ

Εν Ναυπλίω σήμερον την 5ην Οκτωβρίου 1944 αφ’ ενός οι Ανχαι Καραντζαφέρης Νικόλαος και Σεφερλής Ευστάθιος, ως εκπρόσωποι του ΕΛΑΣ, αφ’ ετέρου οι Λοχαγοί Ρομποτής Σπυρ. Μουστακόπουλος Δημ. Χριστόπουλος Παν. και Κωσταντάς Βασ. διά το κοινόν συμφέρον του έθνους και της πόλεως Ναυπλίου και προς αποφυγήν ασκόπου αιματοχυσίας, εφ’ όσον εκ μέρους του 10ου Λόχου δεν υπάρχει ουδεμίαν πρόθεσις αντιστάσεως κατόπιν της διαμορφωθείσης γενικής καταστάσεως εν Πελοποννήσω και της εντολής της Εθνικής Κυβερνήσεως διά του Υπουργού κ. Κανελοπούλου Παναγ. συνεφωνήθησαν τα κάτωθι:
1ον) Θα συγκεντρωθή άπας ο οπλισμός εις μίαν των αιθουσών του Δικ. Μεγάρου πλην των όλμων και αυτομάτων όπλων μετά των πυρ/κών των ευρισκομένων εις Παλαμήδιον άτινα θα παραδωθώσιν εις φρουράν χωρ/κων προς φρούρησιν ομοίως και τα πυρ/λα μετά των πυρ/κών εις Ακροναυπλίαν.
2ον) Οι Αξκοί θα κρατήσωσι τα ξίφη και πιστόλια των.
3ον) Όσοι εκ των Αξκών οπλιτών και πολιτών καταφυγόντων εκ των διαφόρων χωρίων εις Ναύπλιον επιθυμούν να αναχωρήσουν εκ Ναυπλίου θα συμπεριληφθούν εις ονομαστικάς καταστάσεις συντασομένας μερίμνη του 10ου λόχου και θα μεταφερθούν μερίμνη του ΕΛΑΣ και Αγγλικού τμήματος εις Σπέτσας και θα τροφοδοτούνται μερίμνη του Υπουργού κ. Κανελοπούλου Π.
4ον) Αι οικογένειαι των αναχωρούντων αίτινες θα παραμείνουν ενταύθα θα τροφοδοτούνται μερίμνη του ΕΛΑΣ καθώς και οι άνδρες της Χωρ/κής.
5ον) Ο στρατός του ΕΛΑΣ υπόσχεται πλήρη ασφάλεια ζωής, τιμής και αξιοπρεπείας των τμημάτων του Λόχου Ασφαλείας τόσον εκείνων που θα παραμείνωσιν ενταύθα όσον και εκείνων που θα αναχωρήσουν διά Σπέτσας και εις ένδειξιν των καλών διαθέσεων του ορίζει ως υπασπιστήν του Φρουράρχου Ανχου κ. Καρατζαφέρη Νικ. τον αρχαιότερον Λοχαγόν της Φρουράς.
6ον) Οι κ.κ. Αξκοί θα είναι συγκεντρωμένοι εις το Δικαστικόν Μέγαρον, οι δε οπλίτες θα είναι εις στρατώνας πέντε αδελφών απ’ όπου θα ρυθμισθή και ο τρόπος αναχωρήσεώς των, μετά την τακτοποίησιν και υπογραφήν του πρωτοκόλλου θα εισέλθη ένοπλον τμήμα του ΕΛΑΣ και της Πολιτοφυλακής.
7ον) Η είσοδος παντός ατόμου θα επιτραπή μετά την εγκατάστασιν φρουρών και περιπόλων.
8ον) Ουδεμία αρπαγή θα επιτραπή
9ον) Ο Φρούραρχος θα είναι απολύτως υπεύθυνος διά την πλήρη τάξιν εν συνεργασία μετά της Πολιτοφυλακής.
10ον)Οι αυτοί όροι ισχύουν και διά την Χωρ/κήν.
11ον)Μεμονωμένη απομάκρυνσις εκ Ναυπλίου Αξκών και οπλιτών στρατού και χωρ/κής δεν θα επιτραπή προς πρόληψιν εκτρόπων τμημάτων του ΕΛΑΣ.
12ον)Ο Αρχηγός της Χωρ/κής θα συνεργασθή πλήρως και ειλικρινώς μετά των οργάνων του Φρουραρχείου.
Εφ’ ω συνετάγη το παρόν εις διπλούν όπερ αναγνωσθέν και βεβαιωθέν υπογράφεται ως έπεται.
Οι εκπρόσωποι του ΕΛΑΣ
ΕΥΣΤ. ΣΕΦΕΡΛΗΣ
ΝΙΚ.ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ
Οι εκπρόσωποι του λόχου Ασφαλείας
Δ. ΜΟΥΣΤΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
Π. ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ
Β. ΚΩΣΤΑΝΤΑΣ

Ανώνυμος είπε...

Είναι γνωστό ότι στην ιστορία, τα αληθινά παληκάρια, αυτοί που πίστεψαν και θυσιάστηκαν για την ελευθερία, επειδή ακριβώς ενέπνευσαν, εμπνέουν και θα συνεχίσουν να εμπνέουν νέους και νέες να παλεύουν με ότι μέσο έχουν για την αξιοπρέπεια και την ελευθερία, ΣΥΚΟΦΑΝΤΟΥΝΤΑΙ.

Η αλήθεια είναι μία:

Ότι συκοφαντικό ακόμα και να γράψετε (για την ακρίβεια δεν γράφετε, copy paste κάνετε από γκεμπελικού χαρακτήρα παραχαράξεις της ιστορίας) με το που αναφέρθηκε το όνομα του ΑΡΗ και αποτυπώθηκε η θέση του στο ΠΑΝΘΕΟΝ ΤΩΝ ΑΚΗΔΕΜΟΝΕΥΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΩΝ, εκεί όπου οι φασίστες-χροισαυγειταις δεν μπορούν παρά να μένοΥν απλοί θεατές (ξεχνώντας πως και αυτοί σήμερα έχουν το δικαίωμα να εκφράσουν τη γαμημένη γνώμη τους, μόνο και μόνο γιατί οι προαναφερθέντες ήρωες πέθαναν για ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ) ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΣΑΣ ΕΦΤΑΣΑΝ ΣΤΙΣ ΚΑΛΤΣΕΣ, μισό αιώνα μετά το βιολογικό του θάνατο...Το νου σας, υπάρχουνε πολλοί ακόμα "Αρηδες"...

Αλήθεια, δεν έχετε ακόμα καταλάβει ότι είστε τα τάγματα εφόδου της κυρίας μιχαλολιάκου, που όταν δεν θα σας χρειάζεται άλλο, θα σας εξοντώσει? ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΞΗ ΤΩΝ ΤΑΓΜΑΤΩΝ ΕΦΟΔΟΥ ΤΟΥ χιτλερ, ο οποίος είναι και ο εμπνευστής της ηγεσίας της χρεισεις αβυοις...

Τώρα πούλο, άντε να κάνετε καμιά πίπα για χαρτζιλίκι σε κανέναν εφοπλιστή...

ΤΙ ΝΤΡΟΠΗ, ΤΙ ΝΤΡΟΠΗ
ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ