Παρασκευή, Φεβρουαρίου 15, 2013

ΚΚΕ: ΣΤΕΝΑ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΗ ΜΕ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΕΓΚΛΗΜΑ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ


Ο εμπρησμός με γκαζάκια στα γραφεία της Χρυσής Αυγής στον Πειραιά δεν μπορεί να αποκρύψει το γεγονός ότι είναι στενά συνδεδεμένη με το κοινό έγκλημα, σύμφωνα με το ΚΚΕ, το οποίο αποδοκιμάζει τις επιθέσεις σε βάρος μεταναστών και τους τραμπουκισμούς.


Σχετική ανακοίνωση αναφέρεται σε τηλεφωνικές φάρσες για τοποθέτηση βόμβας στα γραφεία του ΚΚΕ και του ΣΥΡΙΖΑ, στον Πειραιά, την ώρα που η Χρυσή Αυγή πραγματοποιούσε συγκέντρωση στο κέντρο της πόλης.

Ο Περισσός ζητεί την απομόνωση της Χρυσής Αυγής και τη ματαίωση των σχεδίων «τρομοκράτησης και καταστολής των λαϊκών αγώνων».
ΠΡΕΖΑ TV
15-2-2013

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Οι "ψυχές" των ΚΛΑΡΑ, ΠΛΟΥΜΠΙΔΗ και πολλών άλλων ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ, ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΩΝ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΞΙΠΟΠΡΠΕΙΑΣ των ανθρώπων, μας συντροφεύουν στο δύσκολο, γεμάτο κακουχίες ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ μονοπάτι της αρετής που επιλέξαμε στο σταυροδρόμι....εσείς φασίστες, θλιβερές προσωποποιήσεις της υποτέλειας και της δειλίας, σύντομα θα αποτελείτε για άλλη μια φορά τραγική ανάμνηση του πόσο χαμηλά μπορεί να πέσει ο άνθρωπος όταν φοβάται να ζήσει ελεύθυερος και επιλέγει την ψεύτικη ασφάλεια σαν αυτή που "απολαμβάνει" ένα καλά εκπαιδευμένο σκυλί που φυλάει το κακό αφεντικό του, όπως οι τιποτένιοι φασίστες που την ώρα που ο ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΕΡΓΑΤΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ δείνει με αξιπορέπεια τη μάχη κατά του κεφαλαίου και της εκμετάλλευσης, αυτοί ήδη έχουν κατεβάσει τα βρακιά και τις φούστες (γιατί παντελόνια και φασίστες δεν πάνε μαζί) και στρίνουν κώλο σε αυτούς που ισοπέδωσαμ την Ελλάδα...Δεν είναι άλλωστε η πρώτη τους φορά....κάνουν ότι τους έμαθαν οι δοσίλογοι παππούδες τους και οι ασφαλίτες πατεράδες τους..

ΤΙ ΝΤΡΟΠΗ, ΤΙ ΝΤΡΟΠΗ, ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΤΗ "ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ"

ΕΛΛΑΣ - ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ - ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Π Ο Τ Ε ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ

Unknown είπε...

Από την άλλη μεριά ο Βρετανός συνταγματάρχης Νίκολας Χάμμοντ, ο σύνδεσμος με τον ΕΛΑΣ, που γνώρισε προσωπικά τον Άρη, γράφει γι’ αυτόν στο βιβλίο του «Με τους αντάρτες 1943-44» τα εξής: «Ο Άρης, ο πρώτος ‘‘καπετάνιος'' του ΕΛΑΣ, ήταν διάσημος για την γενναιότητα, αλλά και την σκληρότητά του. Αιμοβόρος και σαδιστής, διεκπεραίωνε τη ‘‘βρώμικη δουλειά'' του κομμουνιστικού αγώνα. Είχε δολοφονήσει πολλούς συμπατριώτες του. Αντιπροσώπευε τον βασικά τουρκικό τύπο του τραμπούκου στην ελληνική του εκδοχή».

Ο Νεοζηλανδός λοχαγός Ουίλιαμ Τζόρνταν αποκαλεί το Βελουχιώτη στο βιβλίο του «Η αλήθεια για την Ελλάδα» σαν τον «κόκκινο φύρερ της Ελλάδος'' και υποστηρίζει ότι «διώχτηκε νέος από το πατρικό του σπίτι, που το είχε ατιμάσει με τις αποτρόπαιες και αναίσχυντες εκδηλώσεις της σεξουαλικής του διαστροφής». Γράφει, επίσης, ότι ο Άρης «έφτασε στην ομοφυλοφιλία και ήταν εκ γενετής διεστραμμένος και σαδιστής, προ παντός όμως εγκληματίας. Ένας από τους απαισιότερους εγκληματίες που γέννησε ποτέ, σε ώρα συμφοράς για τους ανθρώπους, η φύση. Ήτανε κάτι χειρότερο από εγκληματίας. Ήτανε κακούργος σαδιστής. Και πρέπει να ομολογήσουμε πως ο Αθανάσιος Κλάρας ήταν αναντίρρητα κορυφή στην επιστήμη των βασανιστηρίων. Το μαστίγωμα ήταν η αβρότερη από τις εκδηλώσεις του προς εκείνους που είχανε τη δυστυχία να τον δυσαρεστήσουν. Το αγαπημένο μαρτύριο του Άρη, η μεγαλύτερή του διασκέδαση, ήτανε να χαράζει βαθιά το κορμί των θυμάτων του και να χύνει καυτό λάδι μέσα στις πληγές. Συχνά για ποικιλία προτιμούσε να παραγεμίζει τις τομές με αλάτι. Ένα άλλο από τ' αστεία του ζωηρού αυτού παιδιού ήτανε να κόβει τους μαστούς των γυναικών ή να ξεριζώνει τ' αυτιά των δημάρχων και των προέδρων κοινοτήτων, των χωριών που δεν είχαν εκδηλώσει μεγάλο εαμικό ενθουσιασμό»

Ο Ναπολέοντας Ζέρβας επίσης στα απομνημονεύματά του γράφει ότι ο Βελουχιώτης, έσφαξε με τα χέρια του σε ένα ορεινό χωριό της Φθιώτιδος ένα 12χρονο κοριτσάκι, επειδή σύμφωνα με το αρρωστημένο του μυαλό ήταν πράκτορας των Γερμανών!