Τρίτη, Οκτωβρίου 08, 2013

ΤΟ «ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ» ΤΩΝ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΩΝ ΜΕΤΑ ΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΦΥΣΣΑ

Νέες αποκαλύψεις για τα όσα συνέβησαν αφού ο Γιώργος Ρουπακιάς μαχαίρωσε στην καρδιά τον Παύλο Φύσσα έρχονται στο φως. Πως υψηλόβαθμα στελέχη της Χρυσής Αυγής «δασκάλεψαν» όσους βρίσκονταν μπροστά το φονικό για το τί θα πουν. 
Μετά τη μοιραία συνάντηση των ταγμάτων εφόδου με την παρέα του 34χρονου στο Κερατσίνι υπήρξε συνάντηση –με άνωθεν εντολές- όσων συμμετείχαν στην επίθεση και παρουσία υψηλόβαθμων στελεχών της Χρυσής Αυγής, γράφει Το Βήμα. 


Σε εκείνο το ραντεβού δόθηκαν σαφείς εντολές για το πως θα «κουκουλωθεί» το περιστατικό, πως θα χειριστούν τη σύλληψη Ρουπακιά και τι θα υποστηρίξει ο καθένας για να έχει άλλοθι, να δικαιολογήσουν τις μεταξύ τους κλήσεις αλλά και να μην αναδειχθούν οι ευθύνες βουλευτών.Σύμφωνα με το δημοσίευμα, το οποίο επικαλείται δικαστικές πηγές και στελέχη της ΕΛ.ΑΣ., αυτό είναι που θα αποκαλύψει ίσως ο πιο σημαντικός μάρτυρας για τη δράση της Χρυσής Αυγής, ο οποίος αναμένεται να καταθέσει τις επόμενες ώρες στις δικαστικές αρχές.Ο μάρτυρας αυτός θα μιλήσει για τον τόπο και τον τρόπο που έγινε το «φροντιστήριο» στα μέλη της οργάνωσης και τι ακριβώς συζητήθηκε ώστε να «μεθοδευτούν» οι καταθέσεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες, συνεχίζει το δημοσίευμα, κύριο μέλημα ήταν να μην αναφερθεί οτιδήποτε σχετικά με την παρουσία άλλου προσώπου στο ΙΧ του Ρουπακιά και να «σβηστούν» τα ίχνη του 32χρονου βασικού υπόπτου ο οποίος αφέθηκε ελεύθερος. 

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ο συγκεκριμένος μάρτυρας αναμένεται να αναφερθεί και σε άλλες επιθέσεις της Χρυσής Αυγής και σε τραυματισμούς αλλοδαπών για τις οποίες θα υποστηρίξει ότι είχε παρουσία ή άμεση γνώση. Ο μάρτυρας αυτός, που θα δηλώσει ότι ήταν παρών στην πρώτη φάση της συμπλοκής με τον Παύλο Φύσσα θα μιλήσει αναλυτικά για τον τρόπο οργάνωσης της επίθεσης.

Είναι ο έβδομος μάρτυρας, μετά τους πέντε που βρίσκονται υπό καθεστώς προστασίας και τον «απόστρατο», που θα μιλά αποκαλυπτικά για όσα προηγήθηκαν και όσα ακολούθησαν της δολοφονίας Φύσσα.
Click4more: Χρυσαυγίτης μάρτυρας αποκαλύπτει: Έσφαζαν αρνιά για να μάθουν να κόβουν καρωτίδες! - Ήθελαν να μπουν με τάνκς στη Βουλή
Η μαρτυρία του θεωρείται σημαντική γιατί ήταν στο Κερατσίνι το μοιραίο βράδυ και φέρεται να ανήκε στο «σκληρό πυρήνα» της Χρυσής Αυγής στον Πειραιά. Μάλιστα, τα μέλη της οργάνωσης δεν αμφισβήτησαν τον ρόλο του ούτε και τον αποκήρυξαν όπως έκαναν με τον Ρουπακιά ή άλλους μάρτυρες. 

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, το ίδιο πρόσωπο πράγματι στην πρώτη φάση της δικαστικής εμπλοκής του εμφανίζεται να ακολούθησε τις εντολές του «φροντιστηρίου» της Χρυσής Αυγής και να αρνήθηκε ότι είχε δει τον Παύλο Φύσσα το μοιραίο βράδυ.

Σε περίπτωση που επιβεβαιωθεί η κατάθεση αυτού του μάρτυρα, θεωρείται ότι ανοίγει ο δρόμος για διώξεις σε τουλάχιστον 5-7 βουλευτές της Χρυσής Αυγής με βασικό κριτήριο ότι πολλοί συμμετείχαν και στη συγκεκριμένη μεθόδευση συγκάλυψης.

http://www.newsit.gr/

ΠΡΕΖΑ TV
7-10-2013

Δεν υπάρχουν σχόλια: