Σάββατο, Νοεμβρίου 29, 2014

ΣΧΕΔΙΟ «ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑΣ» ΒΛΕΠΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΕΝ ΟΨΕΙ ΕΚΛΟΓΩΝ

Μια αποστροφή από την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα σε κλειστή κομματική συνάντηση, μία εβδομάδα πριν, που μάλλον πέρασε σε δεύτερη μοίρα, αποκτά τώρα νέο, πρόσθετο ενδιαφέρον.

Μιλώντας για τα ...όπλα των δύο στρατοπέδων ενόψει της Προεδρικής εκλογής, είχε αναγνωρίσει, «θα μου πείτε: "και τι πρέπει να κάνουμε; Δεν βλέπεις ότι οι άλλοι δουλεύουν υπόγεια;"».

«Βλέπουν» προβοκατόρικη δράση ποικίλων κύκλων 


Αυτή η λέξη («υπόγεια») μπορεί να αποκτήσει σήμερα διαφορετικό περιεχόμενο και αντικείμενο, καθώς πέραν της υπόθεσης Ξουλίδου, στον ΣΥΡΙΖΑ βλέπουν και καταγγέλλουν την προβοκατόρικη, όπως υποστηρίζουν, δράση ποικίλων κύκλων, δράση που πάντα θα αποβαίνει υπέρ της κυβέρνησης (ή τουλάχιστον το στόχο αυτό θα έχει).

Μάλιστα, ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Σκουρλέτης ένωσε τις τελείες ανάμεσα σε τρία διαφορετικά γεγονότα των τελευταίων ημερών: Πρώτα το ανύπαρκτο δείπνο Τσίπρα –Λάτση –Αγγελοπούλου. Δεύτερον, το ρεπορτάζ τηλεοπτικού σταθμού που εμφάνιζε το στέλεχος του οικονομικού επιτελείου της αντιπολίτευσης Γιάννη Μηλιό να έχει δώσει διαβεβαιώσεις στο City του Λονδίνου, ότι «δεν θα κάνουμε τίποτε απ' ό,τι λέμε στην Ελλάδα, θα κάνουμε ό,τι θέλετε εσείς στις αγορές». Και τρίτον, βέβαια, το διαβόητο ...e-mail του περίφημου κ. Sponer.

Κατά την άποψη της μείζονος αντιπολίτευσης, είναι σε εξέλιξη «ένας βρώμικος ανορθόδοξος πόλεμος», και μάλιστα από «συστήματα τα οποία είναι σε άμεση επικοινωνία με την κυβέρνηση και παραπληροφορούν...», εκτιμά ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ,

Και όπως πιστεύει η Κουμουνδούρου, «έχουμε μπει σε μια τέτοια φάση, που δεν είχε προηγούμενα γνωρίσει αυτός ο τόπος». Άρα, πολίτες και ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να είναι έτοιμοι για όλα!, είναι το μήνυμα που στέλνει το επιτελείο του Αλέξη Τσίπρα.     
του Νίκου Παπαδημητρίου
http://www.thetoc.gr/
ΠΡΕΖΑ TV
29-11-2014

Δεν υπάρχουν σχόλια: