Πέμπτη, Ιανουαρίου 08, 2015

ΠΟΙΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΑΡΓΟΤΕΡΑ, ΠΟΙΑ ΕΜΕΙΝΑΝ ΚΛΕΙΣΤΑ

Κλειστά έμειναν σήμερα, Πέμπτη, πολλά σχολεία σε Αττική, Κρήτη, Κυκλάδες και Βόρεια Ελλάδα, ενώ σε αρκετές περιοχές θα ανοίξουν αργότερα.

Μετά τις 10 το πρωί θα λειτουργήσουν τα σχολεία στο δήμο Παιανίας. 

Ανοικτοί θα παραμείνουν οι παιδικοί και βρεφονηπιακοί σταθμοί του δήμου Ηρακλείου Αττικής, σε αντίθεση με τα σχολεία. Όπως σημειώνεται σε ανακοίνωση του δήμου, τη λειτουργία τους επιτρέπει η ομαλή κατάσταση του καιρού, που επικρατεί από το πρωί. Τη μεταφορά των παιδιών κάνουν οι ίδιοι οι γονείς, ενώ όλοι οι σταθμοί είναι καλά θερμαινόμενοι.


Στην Αττική τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης δεν άνοιξαν στα παρακάτω δημοτικά διαμερίσματα:

Κηφισιά
Βριλήσσια
Χαλάνδρι
Παπάγου-Χαλαργού
Λυκοβρυσης-Πεύκης
Νέο Ηράκλειο 
Αμαρουσίου
Αγίας Παρασκευής
Μελισσίων - Πεντέλης
Φιλοθέης-Ψυχικού
Θρακομακεδόνες
Βαρυμπόμπη
Ολυμπιακό Χωριό του Δήμου Αχαρνών
Διόνυσος
Κρυονέρι
Άγιος Στέφανος
Δροσιά
Άνοιξη
Σταμάτα
Ροδόπολη
Αφίδνες
Αυλώνας
Μαρκόπουλο Ωρωπού
Καπανδρίτι
Κάλαμος
Πολυδένδρι
Μαλακάσα του Δήμου Ωρωπού
Βαρνάβα
Γραμματικό του Δήμου Μαραθώνα
Ανθούσα
Γέρακας
Παλλήνη
Σύμφωνα με πρωινή ανακοίνωση του αντιπεριφερειάρχη Ανατολικής Αττικής Πέτρου Φιλίππου, κλειστά έμειναν, επίσης, τα σχολεία στους δήμους Λαυρεωτικής (Λαύριο, Κερατέα, 'Αγιος Κωνσταντίνος), στα Καλύβια και τον Κουβαρά.

Στον δήμο Ραφήνας-Πικερμίου, κλειστά έμειναν τα ειδικά σχολεία του δήμου, τα σχολεία στο Πικέρμι, τα νηπιαγωγεία και τα δημοτικά στη Ραφήνα. Επίσης, κλειστά θα μείνουν τα σχολεία στον δήμο Μαραθώνα, το Ίδρυμα «Η Παμμακάριστος» στη Ν. Μάκρη και το Νταού Πεντέλης.

Κανονικά άνοιξαν τα σχολεία στον δήμο Νέας Ιωνίας και στον δήμο Μεταμόρφωσης. 

Την Παρασκευή 9 Ιανουαρίου τα σχολεία θα λειτουργήσουν κανονικά σε όλη την Περιφερειακή Ενότητα του Βόρειου Τομέα Αθηνών.

Στο Ηράκλειο, κλειστά έμειναν τα νηπιαγωγεία Δαφνών, Βασιλειών, Αγίου Σύλλα, Βουτών, Σταυρακίων, Σκαλανίου, Αγίου Βλάσση, Προφήτη Ηλία, Κυπαρισσίου, Άνω Ασιτών, Κάτω Ασιτών, Αγίου Μύρωνα, Βενεράτου.

Επίσης, τα δημοτικά σχολεία Δαφνών, Βασιλειών, Βουτών, Σταυρακίων, Σκαλανίου, Αγίου Σύλλα, Καρκαδιώτισσας, Βενεράτου, Άνω Ασιτών, Κάτω Ασιτών, Αγίου Μύρωνα, Προφήτη Ηλία, καθώς και τα γυμνάσια Προφήτη Ηλία, Βενεράτου, Αγίου Μύρωνα και το Λύκειο Αγίου Μύρωνα.

Κλειστά τα σχολεία και στους δήμους Βιάννου, Μινώα Πεδιάδος, Αρχανών- Αστερουσίων.

Το ίδιο ισχύει και στο Οροπέδιο Λασιθίου. 

Τα σχολεία σε πολλά νησιά των Κυκλάδων όπως, Νάξο, Σύρο και Μικρές Κυκλάδες, δεν άνοιξαν, ενώ για την Παρασκευή θα γίνει επανεξέταση της κατάστασης.

Κλειστά τα σχολεία, πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και στο δήμο Φλώρινας, στο Άργος Ορεστικό Καστοριάς, στη Σαμοθράκη και στο δήμο Σουφλίου, εξαιτίας του παγετού και των χαμηλών θερμοκρασιών.

Με μια ώρα καθυστέρηση άνοιξαν στους δήμους Γρεβενών, Εορδαίας Κοζάνηςκαι Πρεσπών Φλώρινας.in.gr
ΠΡΕΖΑ TV
8-1-2015

Δεν υπάρχουν σχόλια: