Τετάρτη, Φεβρουαρίου 06, 2013

ΕΠΑΝΑΣΥΝΔΕΣΗ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΣΕ ΑΝΕΡΓΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΧΝΗ


Την επανασύνδεση του ρεύματος σε τρεις οικογένειες με μακροχρόνια ανέργους με ευνοϊκό διακανονισμό και χωρίς προκαταβολή κατάφεραν μέλη της Λαϊκής Επιτροπής Πολίχνης τα οποία πραγματοποίησαν παράσταση διαμαρτυρίας στην Περιφερειακή Διεύθυνση της ΔΕΗ. Η Λαϊκή Επιτροπή Πολίχνης πέτυχε ακόμα μακροχρόνιους διακανονισμούς για μερικές ακόμα οικογένειες, ενώ διατράνωσα την απαίτησή της να μην κόβεται το ρεύμα από καμιά οικογένεια ή μικροεπαγγελματία.


«Καλούμε τους εργάτες, τους άνεργους, τους αυτοαπασχολούμενους, τις γυναίκες, τους άνεργους να συσπειρωθούν δίπλα στη Λαϊκή Επιτροπή, να παλέψουμε από κοινού ενάντια στην πολιτική που υποθηκεύει το μέλλον το δικό μας και των επόμενων γενεών» αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση και προστίθεται: «Η Λαϊκή Επιτροπή και το ταξικό κίνημα θα ανακοινώσουμε τις επόμενες μέρες ένα συνολικό πρόγραμμα δράσης μπροστά και στην πανεργατική απεργία στις 20 Φλεβάρη, που μπορεί να γίνει απαρχή για την ανατροπή της πολιτικής του νέου Μεσαίωνα και του αυταρχισμού».


by Δημήτρης Τσάκωνας


Read more: http://www.seleo.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=86254:epanasundesh-reumatos-se-anergous-sthn-polixnh&catid=74:sites&Itemid=54#ixzz2K98894wD 
Seleo.gr News 
ΠΡΕΖΑ TV
6-2-2013

Δεν υπάρχουν σχόλια: