Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 12, 2013

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ APPLICATION ΠΟΥ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΤΑ WEB RADIOS - ΠΡΕΖΑ TV ΙΔΕΑ -

Στο prezatv.blogspot.com εχουμε μια ιδεα!
Τι θα λεγατε,εαν οι εταιρειες κινητης τηλεφωνιας,εβγαζαν ενα application, με ενα πακετο webradios, τα οποια θα μπορουσες να ακουσεις , χωρις κανεναν περιορισμο στην ογκοχρεωση,πληρωνοντας απλα μια μηνιαια πολυ μικρη συνδρομη.
Φανταστειτε για παραδειγμα,η Cosmote,η Vodafone και η Wind στην Ελλαδα,να κανουν τετοια applications και ο συνδρομητης,δινοντας πχ 1 ευρω το μηνα,να μπορει να εχει απεριοριστο stream, για οποιους σταθμους θελει ή τους σταθμους που προσφερει το καθε "μπουκετο" της εκαστοτε εταιρειας.
Μιλαμε για πραγματικη επανασταση στο χωρο των web radios,μιας και ολοι θα μπορουν να ακουνε τον αγαπημενο τους web σταθμο ,σε οποιο σημειο της Ελλαδας και εαν βρισκονται!!!
Οι εταιρειες κινητης θα βγαινουν κερδισμενες απο τις συνδρομες των χρηστων και τα web radios απο τους on line streamers ,διεκδικώντας ετσι μεγαλυτερα διαφημιστικα πακετα ωστε να επιβιωσουν!
Το μελλον ειναι εδω και η επανασταση των web radios αρχιζει,μιας και μιλαμε ξεκαθαρα για πλουραλισμο μουσικων,αποψεων και ιδεων στις οποιες θα εχουν ολοι προσβαση!!!
Για να δουμε τι θα δουμε λοιπον...

ΠΡΕΖΑ TV  ©

Δεν υπάρχουν σχόλια: