Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 20, 2013

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΕ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΣΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΣΤΗ ΔΑΦΝΗ

Ειδικός φρουρός που βρισκόταν εκτός υπηρεσίας πυροβόλησε στον αέρα για εκφοβισμό ενώ βρισκόταν σε εξέλιξη αντιφασιστική συγκέντρωση έξω από τον σταθμό του μετρό στη Δάφνη, το απόγευμα της Παρασκευής.

Σύμφωνα με την αστυνομία, στις 7 το απόγευμα ομάδα περίπου 30 ατόμων αποσπάστηκε από τη συγκέντρωση στην Πλατεία Καλογήρων και κινήθηκαν εναντίον του ειδικού φρουρού που περνούσε από την περιοχή με τη μοτοσικλέτα του.

Ο ειδικός φρουρός, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., κατέφυγε σε κατάστημα της περιοχής, και πυροβόλησε -τουλάχιστον τρεις φορές, σύμφωνα με πληροφορίες- στον αέρα για εκφοβισμό, αφού καταδιώχθηκε από ομάδα ατόμων.


Τελικά ο ειδικός φρουρός συνελήφθη από συναδέλφους του. Σε βάρος του σχηματίζεται δικογραφία. Ο εισαγγελέας θα αποφασίσει για τις κατηγορίες που θα του απαγγελθούν.

Νωρίτερα, σημειώθηκε και ένταση μεταξύ διαδηλωτών που πέταξαν πέτρες προς τις δυνάμεις των ΜΑΤ που απάντησαν με ρίψη χειροβομβίδων κρότου-λάμψης.

Αντιφασιστική συγκέντρωση έγινε και έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής, επί της οδού Φιλολάου, στο Παγκράτι. Η αστυνομία προχώρησε σε 11 προσαγωγές.

Εν τω μεταξύ, νέα συγκέντρωση στη Νίκαια αύριο Σάββατο προγραμματίζουν σωματεία του Πειραιά με αφορμή διανομή τροφίμων «μόνο για Έλληνες» που είχε προαναγγείλει η τοπική οργάνωση της Χρυσής Αυγής στο Περιβολάκι.

Στόχος,όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση,είναι να ακυρώσουν τη δράση αυτή, όπως έγινε την Πέμπτη το βράδυ με την ομιλία του Ν.ΜΙχαλολιάκου στη Νίκαια που τελικά ματαιώθηκε.

Ωστόσο το απόγευμα της Παρασκευής «εξαφανίστηκε» από το ημερολόγιο εκδηλώσεων της ιστοσελίδας της Χρυσής Αυγής η εκδήλωση «διανομής τροφίμων μόνο σε Έλληνες», κάτι που εκτιμάται ότι οδηγεί προς αναβολή.
Newsroom ΔΟΛ

ΠΡΕΖΑ TV

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Παραλίγο να έχουμε τον 2ο ψώφιο βλάκα αυτού το φθινοπώρου

χαχαχαχαχαχαχα απλυτοι

Ανώνυμος είπε...

Αντί να γράφεις εξυπναδες γερμανοτσολια καλύτερα να ψάξεις να κρυφτεις. Τα "μεγαλεια" για σας τελείωσαν. Τώρα θα έχει μόνο φατουρο κομπλεξικε.

Ανώνυμος είπε...

Τελικά όμως έχουμε έναν από τις δεκάδες τσακισμένες κότες φασίστες αυτού του φθινοπώρου.

Ή αυτοί ή εμείς δεν γ@μιέται κι η πατρίς...Τσακίστε τους όπου τους βρίσκετε.

Βεντούζα 3 μέρες τώρα και έχουμε ακόμα.