Παρασκευή, Ιανουαρίου 30, 2015

ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΔΗΣ: Ο Κ. ΣΑΜΑΡΑΣ ΕΠΕΝΔΥΕΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗΣ

Σκληρή επίθεση στον πρόεδρο της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά εξαπέλυσε την Παρασκευή ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γαβριήλ Σακελλαρίδης. 

Ο κ. Σακελλαρίδης υποστήριξε πως αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης αποτελεί «σταθερή παραφωνία στο νέο ελπιδοφόρο σκηνικό» και κατηγόρησε τον τέως πρωθυπουργό ότι «επενδύει το πολιτικό μέλλον του στην αποτυχία της διαπραγμάτευσης, που αυτή τη στιγμή σημαίνει συνολική αποτυχία για την Ελλάδα». 


«Επιμένει να αποποιείται των ευθυνών του και να αγνοεί προκλητικά τη λαϊκή ετυμηγορία» δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, καλώντας την αντιπολίτευση «έστω και την ύστατη ώρα» να αποφασίσει «αν θα εργαστεί προς όφελος της κοινωνίας ή θα παραμείνει για μικροκομματικούς λόγους προσκολλημένη στην κινδυνολογία, εξυπηρετώντας αποκλειστικά τους δανειστές».

Στην ανακοίνωσή του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος αναφέρεται και στη συνάντηση του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα με τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Μάρτιν Σουλτς αλλά και στην έκβαση της έκτακτης συνόδου των υπουργών Εξωτερικών της ΕΕ για τη Ρωσία. 

«Η χτεσινή μέρα ήταν ιδιαίτερα σημαντική για την Ελλάδα. Από τη μία μεριά, η επίσκεψη του Προέδρου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Μάρτιν Σουλτς σηματοδότησε την έναρξη της πραγματικής διαπραγμάτευσης με τους ευρωπαίους εταίρους. Από την άλλη, στο Συμβούλιο των ΥΠΕΞ στις Βρυξέλλες ξεκίνησε η αποκατάσταση της ισότιμης θέσης της χώρας στην ΕΕ» τόνισε ο κ. Σακελλαρίδης, σημειώνοντας τη δήλωση της Ύπατης Εκπροσώπου της ΕΕ Φεντερίκα Μογκερίνι ότι η στάση της Ελλάδας στο Συμβούλιο Υπουργών Εξωτερικών της ΕΕ ήταν ιδιαίτερα θετική και «είχε ως αποτέλεσμα να φτάσουμε σε μια συναινετική ουσιαστική και αξιόπιστη απόφαση». 

«Προχωράμε μπροστά με αυτοπεποίθηση και αποφασιστικότητα» υπογράμμισε ο κ. Σακελλαρίδης. IN.GR
ΠΡΕΖΑ TV
30-1-2015

Δεν υπάρχουν σχόλια: