Πέμπτη, Ιανουαρίου 09, 2014

Ο ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΚΑΨΗΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΠΑΓΩΣΕ Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΔΤ

Ούτε που άκουσε όπως φαίνεται ο υφυπουργός αρμόδιος για τη Δημόσια Ραδιοτηλεόραση Παντελής Καψής για το χθεσινό βατερλό κατά την κάλυψη της τελετής για την ανάληψη της προεδρίας της ΕΕ.  Σήμερα ο κ. Καψής αγνοώντας ή παριστάνοντας ότι δεν συνέβη κάτι το αξιόλογο κατά τη χθεσινή τελετή όπου πάγωσε η εικόνα τη στιγμή των χειραψιών, βγήκε και δήλωσε ότι “η Δημόσια Τηλεόραση κέρδισε το στοίχημα της κάλυψης της τελετής έναρξης της ελληνικής Προεδρίας”.


Όπως ανέφερε σε ανακοίνωσή του “όσοι μέχρι και την τελευταία στιγμή αμφισβητούσαν την ετοιμότητα της Δημόσιας Τηλεόρασης, με κίνδυνο να εκτεθεί η χώρα στο εξωτερικό, διαψεύστηκαν”. Προφανώς δεν του λέει τίποτα ούτε το γεγονός ότι τα ξένα τηλεοπτικά δίκτυα είχαν νοικιάσει κάμερα από Έλληνα ιδιώτη!

Παρόλ’ αυτά δεν χάνει την ευκαιρία να μιλήσει για “αναβάθμιση” της Δημόσιας Τηλεόρασης που όπως αναφέρει “συνεχίζεται”.

“Σε λίγες ημέρες προγραμματίζεται να βγει στον αέρα το Τρίτο Πρόγραμμα με νέες εκπομπές, ενώ το τηλεοπτικό πρόγραμμα συνεχώς εμπλουτίζεται. Μέσα στον Ιανουάριο, τέλος, αναμένεται να επισημοποιηθεί η συνεργασία του δημόσιου ραδιοτηλεοπτικού φορέα με την EBU”, αναφέρει ακόμα ο Π. Καψής.

Η EBU ωστόσο, που τον περασμένο Νοέμβριο δήλωσε ότι επουδενί η Δ.Τ δεν είναι και δεν πρόκειται να γίνει μέλος της, χρησιμοποίησε υλικό από κάμερα ιδιώτη, και ευτυχώς δηλαδή γιατί θα έχανε τα στιγμιότυπα αλλά και θα αναιρούσε την προηγούμενη δήλωση.

Γ.ΣΑΚ

enetgr

ΠΡΕΖΑ TV
9-1-2014

Δεν υπάρχουν σχόλια: