Τετάρτη, Μαΐου 08, 2013

ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΕ Ο ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΞΥΛΟΔΑΡΜΟ ΤΗΣ 23ΧΡΟΝΗΣ ΦΑΙΗΣ


Παραδόθηκε στον 15ο τακτικό ανακριτή ο 25χρονος που καταζητείτο από τις αρχές Απριλίου για τον άγριο ξυλοδαρμό της 23χρονης Φαίης που εξέπνευσε τη Μεγάλη Δευτέρα. 
Σε βάρος του νεαρού είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης για την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση, το οποίο εκτελέστηκε με την αυτόβουλη εμφάνισή του στην Εισαγγελία.


Ο κατηγορούμενος, ο οποίος θα απολογηθεί στον ανακριτή εντός της ημέρας, αρνείται την κατηγορία και αποδίδει το τραγικό περιστατικό σε ατύχημα.

Για το συμβάν έχει, ήδη, καταθέσει η αδελφή τής 23χρονης, η οποία ήταν παρούσα στο περιστατικό, ενώ, ως μάρτυρες υπεράσπισης του κατηγορούμενου θα καταθέσουν συγγενείς του. 

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, η 23χρονη Φαίη είχε ολιγόμηνο δεσμό με τον 25χρονο και το βράδυ της 5ης Απριλίου το ζευγάρι είχε βγει για να διασκεδάσει. Κατά την επιστροφή το ζευγάρι τσακώθηκε και η κοπέλα βγήκε από το αυτοκίνητο. Ο 25χρονος την ακολούθησε και την ξυλοκόπησε άγρια. Σε ένα από τα χτυπήματα, η άτυχη 23χρονη χτύπησε το κεφάλι της στον προφυλακτήρα του αυτοκινήτου κι έμεινε αναίσθητη.

Ο δράστης την μετέφερε στο νοσοκομείο και -κατά τις πληροφορίες- ειδοποίησε την οικογένειά της, όταν οι υπεύθυνοι του νοσοκομείου ζήτησαν κάποιον συγγενή της. Από την πλευρά της, η οικογένεια είπε στην αστυνομία ότι ειδοποιήθηκε από το νοσοκομείο.

Εις βάρος του 25χρονου, το Τμήμα Ασφαλείας Νέας Μάκρης σχημάτισε δικογραφία σε βαθμό κακουργήματος για βαριές σκοπούμενες σωματικές βλάβες. Η υπόθεση παραπέμφθηκε σε ειδικό ανακριτή που εξέδωσε ένταλμα σύλληψης στις 8 Απριλίου.

Να σημειωθεί ότι ο 25χρονος κατηγορείται και για συμμετοχή στην αιματηρή επίθεση χρυσαυγιτών εις βάρος δημοτικού συμβούλου και στελέχους του ΚΚΕ, στο εκλογικό κέντρο του κόμματος στην Αγία Παρασκευή, στις 13 Ιουνίου.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο δράστης μαζί με δύο ή τρεις φίλους του και ένα πιτ μπουλ βρέθηκαν στο εκλογικό κέντρο του ΚΚΕ, όπου επιτέθηκαν και τραυμάτισαν με σιδηρογροθιά στο κεφάλι τον Γιώργο Τσιμπουκάκη. Η έρευνα της αστυνομίας είχε αποτέλεσμα και εις βάρος του 25χρονου σχηματίστηκε δικογραφία και ορίστηκε δικάσιμος. Ωστόσο, ο 25χρονος αφέθηκε ελεύθερος.
Newsroom ΔΟΛ

ΠΡΕΖΑ TV
8-5-2013

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΟΤΑΝ Η ΝΥΧΤΑ ΠΕΦΤΕΙ ΚΙ Η ΠΟΛΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΒΑΓΓΕΛΗ ΣΤΕΦΑΝΑΚΗ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ

Ανώνυμος είπε...

@ 5:23

Όταν η νύχτα πέφτει και τον ξεχειλώνεις στο pc σου

η μάνα σου γαμιέται με το συμμαθητή σου

Ανώνυμος είπε...

@5:42 Σωστός!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

πολύ σωστός 5.42