Σάββατο, Νοεμβρίου 02, 2013

ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΥΣ - ΟΙ ΧΡΥΣΕΣ ΑΥΓΕΣ ΜΑΣ ΞΗΜΕΡΩΣΑΝ ΜΑΥΡΕΣ ΜΕΡΕΣ

Απο το http://prezatv.blogspot.gr/

"ΤΡΟΜΟ-ΚΡΑΤΙΑ και ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ"

-Απο το Σεπτέμβριο 2013,η αστυνομία και η ΕΥΠ,με διαρροές στα ΜΜΕ,έλεγαν πως περιμένουν μεγάλο τρομοκρατικό χτύπημα.

-Ακολουθούν περίεργα δημοσιεύματα,περί εμφανίσεων, διάφορων "τρομοκρατών" σε videos απο κάμερες ασφαλείας τραπεζών, κατά τη διάρκεια ληστειών.

-Μέσα στον Οκτώβριο, αμέσως μετά τη σύλληψη στελεχών της Χρυσής Αυγής,λόγω 
της δολοφονίας Φυσσα,για να επιβεβαιωθεί η θεωρία των 2 άκρων της κυβέρνησης, υπάρχει δημοσίευμα στη RealNews που κάνει ξανά θέμα απο το πουθενά  τα οσα έγιναν στη Marfin...ενώ το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ αφήνει υπονοούμενα για εμπλοκή βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ με την υπόθεση της Marfin και τα οσα έγιναν στις Σκουριές.

-Σήμερα,λίγες ώρες μετά τη δολοφονία των 2 νεαρών Χρυσαυγιτων έξω απο τα γραφεία της νεοναζιστικης οργάνωσης στο Νέο Ηράκλειο ..το φάντασμα της τρομοκρατίας , αφού έχει χτίσει το μύθο του σταδιακά εδώ και 2 μήνες ..αρχίζει να εμφανίζεται...ως "η νέα μεγάλη απειλή".
Μάλιστα κάποια ΜΜΕ,έκαναν λόγο ακόμη και για επανεμφάνιση της Σεχτας Επαναστατών της οργανωσης των πληρωμένων δολοφόνων του Σωκρατη Γκιολια,όπως ειχε καταγγείλει το Troktiko...ή μιας νέας μορφης της,με "παλιά" και "νεα" μέλη.

-Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ,ΗΘΕΛΕ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΗΡΩΕΣ...ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΠΕΚΤΗΣΕ.

Απο πέρυσι  τον Αύγουστο του 2012,σας είχαμε πει πρώτοι, πως η Χρυσή Αυγή,με κάθε τρόπο θα προσπαθήσει να 
δημιουργήσει τους δικούς της "ήρωες".
Τους δικούς της "Ελληνες" που θα "πέσουν", απο κάποιον αριστερό ή απο κάποιον "ξένο" και θα γίνουν τα ινδάλματα-πρότυπα της οργάνωσης τα οποία με το θάνατο τους,θα τους πωρώσουν ακόμη πιο πολύ.
Και δυστυχώς  τους απέκτησε με τον πιο "θεαματικό" και βαναυσο τρόπο.

Κάποιοι είπαν πως η δολοφονία των Χρυσαυγιτων στο Ν.Ηρακλειο,ηταν απάντηση στη δολοφονία Φυσσα και στις δεκάδες δολοφονίες και ξυλοδαρμούς μεταναστών απο φασίστες.
Καποιοι αλλοι λενε,πως η δολοφονια εγινε,ωστε να αλλαξει παλι η ατζεντα της ενημερωσης και ο κοσμος να ειναι απασχολημενος με ιδεολογικου περιεχομενου πραγματα,ωστε να ξεχναει την πεινα του και να τρωγεται μεταξυ του.
Καποιοι,υποστηριζουν σε συνδιασμο και τα 2 παραπανω.

Το σιγουρο ειναι,πως οσο το φαντασμα της οποιας τρομοκρατιας μεγαλωνει,εκπορευόμενο απο τα "ακρα" του,τοσο τα μετρα της κυβερνησης,θα φαινονται λουκουμι στον κοσμακι,που θα φοβαται να βγει απο το σπιτι του,για να αντιδρασει, επειδη δεν εχει δουλεια και πειναει.

Η δολοφονια των 2 νεαρων μελων της Χρυσης Αυγης, βολεψε τους παντες.
Κρυφα μεσα τους, καποιοι πονταραν και ευχονταν μια τετοια πραξη.
Καποιοι αλλοι...εκπληρωσαν αυτες τις ευχες.

Η δολοφονια των νεαρων...

-Βολεψε τη Χρυση Αυγη,η οποια απο την πρωτη στιγμη εκμεταλλεύτηκε πολιτικα το θεμα,μη σεβομενο τα δολοφονημενα μελη της,ωστε να ανεβασει τα ποσοστα της και τη δημοτικότητα της στο κοσμο,βγαζοντας ανακοινωσεις κατα της κυβερνησης.

-Βολεψε την συγκυβερνηση,η οποια αφου "καθαρισε" το ακρο των φασιστων, τωρα θα πιασει το "ακρο των "αντιεξουσιαστων".

-Βολεψε την αντιπολιτευση,για να καλύψει την ανικανοτητα της, στο να κανει δυνατη αντιπολιτευση πανω στα οικονομικα μετρα και να περασει στο ντουκου ο προυπολογισμος για το 2014...

-Βολεψε και τον κοσμακι ο οποιος θα εχει να σχολιαζει και να ασχολειται, με τον παραλογισμο των γεγονοτων,ξεχνωντας την θλιβερη του καταντια.

Οσο τα "ακρα" θα σταζουν αιμα...τοσο ο μπαμπουλας θα μας φοβιζει,θα μας διχαζει και θα μας σοκαρει,ευνουχιζοντας την κριτικη μας σκεψη, για τα γεγονοτα των καιρων.

ΠΡΕΖΑ TV
2-11-2013

Δεν υπάρχουν σχόλια: