Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 25, 2013

ΣΥΝΕΛΑΒΑΝ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ CYTA

Εκτελέστηκε το ένταλμα σύλληψης του Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου της Cyta Στάθη Κιττή.
Ο κ. Κιττής αναχώρησε από τα κεντρικά γραφεία της Cyta με το χωρίς διακριτικά της αστυνομίας, αυτοκίνητο των εξεταστών της υπόθεσης.
Στο καπό, οι εξεταστές τοποθέτησαν ένα κιβώτιο με έγγραφα, τα οποία συγκέντρωσαν από τα γραφεία της Cyta.
Σήμερα είχαν εκδοθεί τέσσερα εντάλματα σύλληψης για την υπόθεση του τ/κ τεμαχίου γης της Cyta στη Δρομολαξιά.
Τα εντάλματα αφορούσαν τον Πρόεδρο της Cyta, Στάθη Κιττή, και τους Ορέστη Βασιλείου, γενικός γραμματέας της Ελεύθερης Παγκύπριας Οργάνωσης Εργαζομένων στις Τηλεπικοινωνίες (ΕΠΟΕΤ), Γιάννη Σουρουλλά, προϊστάμενος υπηρεσιών Cytavision, και Γρηγόρη Σουρουλλά, λειτουργός του κτηματολογίου.
Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι ανακριτές του ΤΑΕ εξασφάλισαν μαρτυρία από τον επιχειρηματία Νίκο Λίλλη ο οποίος εμπλέκει τον Στάθη Κιττή σε μίζες που αφορούν εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ

Στις 27/8 είχαν συλληφθεί οι Νίκος Λίλλης, επιχειρηματίας και Πρόεδρος του σωματείου ΑΛΚΗ, Κώστας Μιαμηλιώτης, λοχίας της ΚΥΠ και Ελευθέριος Μούσκος,  λοχίας της Αστυνομίας.
Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας αποφάσισε στις 10 Σεπτεμβρίου την παραπομπή τους  σε απ’ ευθείας δίκη ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου Κύπρου στη Λάρνακα στις 2 Οκτωβρίου 2013.
Το 24Η επικοινώνησε με τον Δικηγόρο του κ. Κιττή Γιώργο Παπαιωάννου που βρίσκεται στο Άμστερνταμ. Όπως είπε, το βράδυ θα βρίσκεται στην Κύπρο και αμέσως θα έχει συνάντηση με τον πελάτη του.
Όπως είπε δεν έχει δώσει προς το παρόν καμία συμβουλή προς τον πελάτη του καθώς ακόμη δεν έχει ενημερωθεί για την υπόθεση.
Πηγή: 24h.com.cy
ΠΡΕΖΑ TV
25-9-2013

Δεν υπάρχουν σχόλια: