Τρίτη, Μαΐου 28, 2013

XYLO EYEWEAR- ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ ΞΥΛΙΝΑ ΓΥΑΛΙΑ ΗΛΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΡΟ!!!

Μια ομάδα πέντε νέων από τη Σύρο ξεκίνησε μια πολύ ενδιαφέρουσα πρωτοβουλία κατασκευάζοντας χειροποίητα ξύλινα γυαλιά ηλίου με την επωνυμία Xylo. Πίσω από την κατασκευή τους βρίσκονται οι δύο αυτοδίδακτοι ξυλουργοί, Περικλής Θέρριος και Ελένη Βακονδίου, ενώ την ομάδα τους πλαισιώνουν τρία ακόμα παιδιά από το τμήμα Μηχανικών Σχεδίασης Προϊόντων και Συστήματος του Πανεπιστημίου Αιγαίου.
Για να συγκεντρώσουν την απαιτούμενη χρηματοδότηση και να καταστήσουν γνωστά τα γυαλιά Xylo εντός και εκτός Ελλάδας, ξεκίνησαν εδώ και μερικές μέρες καμπάνια στην πλατφόρμα Indiegogo. Τα γυαλιά διατίθενται σε τέσσερα διαφορετικά σχέδια και πολλούς χρωματικούς συνδυασμούς (ξύλου-γυαλιού) και μπορείτε να τα παραγγείλετε στην τιμή των €140.


Εναλλακτικά μπορείτε να ενισχύσετε το project καταβάλλωντας το ποσό των €5, παραγγέλνοντας κάποιο από τα υπόλοιπα προϊόντα τους (USB flash drive, Xylo ηλιακό ρολόι, poster) ή ένα συλλεκτικό ζευγάρι που θα αναγράφει το όνομα σας στην τιμή των €250. Τα γυαλιά θα φτάσουν στο σπίτι σας τον Ιούλιο μαζί με μια δερμάτινη θήκη με το logo ‘Craving for the Sun’, κηρήθρα και ειδικό λαδάκι σε ένα βαζάκι 3ml για να τα διατηρήσετε για πολλά χρόνια.

Μέχρι στιγμής τα γυαλιά Xylo έχουν συγκεντρώσει €8.871 από το στόχο των €15.000 και απομένουν άλλες 18 ημέρες. Οι ενδιαφερόμενοι θα τα βρείτε εδώ ενώ παρακάτω μπορείτε να δείτε σε video περισσότερα για την κατασκευή τους: 


http://www.indiegogo.com/projects/xylo-eyewear?c=gallery

http://www.techgear.gr/xylo-handcrafted-wooden-eyewear-69844/

ΠΡΕΖΑ TV
28-5-2013

Δεν υπάρχουν σχόλια: