Σάββατο, Μαρτίου 28, 2015

ΠΑΝΟΥΣΗΣ:ΦΤΑΣΑΜΕ ΣΤΟ ΟΡΙΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ/ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΤΑΔΡΟΜΕΙΣ ΜΕ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΣΤΟ ΧΕΡΙ;

ΕΙΤΕ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΟΥΣΗΣ ΑΡΧΙΖΕΙ ΚΑΙ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟ...ΕΙΤΕ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΤΟ ΧΑΝΕΙ...
ΕΜΕΙΣ ΠΑΝΤΩΣ ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ...
ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΑΝ ΤΙΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ,ΟΠΩΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ , ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΩΝ ΟΥΚ...ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΝ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΑΡΙΣΤΕΡΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ.
ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ.

Δηλώσεις που αναμένεται να προκαλέσουν εντάσεις στο εσωτερικό του κυβερνώντος κόμματος, έκανε ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη.

Ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη, μιλώντας στον Real FM, προσπάθησε να κατεβάσει τους τόνους των αντιδράσεων σχετικά με τα νέα εθνικιστικά συνθήματα των καταδρομέων, στην παρέλαση της περασμένης Τετάρτης. Σ’ αυτήν του την προσπάθεια, ο Γιάννης Πανούσης, μοιάζει να δίνει κάλυψη στα εν λόγω συνθήματα. «Εγώ δεν συμφωνώ στα τραγούδια που λένε ότι εμείς θα πάρουμε την πόλη. Παρά ταύτα, όμως ο καθένας έχει έναν ρόλο. Θέλουμε να έχουμε καταδρομείς οι οποίοι θα έχουν ένα λουλουδάκι και τη δύσκολη ώρα θα τους λέμε –που είστε;- Πραγματικά δεν χρειάζεται να υπάρχει αυτό το κλίμα».

Ο αναπληρωτής υπουργός, είχε μόλις χθες, προχωρήσει και πάλι σε δηλώσεις που αναμένεται να συζητηθούν. Επισκεπτόμενος την Πελοπόννησο, ο Γιάννης Πανούσης, ανακοίνωσε ότι τις αμέσως επόμενες ημέρες θα υπάρξει συσκέψεις για το θέμα της μετανάστευσης, γιατί όπως είπε «η χώρα δεν αντέχει άλλους μετανάστες».

Έρχεται στη Βουλή το θέμα των συνθημάτων

Πάντως, όσοι αντέδρασαν στα αλυτρωτικά τραγούδια περί «εισβολής στην Πόλη» των ΟΥΚ, φέρονται να μην θέλουν να αφήσουν το θέμα να… πέσει κάτω. Μάλιστα, φήμες θέλουν ομάδα βουλευτών να φέρνουν το θέμα για συζήτηση στη Βουλή, με σχετική ερώτηση προς τον αρμόδιο υπουργό.

real.gr





Γ. Πανούσης: «Δεν αντέχουμε άλλους μετανάστες»
«Η χώρα δεν αντέχει άλλους μετανάστες», δήλωσε χθες από την Τρίπολη ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη Γιάννης Πανούσης. Ο υπουργός προανήγγειλε με έμμεσο τρόπο την επανεξέταση της απόφασης για κλείσιμο των κέντρων κράτησης μεταναστών, εκφράζοντας τον προβληματισμό του για την αύξηση της λαθρομετανάστευσης.

Επισκεπτόμενος τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Πελοποννήσου, ο κ. Πανούσης αναφέρθηκε στην είσοδο προχθές 800 μεταναστών στη Μυτιλήνη. Εξέφρασε τον προβληματισμό του σχετικά με τα τελευταία κύματα παράνομων μεταναστών, τα οποία αναμένεται να αυξηθούν το καλοκαίρι, ενώ εκτίμησε ότι τα κέντρα κράτησης μεταναστών ενδέχεται να ξαναγεμίσουν. Ανήγγειλε δε συνάντηση μέσα στις επόμενες ημέρες με το λιμενικό, την αστυνομία και τους αρμόδιους για θέματα μεταναστών, ώστε να αποφασιστεί ο τρόπος χειρισμού του θέματος.

Κατά τα λοιπά, ο κ. Πανούσης αναφέρθηκε στον νέο ρόλο της αστυνομίας. «Προσπαθούμε να εξηγήσουμε σε όλους το νέο πνεύμα, το νέο κλίμα, τη νέα αστυνομία», δήλωσε ο κ. Πανούσης. «Ζητάμε συναίνεση, όχι μόνο στην αντιμετώπιση του εγκλήματος, αλλά ταυτόχρονα στις νέες λειτουργίες που θα θέλαμε, την κοινωνική, την προληπτική, την αποτρεπτική». Και πρόσθεσε ότι «η αστυνομία είναι θεσμός της δημοκρατίας και πρέπει να συμφιλιωθεί με τον πολίτη και ο πολίτης πρέπει να καταλάβει ότι ο αστυνομικός είναι φίλος του κι όχι εχθρός του». Ο υπουργός συζήτησε με αστυνομικούς και πυροσβέστες και υποσχέθηκε ότι τα θεσμικά και οικονομικά τους αιτήματα θα συζητηθούν μετά τον Ιούνιο.καθημερινη


Δηλώσεις Πανούση ΣΤΟ ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ: «Φτάσαμε στο όριο με τους αντιεξουσιαστές»


ΠΡΕΖΑ TV
28-3-2015

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Στη δικτατορία των συνταγματαρχών, όταν ένας φυγόδικος – καταζητούμενος εχθρός του καθεστώτος έβρισκε καταφύγιο σε συγγενικό του σπίτι, ούτε οι στρατοδίκες δε διανοούνταν να ασκήσουν δίωξη ή να βάλουν φυλακή τους συγγενείς τους. Σήμερα, όμως, η δημοκρατία αποκαλύπτεται όλο και πιο φασιστική και εκδικητική.

Φοράει το σιδερόφραχτο θώρακα των νόμων, για να διασφαλίσει την τυραννία της. Επιτίθεται με προφυλακίσεις συγγενών, τρομονόμους, κουκουλονόμους,
διώξεις ακόμα και για πολιτικά κείμενα, υπερεξουσία δικαστών και
αντιτρομοκρατικής, τηλεδίκες με δημοσιογράφους σε ρόλο εισαγγελέα,
εφόδους και έρευνες σε σπίτια… Αυτό είναι το φόντο της δημοκρατικής ελευθερίας.

Ανώνυμος είπε...

η πρώτη παράγραφος είναι για τα ανάθεμα....ή δεν ξέρεις τι σου γίνεαι ή προσπαθείς να πουλήσεις κουτοπροπαγάνδα. Όχι μόνο οι συγγενείς είχανε τραβήγματα αλλά ολόκληρη η γειτονιά! Άντε πια με τον κάθε βλακάκο που προσπαθεί να αβαντάρει πλαγίως τα χρυσαύγουλα.

Ανώνυμος είπε...

Πανούσης ενα ερπετο που βρήκε φωλιά στον ΣΥΡΙΖΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΥΣ ΑΠΕΡΓΟΥΣ ΠΕΙΝΑΣ
ΑΝΑΡΧΙΚΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΥΣ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΈΥΘΕΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ