Σάββατο, Φεβρουαρίου 02, 2013

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟΣ ΚΑΝΙΒΑΛΙΣΜΟΣ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΑΛ.ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΥΡΗΝΕΣ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ -ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ-


Χωρις ελεος συνεχιζεται ο κανιβαλισμος πανω στον Αλεξανδρο Γρηγοροπουλο, ο οποιος δολοφονηθηκε απο πυρα μπατσου το 2008 στα Εξαρχεια.
Με αφορμη λοιπον τις προσφατες συλληψεις φερομενων μελων των Πυρηνων της Φωτιας,αλλα και συλληψεις που εγιναν στο Βελβεντό Κοζάνης στη διπλη ληστια που πραγματοποιηθηκε στην Αγροτική τράπεζα και το ταχυδρομικό ταμιευτήριο,οπου οι δραστες φέρεται να ειναι μελη της οργανωσης...συμφωνα με διαρροές που εκανε η ιδια η Ελληνικη Αστυνομια σε δημοσιογραφους...ενας απο τους συλληφθεντες...ηταν φιλος του Αλεξανδρου Γρηγοροπουλου και μαρτυρας στη δικη που εγινε.
Και ερωτημα ειναι βασικο...
Τι σημαινει ρε γαμημενα αποβρασματα της δημοσιογραφιας και της Ελληνικης Αστυνομιας,πως ενας απο τους δραστες της ληστειας στο Βελβεντό,ισως να ειναι μελος των Πυρηνων...και φιλος του Γρηγοροπουλου;;;
Προς τι η διαρροη πως ηταν φιλος του Γρηγοροπουλου;;;
Προς τι η κατασυκοφαντηση ενος νεκρου παιδιου...5 χρονια μετα το θανατο του απο τα ΜΜΕ...;;;
Οι Πυρηνες της φωτιας εγιναν μετα τη δολοφονια του Γρηγοροπουλου και οχι πριν.
Για ποιο λογο ρε μουνια η συνδεση του ονοματος του Αλεξανδρου Γρηγοροπουλου με τους Πυρηνες της Φωτιας;;;
Μηπως ευθυνεται ο νεκρος και για την δραση των Πυρηνων και για το τι ισως να εκαναν μετα καποιοι απο τους φιλους του;;;
Ισως οι Πυρηνες να ειναι απόρροια εκεινης της εποχης...αλλα προς τι η συνδεση;;;
Μιλαμε για απιστευτο δημοσιογραφικο καφριλικι,με υπογραφες,κατα παραγγελια της ΓΑΔΑ η οποια κανει τα παντα για να δημιουργησει εντυπωσεις και να διαμορφωσει γνωμες και συνειδησεις.
ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ
---UPDATE:ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΣΤΟ SITE ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΑΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΩΝ ΣΥΛΛΗΦΘΕΝΤΩΝ ΤΗΣ ΛΗΣΤΕΙΑΣ ΣΤΟ ΒΕΛΒΕΝΤΟ ΚΟΖΑΝΗΣ.ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΥΛΛΗΦΘΕΝΤΕΣ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΚΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ΣΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΤΟΥΣ...ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΣΤΕΙ ΞΥΛΟΔΑΡΜΟ...ΕΝΩ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΠΩΣ ΣΥΝΗΘΩΣ ΟΛΟΣΩΜΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΟΥΣ!!!---
ΠΡΕΖΑ TV
2-2-2013

59 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥΣ ΔΕΙΡΑΝΕ ΑΓΡΙΑ ΟΙ ΠΟΥΣΤΑΡΑΔΕΣ ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΦΟΤΟΣΟΠ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΜΠΑΤΣΩΝ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΑΝΕ ΑΠΟ ΜΑΛΛΙΑ ΚΑΙ ΛΑΙΜΟ.

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΖΟΥΓΚΛΑ ΜΟΝΟ ΕΝΕ ΣΧΟΛΙΟ:

ΓΑΜΩ ΤΗ ΠΑΝΑΓΙΑ ΠΟΥ ΣΕ ΠΕΤΑΓΕ ΚΑΡΚΙΝΑΚΙ ΝΑ ΨΟΦΗΣΕΙΣ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΓΑΜΙΟΛΗ ΚΥΠΑΤΖΗ

Ανώνυμος είπε...

Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΛΛΑ ΠΟΙΝΙΚΟ ΜΗΤΡΩΟ

Ανώνυμος είπε...

ηλιθιε η επαναστατικη αριστερα και αναρχια ειναι περηφανη για το ποινικο της. οχι σαν κατι δεξιους που απο μπροστα το παιζουν καθαροι και νομοταγεις με καθαρα χερια και απο πισω αυτα τα χερακια χαιδευουν παιδακια

Ανώνυμος είπε...

Το ξύλο δεν είναι τίποτα μπροστά στα γαμήσια που θα φάνε στην φυλάκα. Ιδίως τον πιτσιρικά θα του κάνουν τον κώλο φινιστρίνι, δεν θα κάθετε σε καρέκλα από φόβο μην μπει στο απευθυσμένο του.

Ανώνυμος είπε...

TSO KAI LO SE KA8E ANARXIKO!

Ανώνυμος είπε...

Ναι τα κακόμοιρα τα βάρεσαν. ΤΑ ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ!!! Εγώ είμαι μαλάκας που δουλεύω και παλεύω για να τα βγάλω πέρα οικονομικά για μένα και τους δικούς μου και αυτά... δε σχολιάζω!!! Και πολύ αξία τους έδωσα που σχολίασα.

Ανώνυμος είπε...

Πουστράκια κλάστε μας τα αρχίδια ... μουνιά της λάσπης και γαμίσι και ξύλο απύθμενο . Καριόλια γαμώ το μουνί που σας γλύστραγε αρχίδια!!!

Ανώνυμος είπε...

Θέλατε τα πρόσωπα των μπαχαλάκιδων που τα σπάνε; Λέγατε ότι είναι ασφαλίτες; Να τα πρόσωπα. Τα έχετε και είναι μες στο έγκλημα!!!

Ανώνυμος είπε...

Πρήστηκαν τα αναρχάκια.....δεν τουε χάλασε.

ΤΟΥ ΑΝΑΡΧΑ Η ΚΩΛΑΡΑ ΘΕΛΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΝ ΓΚΛΟΜΠΑΡΑ!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΛΙΟΠΟΥΣΤΑ ΤΗΝ ΠΗΡΕΣ ΤΗΝ ΓΡΑΜΜΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΥΜΟΥΝΔΟΥΡΟΥ;ΑΠΟ ΤΙΣ 2 ΕΧΕΙ ΒΓΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΟ ΕΒΓΑΛΕΣ ΕΦΤΑΜΙΣΗ.ΓΑΜΩ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΣΟΥ ΚΑΡΓΙΟΛΗ ΑΝΑΡΧΟΑΠΛΥΤΕ ΒΟΡ.ΠΡΟΑΣΤ. ΠΑΡΕ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΚΕΙΜΕΝΟ ΑΠΟ ΑΛΗΘΙΝΟ ΑΝΑΡΧΙΚΟ,ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΚΑΘΙΚΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΕ:
Η συνάντηση Εξαρχείων-Κολωνακίου την οποία υλοποίησε και εξέφρασε πολιτικά ο ΣΥΡΙΖΑ, εφημερίδες όπως η Ελευθεροτυπία, «αγωνιστές» του Κοντομηνά και των θαλαμηγών όπως ο Λαζόπουλος, και την οποία προσωποποιούσαν οι δύο Αλέξανδροι (Ο Αλέκος και ο Αλέξης) που πίνουν και κάνα ουζάκι στα Εξάρχεια, είχε ως αφετηρία της τον μηδενισμό και κατέληξε σε

αυτόν.

Η αφετηρία της συμμαχίας είναι ο εθνομηδενισμός, ο οποίος εκπορεύεται από τις Πρεσβείες, τις Βρυξέλλες, τις πολυεθνικές –οικονομικές και «πνευματικές», τύπου Σόρος. Αυτός αναπαρήχθη εγχωρίως στα Πανεπιστήμια, τις μη κυβερνητικές οργανώσεις, τα ποικίλα ευρωπαϊκά και υπερατλαντικά προγράμματα, τα ΜΜΕ και τα μεγάλα εκδοτικά συγκροτήματα, τα Κόμματα, και όχι μόνο της Αριστεράς αλλά και το πολιτικό προσωπικό της νεο-φιλελεύθερης Δεξιάς.

Ο εθνομηδενισμός, από την εποχή Σημίτη και μετά κατέστη κυρίαρχος, με αποκορύφωμα τον πόλεμο ενάντια στον Χριστόδουλο, τη στήριξη στο Σχέδιο Ανάν και το βιβλίο ιστορίας της 6ης δημοτικού.

Ο εθνομηδενισμός των ανώτερων στρωμάτων και των ελίτ εύρισκε παραδόξως συνομιλητές και οπαδούς σε ένα μεγάλο μέρος της Αριστεράς και όχι μόνο της χαβιαροαριστεράς, αλλά και μέρους του ΚΚΕ, των εκπαιδευτικών και της ΟΛΜΕ, του φοιτητικού αριστερισμού, των αναρχικών κ.λπ.

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ

Ανώνυμος είπε...

Και αυτό όχι μόνο ως συνέπεια μιας δογματικής μετάφρασης του μαρξιστικού και αναρχικού διεθνισμού, αλλά και του γεγονότος ότι πολλά από αυτά τα στρώματα στο επίπεδο των αξιών, των συμπεριφορών και του τρόπου ζωής είναι εξίσου «παγκοσμιοποιημένα» με τις νέο-φιλελεύθερες ελίτ, έστω και σε διαφορετική κοινωνική κλίμακα.

Ακούνε ανάλογες μουσικές, παθιάζονται με τα ίδια ξένα συγκροτήματα, διαβάζουν τον ίδιο Θέμελη, Λιάκο, Μουζέλη, Σώτη Τριανταφύλλου, τα πρότυπά τους είναι η Νέα Υόρκη, το Λονδίνο ή στην πιο «εναλλακτική» περίπτωση η Βαρκελώνη και το Βερολίνο και απεχθάνονται βαθύτατα την παράδοση, την Ορθοδοξία –εκτός από τον Πατριάρχη παρά την ορθοδοξία του– δεν αντέχουν τους Σέρβους, τους Ρώσους τους Κινέζους και τους… Κύπριους.

Κατά συνέπεια ένας τρόπος ζωής, πρότυπα και αξίες που δεν ταυτίζονται με τα ανάλογα πρότυπα και αξίες της ελληνικής ιδιοπροσωπίας, τους κάνει να θεωρούν πως η Ελλάδα είναι ένα θλιβερό κακέκτυπο της Δύσης και επομένως θα πρέπει να πάψει να υπάρχει και να αναχωνευτεί με τον δυτικό κόσμο.

Επειδή όμως η χώρα μας είναι ταυτόχρονα αποπαίδι της Δύσης και έχει σοβαρά εθνικά ζητήματα –ιδιαίτερα εξ αιτίας του τουρκικού επεκτατισμού– γι’ αυτό υποχρεωτικά καταλήγουν όχι απλώς στην άρνηση των εθνικών ζητημάτων αλλά στον ανοικτό εθνομηδενισμό και σε «μίσος για το ίδιο το έθνος τους»…

Έτσι παράγεται αυτός ο υστερικός και πρωτοφανής σε παγκόσμια κλίμακα «αντιεθνικισμός» ενός μέρους της ελληνικής Αριστεράς και του πανεπιστημιακού και διανοούμενου κατεστημένου, που οδηγεί είτε στις κραυγές υπέρ των Σκοπιανών, είτε στο συστηματικό κάψιμο της ελληνικής σημαίας από τους «αντιεξουσιαστές», είτε στην αποδόμηση της ελληνικής ιστορίας από το καθηγητικό κατεστημένο και τους καλοπληρωμένους κονδυλοφόρους της πλατείας Κολωνακίου.

Όταν όμως η μία συνιστώσα του διπόλου, τα «Εξάρχεια», άρχιζε να κατεδαφίζει το Κολωνάκι, τόσο κυριολεκτικώς, όσο και πολιτικά, όταν το Πανεπιστήμιο και τα γραφεία των πανεπιστημιακών μανδαρίνων διαλύονται από την «πληβειακή» και αντιεξουσιαστική συνιστώσα της συμμαχίας, τότε τα πράγματα αρχίζουν να χαλάνε.

Τα πρώτα δείγματα αυτής της διάσπασης του μετώπου άρχισαν να φαίνονται όταν ένα μεγάλο μέρος των εκσυγχρονιστών του ΣΥΡΙΖΟ-ΠΑΣΟΚ στα Πανεπιστήμια ήρθε σε σύγκρουση με την ΠΟΣΔΕΠ κατά την διάρκεια των φοιτητικών καταλήψεων πριν δύο χρόνια. Και τώρα η κρίση γενικεύτηκε: Παπαχελάς, Καρκαγιάννης, Πρετεντέρης, Λιάκος, Βερέμης, Μανδραβέλης, Ψυχογιός, Τριανταφύλλου και αναρίθμητοι άλλοι στρέφονται πλέον ανοικτά κατά των παλιών τους συμμάχων των Εξαρχείων και του ΣΥΡΙΖΑ, που εξέφραζε πολιτικά τη συμμαχία και τους κατηγορούν για… μηδενισμό, φασιστικές πρακτικές, και λογική της καταστροφής για την καταστροφή!

Και βέβαια δεν τους περνάει ίσως από το μυαλό ότι θερίζουν ότι έσπειραν, πως η καταστροφή κάθε αξίας, κάθε σταθερής ταυτότητας, με τον χυδαίο μεταμοντερνισμό και το σχετικισμό τους, η κατεδάφιση των μόνων σταθερών αξιών που είχαν απομείνει σε αυτόν τον έρημο τόπο, του πατριωτισμού, της μετοχής σε μια πολιτισμική κοινότητα, στην οποία η ορθόδοξη παράδοση και η γλώσσα παίζουν ουσιαστικό ρόλο, κ.λπ., κλπ. οδηγεί πράγματι στον πιο ακραίο μηδενισμό.

Διότι οι Έλληνες σε όλη τους την ιστορική διαδρομή στη νεώτερη ιστορία μας δεν ταυτίζονται με κάποιο αφηρημένο κράτος, όπως ίσως κάνουν οι δυτικοί, αλλά με αξίες που τους συνέχουν ως κοινότητα. Όταν λοιπόν κατεδαφίζεις αυτές τις αξίες παράγεται ο πιο ακραίος ατομικισμός και μηδενισμός. Και αυτός δεν θα σεβαστεί βέβαια ούτε τους «συμμάχους» του,( το «Κολωνάκι»). Θα τα καταστρέψει όλα...

Γιώργος Καραμπελιάς - ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΑΡΔΗΝ = 1/2009

SKANDALO είπε...

ΤΣΑΜΠΑ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΧΡΥΣΑΥΓΟΥΛΑ. ΕΣΑΣ ΣΑΣ ΓΑΜΑΜΕ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΙΔΙΑ ΣΑΣ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ.

ΜΟΝΟ ΣΤΟ INTERNET ΔΕΡΝΕΤΕ. ΧΑΡΕΙΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΑ, ΕΠΕΙΔΗ ΜΟΛΙΣ ΑΣ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ ΕΞΩ, ΠΑΛΙ ΤΗΝ ΜΑΠΑ ΚΡΕΑΣ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΑ ΑΝΤΕΡΑ ΣΤΟ ΧΕΡΙ.

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ, ΤΟΥΣ ΑΝΑΡΧΙΚΟΥΣ-ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΤΟΥΣ ΠΕΙΡΑΖΟΥΝ, ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΧΡΥΣΑΥΓΟΥΛΑ-ΦΑΣΙΣΤΑΚΙΑ. ΞΕΧΑΣΑΤΕ ΟΤΙ ΟΙ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΙ ΣΙΧΑΙΝΟΝΤΑΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΤΟ 60% ΤΩΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ. ΑΛΟΙΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΑ ΧΡΥΣΑΥΓΟΥΛΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΗΓΟΥΝ ΣΤΗΝ ΣΤΕΝΗ...

Ανώνυμος είπε...

τΑ ΦΑΣΙΣΤΆΚΙΑ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΘΗΚΑΝ ΠΟΥ ΚΛΕΒΟΥΝΕ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΝΟΧΛΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΠΑΤΣΟΥΣ ΠΟΥ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΑΠΟ ΑΠΛΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ.ΠΩ ΠΩ ΜΑΛΑΚΙΑ Ο ΚΑΡΑΜΠΕΛΙΑΣ,ΤΑ'ΚΑΝΕ ΟΛΑ ΣΑΛΑΤΑ.ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟ ΤΙ ΝΑ ΠΕΙΣ ΜΑΛΑΚΑΣ ΜΕΓΑΛΟΣ,ΑΛΛΑ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ,ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΙΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΥΣ ΚΑΙ ΑΓΝΩΣΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΟΣΜΟ.

Ανώνυμος είπε...

SKANDALO δεν πήγατε σήμερα που γιορτάζουν τα Ιμια , να τους δείρετε?

Ανώνυμος είπε...

http://www.stoxos.gr/2013/02/blog-post_2934.html

Ανώνυμος είπε...

Αφιερωμένο στους ανθέλληνες διεθνοσιωνιστές!


ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ-ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ

Ανώνυμος είπε...

Αφιερωμένο στους ανθέλληνες διεθνοσιωνιστές!


ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ-ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ


http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=aS7k0-CKP94

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΛΥΤΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΓΑΜΑΤΕ ΠΟΛΥ ΘΑ ΣΤΑΥΡΟΨΩΛΙΑΣΕΤΑΙ

Ανώνυμος είπε...

Σκάνδαλο τι δουλεια έχεις στο PC
Να τσακιστης να πας να δειρης χρυσαυγητες .
Ολο τους ψάχνεις και τους ψάχνεις και τους ψάχνεις και τους ψάχνεις
Άντε ξεκινά ξέρεις που ειναι .
Red rabbit hunter

Ανώνυμος είπε...

ρε παιδια στο πρεζα μπηκα ή στην χ.α τι γινετε εδω περα ΝΤΟΙΝΓΚ!

Ανώνυμος είπε...

Αναρχοάπλυτα έρχετε ολονών σας η σειρά.Στα ποιο βαθιά μπουντρούμια.

Ανώνυμος είπε...

Μπραβο παιδια ! Οι πραγματικοι εχθροι της πατριδας ειναι οι αναρχικοι...

Ανώνυμος είπε...

Η ΑΝΑΡΧΙΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΗΣΤΕΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΜΙΑ ΖΩΗ ΚΟΤΕΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΚΛΑΨΤΕ ΑΝΑΡΧΟΚΟΜΟΥΝΙΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=_oRLYeSUCpk#!ybutti 2991

Ανώνυμος είπε...

Φασιστοειδή θα έρθει κι η ώρα σας

Ανώνυμος είπε...

ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ-ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ.
ΑΝΑΒΛΗΘΗΚΕ Η ΕΚΔΛΩΣΗ ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΩΝ ΙΜΙΩΝ ΔΙΟΤΙ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ Ο SKANDALO ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΑΚ ΝΟΡΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΓΑΜΗΣΕ ΟΛΑ ΣΤΟ ΞΥΛΟ.
ΣΕ ΣΧΟΛΙΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙ ΣΤΟ ΠΡΕΖΑ ΤV ΕΙΧΕ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙ ΠΩΣ ΑΝ ΤΟΥΣ ΠΕΤΥΧΕΙ ΕΞΩ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΜΟΥΡΗ ΚΡΕΑΣ....ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΜΠΛΟΦΑ,ΤΟ ΕΠΡΑΞΕ.

Ανώνυμος είπε...

οφειλω να ομολογησω φασιστακια ότι ειχατε πολυ κοσμο , αλλα δεν τελειωσαμε

Ανώνυμος είπε...

11.31 κουϊζακι για σένα.
Γιατί οι άντρες της αντιτρομοκρατικής στις φώτο που δημοσίευσαν ,έχουν χτυπήσει τους "επαναστάτες" στο αριστερό μάτι?
α)Το ζήτησαν οι ίδιοι γιατί είναι αριστεροί?
β)Είναι καλοί στο δεξί κροσέ?
γ)Φωνάζαν "ζήτω η αναρχία,ζήτω η αριστερα"?
δ)Υπήρχε κοντά φωτογραφ'ια του τσίπρα?
Αν το βρείς κερδίζεις ένα ταξιδάκι-επίσκεψη στον τάφο του λάμπρου φούντα..

Ανώνυμος είπε...

Στο ζώο που δουλεύει τίμια ένα μεγάλο μπράβο που τρέφει τη Μέρκελ και τους διεθνείς τοκογλύφους αγόγγυστα.
Στο Ζώο που μιλάει για γκλομπάρες, μάλλον ΜΑΤατζής είναι και καταλαβαίνω ότι το μικρό του τσουτσουνάκι δεν του σηκώνεται και ψάχνει υποκατάστατο. Τι να κάνουμε... Δεν γάμαγε και ο πατέρας του και γι' αυτό τον γάμαγε στο ξύλο, έτσι είναι αυτά.
Για τους λοιπούς μαλάκες φασίστες, είναι αξιοπερίεργο πως θεωρούν πατρίδα τους τους απάτριδες τραπεζίτες. Τόσο ζώα είναι που δεν καταλαβαίνουν ότι δεν υπάρχει πιο πατριωτικό από το να ταυτίζεις το Λαό με την πατρίδα και πόσο ευγενές να έχεις πατρίδα τον κόσμο. Βέβαια μυαλό είναι και δεν μπαίνει ακόμη και αν του ανοίξεις το κεφάλι. Άλλωστε, άνθρωπος αγράμματος ξύλο στους φασίστες.
Τέλος ναζιστές, φασίστες, μπάτσοι και λοιποί ξεπουλημένοι στο κεφάλαιο για άγνωστες λέξεις αφήστε μήνυμα, θα σας παραδώσω μαθήματα Ελληνικών δωρεάν.

Ανώνυμος είπε...

Τι μάθημα ελληνικών να παραδώσεις τρομάρα σου,το μόνο μάθημα που ξέρεις είναι η πλύση εγεφάλου.

SKANDALO είπε...

@11:21 ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΟΛΑ ΤΑ ΧΡΥΣΑΥΓΟΥΛΑ

Δεν απάντησα νωρίτερα επειδή είχα μια δουλίτσα. Εξάσκηση kick-boxing (full contact) σε ζωντανό στόχο.

Ρωτήστε τους 'συναγωνιστές' σας σε Χαλάνδρι και Ζωγράφου πόσο ξύλο έφαγαν...

Αλλά να είναι τόσο απρόσεκτοι που να έχουν μαζί τους και ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ.

Τί θα πει άραγε η μαμά και ο μπαμπάς τους τώρα? ΘΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΣΥΝΤΟΜΑ, ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΦΘΟΥΜΕ.

Λέτε να είναι τόσο 'μάγκες' Χρυσές Κοτούλες όσο εσείς εδώ μέσα?

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΣΚΑΝΔΑΛΟ. ΠΑΛΙ ΜΑΡΜΑΡΟΣΚΟΝΗ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΠΡΕΖΑ ΣΟΥ ΠΟΥΛΗΣΑΝ ΟΙ ΑΡΑΠΗΔΕΣ;;;;;

Ανώνυμος είπε...

@12:34 Σε πόνεσε το γαμήσι που έφαγαν οι νεοναζί συναγωνιστές σου, πουτάνας γιε?

Περαστικά. Φροντίδα και Προδέρμ.

Ανώνυμος είπε...

SKANDALO πρόσεχε μην σκίσεις κανα καλσόν.
Έδειρες εσύ χρυσαυγίτες???χα χα χα.
Πάλι σε πήρε ο ύπνος στο πληκτρολόγιο κι έβλεπες όνειρα.
Σε προκαλώ να αναρτήσεις στην ιστοσελίδα σου τις ταυτότητες.
Αν το κάνεις θα το βουλώσω μία και καλή,δεν θα ξαναπώ τίποτα .

Ανώνυμος είπε...

12:52 π.μ.
πΕΡΑΣΤΙΚΆ ΣΤΗΝ ΜΠΑΣΚΙΝΑ ΣΤΟ 401 ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ ΚΑΙ ΠΕΣΙΜΟ..
ΠΕΡΑΣΡΙΚΑ ΣΤΟΥΣ ΛΑΓΟΥΣ ΤΟΥ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ
ΤΙ ΤΑ ΘΕΛΕΤΕ ΤΑ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ ΑΦΟΥ ΤΑ ΠΑΡΑΤΑΤΕ ΡΕ ΜΟΥΝΑΡΕΣ?

Ανώνυμος είπε...

Έσεις ήσασταν λοιπόν που τις βρέξατε στους χρυσαυγίτες?
Εσύ μαζί με το SKANDALO???XA XA XA XA...
Mόλις κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο το βίντεο που τους δέρνετε...

http://www.youtube.com/watch?v=GXm3kucZ80o&feature=player_embedded

Η ΚΟΠΡΙΑ είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Ανώνυμος είπε...

Κοίτα προπαγάνδα στους ναζί...
Λοιπόν για να μην ξεχνάμε. Οι χρυσαυγίτες είναι ναζί. ΝΑΖΙ. Δηλαδή φιλάνε τον κώλο των αρίων Γερμανών που κατέκαψαν, κατέκλεψαν την Ελλάδα και ξηκλήρησαν οικογένειες και χωριά. Όποιος είναι μαζί τους πρέπει να το ξέρει. Αν δεν το ξέρει είναι μαλάκας. Αν το ξέρει είναι δωσίλογος και προδότης.
2ον Ο χαμός που θα γίνει όταν ξεσηκωθεί ο κόσμος και πάρει όπλα και αρχίζει να σκοτώνει και μπάτσους, που τόσο εύκολα υπηρετούν τους εξουσιαστές - και τα εγώρια γιουσουφάκια τους -τότε δεν θα πουλάνε μαγκιές τσάμπα και πατριωτισμό του κώλου. Ας πάνε να κάνουν το φρουρό του Λαυρεντιάδη, να πουλάνε πρέζα και να κάνουν τους μπράβους και τους πορτιέρηδες τα καθίκια.
Ο Λαός τελικά βρίσκει το δρόμο του και τότε θα κλάψουν μάνες δίχως γιους,
γυναίκες δίχως άντρες
θα κλάψουν και μωρά παιδιά δίχως μανάδες ναζήδες

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΠΡΕΖΑ ΑΦΗΝΕΙΣ ΟΛΕΣ ΤΙς ΑΠΟΨΕΙΣ ΑΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΩΣΤΟ. ΜΗΠΩΣ ΟΜΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΙΣ ΟΤΙ ΑΨΟΦΕΙΣ ΦΑΣΙΣΤΟΔΕΙΩΝ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΒΑΛΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΙΤΕ ΣΟΥ. ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΙΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΗΝ ΤΗΛΕΩΟΡΑΣΗ

Ανώνυμος είπε...

ΕΓΩ ΕΝΑ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΤΑ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΑ ΑΝΡΧΟΑΠΛΥΤΑΚΙΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΞΥΛΟ....ΓΙΑΤΙ??ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΛΙΤΖΑΡΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΤ ΚΑΙ ΔΙΑΣΥΡΘΕΙ ΑΠΕΙΡΕΣ ΦΟΡΕΣ!!!ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ???ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΓΥΡΙΣΕΣ ΠΛΑΤΟΥΛΑ ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΤΟΣ ΚΑΙ ΣΕ ΛΙΤΖΑΡΑΝΕ ΤΑ ΜΑΤ ΒΛΑΚΑ????ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΒΛΑΚΑ ΣΕ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΑΝΕ ΟΙ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΣΟΥ????ΠΑΠΟΥΤΣΑΚΙΑ ΑΦΗΣΕΣ ΠΙΣΩ????ΚΟΚΚΙΝΟΜΑΥΡΟ ΚΟΛΟΠΑΝΟ???ΒΡΑΚΙΑ???ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΚΛΑΨΕΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΜΑΤΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΣΕΞ ΝΑ ΣΕ ΑΦΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΡΑΓΟΥΔΗΣΕΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΥΜΝΟ????ΣΚΑΣΕ ΛΟΙΠΟΝ ΝΟΥΜΕΡΟ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΣ ΣΥΝΤΟΜΑ ΠΑΛΙ ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ!!!!!!ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΝΧΩΝΕΣΕ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ....................

Ανώνυμος είπε...

VRAIES FATSES!!!!!!AXAXAXAXAXAAXAXAXAAXAXAXAXAXAXAXAAXAXAXAXAXAX ΤΙ ΜΑΤΣΟΥΚΙ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΦΑΓΑΝ ΤΑ ΑΠΛΥΤΑ!!!!!!ΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΕΛ.ΑΣ ΠΑΝΤΑ ΤΕΤΟΙΑ!!!ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧ

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΑΝΑΡΧΕΣ ΑΝΤΕ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΤΕ ΚΑΜΙΑ ΚΟΚΑΙΝΗ ΚΑΜΙΑ ΠΡΕΖΑ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΧΑΣΙΣΙ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΙΣ ΛΗΣΤΕΙΕΣ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΤΕ

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΝΕΛΛΗΦΘΗΣΑΝ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ ΠΡΕΖΕΜΠΟΡΟΙ.......

Από τα σπίτια τους, εκτός των ποσοτήτων ηρωίνης, συγκεντρώθηκαν και σχεδόν 70 χιλιάδες ευρώ, προερχόμενα από τη διακίνηση. Τσιμουδιά από όλα τα ΜΜΕ. Δεν είδαν, δεν άκουσαν, δεν γνώριζαν τίποτα. Οι συλληφθέντες αναρχικοί είναι οι Ζιώγας Γιώργος του Κωνσταντίνου, Αναγνωστόπουλος Μιχάλης του Σπυρίδωνα, Μαροπούλου Αλεξάνδρα του Κωνσταντίνου, Παπαζιώγα Αγγελική του Αθανασίου, Τερψιαδης Βασίλειος του Κωνσταντίνου. Βρίσκονται όλοι αυτή τη στιγμή στις φυλακές Αυλώνας Ιωαννίνων, Θήβας και Τρικάλων. Όμως το πάθος για... τα λεφτά είναι δυνατότερο απ' όλα τα κελιά και θα νικήσει.

Ανώνυμος είπε...

ANAΡΧΟΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΜΕΓΑΛΕΜΠΟΡΟΙ ΚΟΚΑΙΝΗΣ...


ΣΥΝΕΛΛΗΦΘΕΙ Η ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΔΡΑΓΑΣΑΚΗ ΓΙΑ ΕΜΠΟΡΙΟ ΟΠΛΩΝ ΚΑΙ 1,2 ΚΙΛΩΝ ΚΟΚΑΙΝΗΣ.ΟΔΗΓΗΘΗΚΕ ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ ΡΕ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΜΑΦΙΑ. Υ.Γ ΒΑΛΤΕ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ 2 ΑΝΑΡΧΟΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΤΟΥΣ 5 ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ Ο ΕΝΑΣ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΚΥΚΛΩΜΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΦΕΡΕΙ ΤΑ 84 ΚΙΛΑ ΚΟΚΑΙΝΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΑ ΕΠΙΑΣΑΝ ΟΙ ΤΕΛΩΝΕΙΑΚΟΙ ΣΤΗΝ ΛΕΥΚΑΔΑ. ΚΑΙ Ο ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΤΕΛΕΙΩΤΟΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΝΕΛΛΗΦΘΗΣΑΝ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ ΜΕΓΑΛΕΜΠΟΡΟΙ ΧΑΣΙΣ....
7/7/2010

Επτά άτομα που θεωρούνταν ύποπτοι για τους τρεις θανάτους στην τράπεζα Marfin συνελήφθησαν αλλά για 156 κιλά ακατέργαστης κάνναβης. Και οι επτά εντάσσονται στον αντιεξουσιαστικό χώρο.

Τους παρακολουθούσαν και τους «άκουγαν» ως ύποπτους για την δολοφονική επίθεση κουκουλοφόρων στο υποκατάστημα της MARFIN στις 5 Μαΐου, όπου είχαν χάσει τη ζωή τους τρεις υπάλληλοι μεταξύ των οποίων και μία έγκυος γυναίκα, υποστηρίζουν πηγές της ΕΛ.ΑΣ, ωστόσο τους προέκυψε η μεταφορά 156 κιλών ακατέργαστης κάνναβης.

Και οι 7 συλληφθέντες, πέντε Έλληνες, ένας Γάλλος και μία Ρουμάνα, εντάσσονται από την αστυνομία στον αντιεξουσιαστικό χώρο με δύο από αυτούς να έχουν συλληφθεί για επεισόδια και καταστροφές, ενώ ένας ακόμη έχει δεκάδες προσαγωγές κατά τη διάρκεια επεισοδίων στην Αθήνα.

Ανάμεσα στους συλληφθέντες, είναι ένας 40χρονος από τη Σπάρτη, οι δύο γιοι του, ηλικίας 23 και 20 χρόνων, εκ των οποίων ο πρώτος έχει συλληφθεί για συμμετοχή σε επεισόδια. Αντίστοιχη σύλληψη έχει και ο 27χρονος Γάλλος, ενώ ιδιαίτερο αστυνομικό ενδιαφέρον επιδεικνύεται για έναν 19χρονο Έλληνα, που διαμένει στον Αγ. Δημήτριο και έχει δεκάδες προσαγωγές από επεισόδια, με τους αστυνομικούς να τον θέλουν να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο σε καταστροφικές και εμπρηστικές επιθέσεις αντιεξουσιαστικού χαρακτήρα.

Συνελήφθησαν επίσης μία 19χρονη Ελληνίδα, μία 29χρονη Ρουμάνα, ενώ αναζητείται ένας ακόμη Αλβανός συνεργός τους. Οι συλλήψεις έγιναν από αστυνομικούς της Κρατικής Ασφάλειας στη Φυλή και την Αθήνα, με τους συλληφθέντες να αντιμετωπίζουν κατηγορίες για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών όπως και περί φωτοβολίδων και βεγγαλικών.

Στις 3 Ιουλίου μέλος της οργάνωσης οδηγώντας αυτοκίνητο ταξίδευσε στα Ιωάννινα και παρέλαβε 150 αυτοσχέδιες πλαστικοποιημένες συσκευασίες που περιείχαν ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 156 κιλών, με σκοπό να τα μεταφέρει στην Αθήνα.

Το πρωί της επόμενης μέρας στη Φυλή Αττικής εντοπίστηκαν τρία ακόμη μέλη της σπείρας να κατέχουν μέσα στο αυτοκίνητο την μεγάλη ποσότητα κάνναβης. Στη κατοχή τους καθώς και σε οικίες στη Σπάρτη και στην Αθήνα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν επίσης: 3.948 ευρώ, δύο αυτοκίνητα, 10 κινητά τηλέφωνα, 35 κροτίδες, μία αντιασφυξιογόνος μάσκα, 8 γάντια, μία θήκη πιστολίου και ένα μεταλλικό σφυρί. Οι συλληφθέντες με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους οδηγήθηκαν προχθές στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.

SKANDALO είπε...

@2:35 Ποτέ δεν παρακάλεσα ούτε έφαγα ξύλο από ΜΑΤ, κατάλαβες Χρυσαύγουλο?

Τσάμπα μαγκιά πουλάς. Έχω ξεσκίσει στα μπουκέτα τόσους από εσάς στους δρόμους και έξω από τα Γραφεία σας (και όχι μόνο σε εγκαίνια), που έχω ολόκληρη συλλογή από τρόπαια.

Στ'αρχίδια μου τί πιστεύεις. Εγώ γνωρίζω από προσωπική πείρα ότι είστε χέστηδες και αδύναμοι.

Περνάω από τα στέκια σας με μπλούζες της Original Εξαρχείων ή με το σήμα των αντιφασιστών και φοβάστε να σηκώσετε το βλέμμα να κοιτάξετε μαλακιστήρια. Κάνετε ότι δεν βλέπετε.

Άσε λοιπόν τις ιστορίες για τα πιτσιρίκια. Όσο για το ποιος είμαι, ούτε αυτό το ξέρεις.

Αλλά αν κατεβαίνεις στους δρόμους με τις υπόλοιπες αδελφάρες της Χρυσής Αυγής, με ή χωρίς στολή, θα με μάθεις κι εσύ.

Και κάτι τελευταίο. Εμένα οι άκρες μου δεν είναι ματατζήδες. Είναι ΓΑΔΑ και Εισαγγελία. Γι'αυτό γνωρίζω πως ότι και να σας κάνω, άδικα θα ψάχνετε για εκδίκηση.

Τσάμπα κρέας για χτύπημα είστε. Ούτε δικαιώματα έχετε ούτε αξία για εμένα. Αυτό μου επιτρέπει να σας κάνω ζημιά. Μαζί και στις μπουρδελο-οικογένειές σας που σας ανέθρεψαν τέτοια σκουπίδια.

SKANDALO είπε...

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑΤΙΚΟ ΝΕΟΝΑΖΙ ΒΛΑΚΑ, ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΠΩΣ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΝΕΙ ΕΜΠΟΡΙΟ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ.

ΟΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΟΥ ΠΑΡΕΧΕΙ ΣΕ ΝΥΧΤΟΜΑΓΑΖΑ, ΤΙΣ ΛΗΣΤΕΙΕΣ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ ΥΛΙΚΟΥ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΠΟΡΝΟΓΡΑΦΙΑΣ.

ΓΡΑΦΕ ΕΣΥ ΛΟΙΠΟΝ ΕΔΩ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΣΟΥ ΧΡΥΣΑΥΓΟΥΛΟ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΤΟΡΘΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΣΟΥ.

ΣΕ ΚΑΦΕΝΕΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ,ΛΑΪΚΕΣ ΑΓΟΡΕΣ, ΠΟΡΤΑ-ΠΟΡΤΑ. ΚΑΙ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΛΟΓΟΣ ΠΕΡΝΑΕΙ, ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΩΝ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΩΝ ΑΜΟΡΦΩΤΩΝ ΧΡΥΣΑΥΓΗΤΩΝ.

Ανώνυμος είπε...

Παιδιά όταν θα μπαίνετε στο διαδίκτυο , τσίγκινο γιατί θα βγει ο SKANDALO (διαδικτυακός επιβήτορας) και αλίμονο σας !

Ανώνυμος είπε...

@8:14 Έχει πηδήξει την ξεκωλιάρα πουτάνα μάνα σου νεοναζιστάκι ???

Ανώνυμος είπε...

@8:23 Διαδικτυακά πολύ πιθανόν , μπορεί και τον πατέρα σου!

Ανώνυμος είπε...

@8:35 Τουλάχιστον, μπάσταρδο της Χρυσής Πορδής, εγώ γνωρίζω ποιος είναι ο πατέρας μου. Πάρε τα αρχίδια μου τώρα, όπως οι συναγωνιστές σου χθες, και μπούκωσε το στόμα σου.

Ανώνυμος είπε...

Καλά ε, τους έχουν βρει όλοι μαλάκες τους Χρυσαυγήτες και τους δουλεύουν κανονικά! Αυτά παθαίνεις όταν χρειάζεσαι τα ΜΑΤ να σε προστατεύουν και δεν έχεις τ'αρχίδια να δώσεις μόνος σου τις μάχες σου...

Ανώνυμος είπε...

9:18 τον πατέρα σου τον ξέρεις, το ότι τον γαμάνε το έμαθες?

Ανώνυμος είπε...

ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΑΝΑΡΧΙΚΩΝ ΕΜΠΟΡΩΝ ΗΡΩΙΝΗΣ ΣΥΝΕΛΛΗΦΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ...

Από τα σπίτια τους, εκτός των ποσοτήτων ηρωίνης, συγκεντρώθηκαν και σχεδόν 70 χιλιάδες ευρώ, προερχόμενα από τη διακίνηση. Τσιμουδιά από όλα τα ΜΜΕ. Δεν είδαν, δεν άκουσαν, δεν γνώριζαν τίποτα. Οι συλληφθέντες αναρχικοί είναι οι Ζιώγας Γιώργος του Κωνσταντίνου, Αναγνωστόπουλος Μιχάλης του Σπυρίδωνα, Μαροπούλου Αλεξάνδρα του Κωνσταντίνου, Παπαζιώγα Αγγελική του Αθανασίου, Τερψιαδης Βασίλειος του Κωνσταντίνου. Βρίσκονται όλοι αυτή τη στιγμή στις φυλακές Αυλώνας Ιωαννίνων, Θήβας και Τρικάλων. Όμως το πάθος για... τα λεφτά είναι δυνατότερο απ' όλα τα κελιά και θα νικήσει.

Ανώνυμος είπε...

1:20 μ.μ.
Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙΣ ΠΑΝΤΟΤ ΜΕ ΣΥΝΟΔΕΙΑ ΘΑ ΕΙΣΑΙ..
ΜΟΝΟ ΜΕ ΣΤΡΑΤΟ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΠΟΥΣΤΡΑΚΟ
ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥ ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΜΕ ΜΠΑΤΣΟ ΠΗΓΕΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΕΣΙΜΟ..ΑΛΛΑ ΒΓΗΚΕ ΣΕ ΤΡΕΞΙΜΟ!!!
ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟ ΒΛΑΧΑΚΙ ΚΑΤΕΛΗΞΕ ΣΤΟ 401!!!Π Ο Υ Τ Α Ν Α Κ Ι Α φασιστακια
ΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ,ΕΙΤΕ ΣΤΗ ΧΟΥΝΤΑ ΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ!!!!
ΠΟΥΤΑΝΑΚΙΑ

Ανώνυμος είπε...

8:47 μ.μ
Εχεις κάνει μακράν το πιο γελοίο σχόλιο!!!!Ο Καραμπελιάς αναρχικός????
Παίξε παραπέρα ρε Λάκη!!!Αν αυτός είναι αναρχικός, οι φασίστες δεν είναι ρουφιάνοι των μπάτσων!!!!!

Ανώνυμος είπε...

SKANDALO ΕΙΔΕΣ ΜΩΡΗ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ ΤΟΥΡΚΑΛΑ ΠΟΥ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑ?????ΡΕ ΝΟΥΜΕΡΟ ΤΙΣ ΦΑΠΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΦΑΣ ΘΑ ΤΙΣ ΘΥΜΑΣΑΙ!!!!!!!!ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΑ ΠΕΡΙ ΜΑΤ ΒΛΑΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΤΟ ΛΙΤΖΑΡΙΣΜΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΦΑΕΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΙ ΟΜΟΙΟΙ ΓΕΛΟΙΟΙ ΜΠΑΧΑΛΑΚΙΔΕΣ ΔΕ ΛΕΓΕΤΑΙ!!!!!!ΞΕΡΕΙΣ ΚΟΡΙΤΣΑΡΑ ΜΟΥ ΠΟΣΑ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ ΣΟΥ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑΝ ΓΟΝΙΠΕΤΗΣ????ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΣΑ ΚΑΠΕΛΑΚΙΑ ACAB floritzinal και κασκολακια εχω??????μολισ σε διασυρω θα στα δωσω να με θυμασαι!!!και πηγαινε μετα να κλαψεις στα βισματα σου βλακααααααααα μπεμπι!!!αχαχαχαχχαχαχαχ μηπως να σου θυμησω σκηνικα???αλλα αστο θα στα πω απο κοντα οταν θα το παιζεις περαστικος!!!!

Ανώνυμος είπε...

skandalo οι ακρες σου ειναι γαδα και εισαγγελια???????ΟΥΣΤ ΡΟΥΦΙΑΝΕ!!!!ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΕΙΣ ΘΑ ΣΕ ΑΠΟΚΑΛΛΩ ΡΟΥΦΙΑΝΟ !!!!

Ανώνυμος είπε...

- ΠΟΙΟΣ ΤΗ ΓΑΜΕΙ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ?
- ΟΛΟΙ.

Απλό και κατανοητό.