Τετάρτη, Ιουλίου 17, 2013

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΑΠΟΚΑΛΕΙ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΟ '74

ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ...ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ...
Προκαλούν ξανά οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής, με τον Χρήστο Παππά να προκαλεί τις έντονες αντιδράσεις της Βουλής, όταν είπε ότι η αποκατάσταση της δημοκρατίας στις 24 Ιουλίου 1974 ήταν πραξικόπημα!

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο Χρήστος Παππάς: “Ετοιμάζεστε να υποδεχτείτε τον Σόιμπλε και να γιορτάσετε τη μεγάλη γιορτή… του Πραξικοπήματος, της 24ης Ιουλίου. Ήταν ανώμαλη εξέλιξη. Ήταν πραξικόπημα. 
Γιατί ο τότε ψευδο-εθνάρχης, ο Κωνσταντίνος Καραμανλής δεν επανέφερε το πλήρες καταργηθέν σύνταγμα του ‘74 αλλά του ‘52 που έλειπαν βασικές διατάξεις περί πολιτεύματος. Και διατήρησε στη θέση του τον Πρόεδρο του στρατιωτικού καθεστώτος τον Φαίδωνα Γκιζίκη. και διατήρησε στη θέση του τον Πρόεδρο, τον Φαίδωνα Γκριζίκη. Για αυτό λέω πραξικόπημα!


Δεν θα μπορέσετε να γιορτάσετε ανοιχτά την υποτιθέμενη γιορτή σας, ο Έλληνας ξύπνησε και κατάλαβε ότι ήταν η απαρχή των σημερινών δεινών η 24η Ιουλίου του ‘74, ήταν η μέρα που η μίζα και η διαπλοκή και η διαφθορά από τα πολύχρωμα τέκνα του Πολυτεχνείου έγινε πραγματικότητα. 

Ο λαός έχει ξεκινήσει μια δική του ειρηνική επανάσταση και μάχεται στο πλευρό του ελληνικού τόξου, της Χρυσής Αυγής εναντίον όλων σας. Καλή λευτεριά στην πατρίδα μας”.

Στον βουλευτή της Χρυσής Αυγής, απάντησε ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης: “Εδώ ορκιστήκαμε στο Σύνταγμα χώρας. Ωραίος ο δημόσιος διάλογος αλλά εδώ ακούστηκαν πράγματα άνω ποταμών, αλλά ότι ήταν πραξικόπημα η αποκατάσταση της δημοκρατίας, ξεπερνά κάθε όριο. Επιεικώς αχαρακτήριστα!”. 

Στη σνέχεια, πήρε το λόγο ο πρόεδρος της Βουλής, Βαγγέλης Μεϊμαράκης: “Το προεδρείο κρίνει πως είναι ανάξια απάντησης. Αυτά είναι κατακτήσεις του λαού και δεν μπαίνει το Προεδρείο σε αυτά, ούτε κάνει συνομιλητές του για τέτοια πράγματα τους συναδέλφους”. 
http://www.newsit.gr/
ΠΡΕΖΑ TV
17-7-2013

Δεν υπάρχουν σχόλια: