Σάββατο, Σεπτεμβρίου 13, 2014

Ο ΛΑΥΡΕΝΤΙΑΔΗΣ ΞΑΝΑΒΑΖΕΙ ΣΤΟ ΚΑΔΡΟ ΤΟΝ ΠΡΟΒΟΠΟΥΛΟ

Ο πρόσφατα αποφυλακισθείς επιχειρηματίας ζήτησε να καταθέσει στον οικονομικό εισαγγελέα για τον ρόλο του πρώην διοικητή της Τραπέζης της Ελλάδος στην εξαγορά -από τον ίδιο- της Proton Bank . Το αίτημά του έγινε δεκτό για τον ρόλο Προβόπουλου .
Λαυρέντης Λαυρεντιάδης κατά Γιώργου Προβόπουλου; O τελευταίος είναι ύποπτος για απλή συνέργεια σε κακουργηματική απιστία σε βάρος του Ελληνικού Δημοσίου σε ό,τι αφορά την έγκριση της επίμαχης εξαγοράς.


Όλοι οι ύποπτοι έχουν ήδη ολοκληρώσει τις ανωμοτί καταθέσεις τους με γραπτά υπομνήματα που υπέβαλαν στον οικονομικό εισαγγελέα. Φέρεται να υποστηρίζουν, σύμφωνα με πληροφορίες, ότι με τα δεδομένα εκείνης της χρονικής περιόδου, και όπου κανείς δεν μπορούσε να υποψιαστεί ότι το «ντιλ» με τον πολλά υποσχόμενο επιχειρηματία Λαυρέντη Λαυρεντιάδη θα ήταν επισφαλές, καλώς έκαναν και ενέκριναν την εξαγορά της τράπεζας…

Ο Λ. Λαυρεντιάδης, εννιά μήνες μετά την προφυλάκισή του κι ενώ ήταν τότε ανοιχτή ακόμα η ανάκριση για τα δάνεια εκατομμυρίων που φέρεται να πήγαν σε εταιρείες συμφερόντων του, είχε υποβάλει συμπληρωματικό υπόμνημα, στο οποίο υποστήριζε ότι η έρευνα διεξαγόταν μεροληπτικά σε βάρος του και, από τη στιγμή που ο ίδιος κατηγορείται για παράνομα δάνεια ύψους περίπου 700 εκατομμυρίων ευρώ, θα έπρεπε να είχε ασκηθεί κακουργηματική δίωξη για απιστία σε βάρος του Ελληνικού Δημοσίου και εναντίον του Γ. Προβόπουλου.


Εφημερίδα των Συντακτών 

ΠΡΕΖΑ TV
13-9-2014

Δεν υπάρχουν σχόλια: