Κυριακή, Σεπτεμβρίου 15, 2013

ΕΠΕΣΑΝ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΕΠΙΤΟΠΙΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΓΙΑ ΑΔΗΛΩΤΗ ΕΡΓΑΣΙΑ,ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ.
ΤΟ 95% ΤΩΝ ΜΠΑΡ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΦΕ...ΕΧΟΥΝ "ΜΑΥΡΟΥΣ" ΑΔΗΛΩΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΗΤΑΝ ΥΨΟΥΣ 10.000 ΕΥΡΩ.
ΡΕ ΔΕΝ ΓΑΜΙΕΣΤΕ ΝΑ ΑΣΠΡΙΣΕΤΕ;
Την επιβολή των πρώτων επιτόπου προστίμων, ύψους 10.550 ευρώ για κάθε ανασφάλιστο εργαζόμενο, ανακοίνωσε το υπουργείο Εργασίας, στο πλαίσιο του μπαράζ ελέγχων που ξεκόνησε σήμερα και θα εφαρμόσει έως τα τέλη του έτους.

Επεσαν τα πρώτα επιτόπια πρόστιμα για αδήλωτη εργασία 
«Μετά την επιβολή των πρώτων υψηλών και επιτόπιων προστίμων για περιπτώσεις αδήλωτης και ανασφάλιστης εργασίας, έγινε πλέον κατανοητό σε όλους και ιδιαίτερα στους εργοδότες, που παρά τις επανειλημμένες προειδοποιήσεις των τελευταίων ημερών δεν συμμορφώθηκαν, ότι οι ελεγκτικές υπηρεσίες του υπουργείου Εργασίας δεν αστειεύονται» αναφέρεται στην ανακοίνωση του Υπουργείου.
«Οι εντατικοί έλεγχοι, στο πλαίσιο της νέας αυστηρής αντιμετώπισης της αδήλωτης και ανασφάλιστης εργασίας, θα συνεχιστούν αδιάλειπτα σε όλη την επικράτεια και καθ' όλη τη διάρκεια του έτους.
Το υπουργείο Εργασίας εκτιμά, επίσης, ως ενθαρρυντικό γεγονός ότι οι έλεγχοι αυτοί συνοδεύονται και από ταυτόχρονη σημαντική αύξηση των επίσημων αναγγελιών πρόσληψης στο πληροφοριακό σύστημα «Εργάνη», το «καρδιογράφημα» της αγοράς ερ¬γασίας, υποδηλώνοντας έτσι τη μετατροπή σημαντικού μέρους της «μαύρης» εργασίας σε ασφαλισμένες και νόμιμες θέσεις εργασίας μέσω της συμμόρφωσης των εργοδοτών» καταλήγει η ανακοίνωση του υπουργείου Εργασίας.
ΕΘΝΟΣ

ΠΡΕΖΑ TV
15-9-2013

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ, ΦΑΓΑΔΙΚΑ ,ΚΑΦΕΤΕΡΙΕΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗΣ ΕΝΝΙΑ Η ΩΡΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΜΕΤΑ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΚΑΙ ΝΥΧΤΕΡΙΝΑ ΚΕΝΤΡΑ ΜΠΑΡΑΚΙΑ ΜΠΟΥΖΟΥΚΤΣΙΔΙΚΑ ΚΑΙ ΚΕΝΤΡΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗΣ ΕΝΤΕΚΑΜΙΣΗ Η ΩΡΑ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΟ ΝΑΡΚΩΤΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΧΡΗΜΑ ΤΗΣ ΝΥΧΤΑΣ ΠΟΥ ΜΟΛΥΝΕΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ανώνυμος είπε...

αμα θες εσυ απαγορευσεις για να γινεις ανθρωπος δεν σου φταιει κανεις.και δε πα να τα κλεινεις και το μεσημερι το μαυρο χρημα βγενει απο το κοινοβουλιο και τα ναρκωτικα απο τους μπατσους. μηπως πρεπει να κλεισεις αυτες τις υπηρεσιες ?

Ανώνυμος είπε...

11:23 τι άλλο δεν σου αρέσει ρε μεγάλε...να το κλείσουμε κι αυτό.
τζάμπα το σχόλιο....με το βλήμα τι άκρη να βγάλεις!!!
εντάξει θα τα κλείσουμε όλα...κοιμήσου όρθιος...εεε... ήσυχος ήθελα να πω....όρθιος κοιμάσαι και τώρα!!!