Πέμπτη, Φεβρουαρίου 27, 2014

ΈΛΛΗΝΕΣ ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ - ΟΙ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ ΤΟΥΣ ΚΥΝΗΓΟΥΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ!

Η κοντόφθαλμη και όπως όλα δείχνουν ανεύθυνη πολιτική των Ευρωπαίων στο θέμα της Ουκρανίας έχει μέχρι στιγμής οδηγήσει στην απόλυτη νονιμοποίηση της πιο ακραίας ένοπλης ακροδεξιάς βίας. Ο Δεξιός Τομέας της Ουκρανίας τον οποίο ΜΜΕ που στηρίζουν την Χρυσή Αυγή …εκθειάζουν έχει αρχίσει να κυνηγά και να δέρνει Έλληνες που ζουν στην Ουκρανία!

Η υποψήφια Περιφερειάρχης Αττικής, βουλευτή Ρένας Δούρου σε δήλωσή της για τους Έλληνες ομογενείς της Ουκρανίας κατηγορεί τον υπουργό Εξωτερικών για αφωνία στο ζήτημα αυτό. 


Στην δήλωσή της αναφέρει:

«Στο στόχαστρο της άκρως επικίνδυνης νεοναζιστικής οργάνωσης της Ουκρανίας, ‘Δεξιός Τομέας’, που καλεί τα μέλη της να πάρουν τα όπλα και να κατέβουν στους δρόμους, βρίσκονται οι Έλληνες ομογενείς. Μάλιστα η πρόεδρος της Ομοσπονδίας των Ελληνικών Κοινοτήτων Ουκρανίας, Αλεξάντρα Προτσένκο, κατήγγειλε ξυλοδαρμούς ομογενών και κλίμα εκφοβισμού. Ωστόσο αυτές τις εξελίξεις δεν προκάλεσαν την αντίδραση του υπουργείου Εξωτερικών της χώρας μας. Είναι ενδεικτικό ότι κατά την τηλεφωνική επικοινωνία του με την Κάθριν Άστον, Ύπατη Εκπρόσωπο της ΕΕ, την Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Εξωτερικών, κ. Βενιζέλος, δεν αναφέρθηκε, σύμφωνα με την ανάρτηση στην ιστοσελίδα του υπουργείου, στο θέμα αυτό. 
Είναι προφανές ότι οι 150 χιλιάδες ομογενείς που βρίσκονται στο στόχαστρο των νεοναζί, δεν εντάσσονται στις προτεραιότητες του υπουργείου Εξωτερικών. Εξ ου και η αφωνία του κ. Βενιζέλου».

Η Ρωσία έτοιμη για πόλεμο


Μια εικόνα εκατοντάδες λέξεις... Η φωτογραφία που ανέβασε στο twitter το AmericanDefenceNews και δείχνει, όπως αναφέρει, πλοία του πολεμικού ναυτικού της Ρωσίας να αποβιβάζουν στην Κριμαία τανκ και στρατιώτες προκαλεί παγκόσμιο συναγερμό για τις εξελίξεις στην περιοχή. 

Μια περιοχή που μοιάζει, κυρίως τις τελευταίες 24 ώρες, καζάνι έτοιμο να εκραγεί και να προκαλέσει αλυσιδωτές αντιδράσεις. 




Την ανησυχία ήρθε να εντείνει ένα μήνυμα του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών στο twitter πως η Μόσχα θα υπερασπισθεί τα δικαιώματα των συμπατριωτών της με "σθεναρό και ανυποχώρητο" τρόπο, κάνοντας μάλιστα λόγο για "ευρείας κλίμακας παραβιάσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων" στην Ουκρανία.

"Το υπoυργείο Εξωτερικών της Ρωσίας θα συνεχίσει να υπερασπίζεται στη διεθνή σκηνή τα δικαιώματα των συμπατριωτών της, θα αντιδρά σθεναρά και ανυποχώρητα όταν αυτά θα παραβιάζονται", αναφέρεται στο μικρομπλόγκ του υπουργείου στο Twitter.

Την ίδια ώρα, ρωσικό υπουργείο Άμυνας ανακοίνωσε ότι έχει θέσει σε κατάσταση μάχης τα ρωσικά μαχητικά αεροσκάφη στα δυτικά σύνορα της Ρωσίας, μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων Interfax.

"Διεξάγονται διαρκείς αεροπορικές περιπολίες από μαχητικά αεροσκάφη στις περιοχές των συνόρων. Από τη στιγμή που έλαβαν διαταγή να βρίσκονται σε κατάσταση ύψιστου συναγερμού, οι αεροπορικές δυνάμεις της δυτικής στρατιωτικής ζώνης αναχώρησαν για τις ...αεροπορικές βάσεις", αναφέρεται στην ανακοίνωση του ρωσικού υπουργείου Άμυνας.

Από χθες άλλωστε ο Βλαντιμίρ Πούτιν "ζεσταίνει" τα... τανκ του ρωσικού στρατού κι έδωσε εντολή για ασκήσεις στα σύνορα με την Ουκρανία ώστε να είναι... ετοιμοπόλεμα τα στρατεύματα. Άλλοι, πάλι, πιστεύουν πως ετοιμάζεται εισβολή της Μόσχας.   

http://www.onalert.gr/


http://www.newsit.gr/
ΠΡΕΖΑ TV
27-2-2014

Δεν υπάρχουν σχόλια: