Δευτέρα, Μαρτίου 30, 2015

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΤΟ ΧΩΝΙ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ: ΤΟ ΨΕΜΑ

Lidl, ΒMW, Mercedes, Opel: Το γερμανικό πάρτι στο Ελλάντα...
"Έκοβαν και έραβαν" οι αλυσίδες σούπερ μάρκετ και οι αυτοκινητοβιομηχανίες της Γερμανίας.
Περίπου ως πεπρωµένο βλέπει σήµερα η γερµανική ελίτ την αποικιοκρατική επικυριαρχία της στις κατά τα άλλα φιλικές οικονοµίες, µε τις οποίες οι σχέσεις της έπρεπε να διαπνέονται από τις αρχές του αµοιβαίου οφέλους

Κατά την εκδήλωση της ελληνικής κρίσης, και σε ολόκληρη της διάρκειά της µέχρι και τις µέρες µας, η κρατούσα αντίληψη στη Γερµανία είναι ότι οι Ελληνες φτάσανε µέχρι εδώ επειδή δεν πληρώνουν τους φόρους τους και επειδή είναι τεµπέληδες. «Υπάρχει φοροδιαφυγή» καµώνονται επίσηµα, ηµιεπίσηµα ή και ανεπίσηµα χείλη, όπως αυτά της Bild αλλά και άλλων, σοβαρότερων εντύπων, και κατηγορούν τις ελληνικές κυβερνήσεις ότι αποφεύγουν να πιάσουν τους µπαταχτσήδες.

Ποιοι όµως είναι αυτοί που φοροδιαφεύγουν; Ο υπάλληλος, ιδιωτικός ή δηµόσιος των 700 ευρώ, που ίδρωνε για να πληρώνει το βενιζελικής έµπνευσης χαράτσι της ∆ΕΗ ή τον ΕΝΦΙΑ του εφευρετικού Στουρνάρα; Οχι. Είναι µέλη της ελληνικής οικονοµικής ελίτ, συχνά ιδιοκτήτες off shore εταιρειών, και γερµανικοί κολοσσοί, οι οποίοι συνήθως κάνουν δουλειές όχι µόνο µε την ελίτ αυτή, αλλά και µε τα φτωχαδάκια.

.........................................................

Η κυβέρνηση κυνηγάει τη Siemens, το δημόσιο την καλύπτει
Η κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα θέτει το θέμα ακόμη και ενωπίον της Μέρκελ. Την ίδια ώρα κάποιοι στην Ελλάδα επιμένουν στη λογική της συγκάλυψης!
Στις 24 Μαρτίου 2015 συζητήθηκε ενώπιον του ∆' τµήµατος του Συµβουλίου της Επικρατείας η πολύκροτη υπόθεση της αίτησης του σωµατείου «ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΙ» (το οποίο πρόσφατα µετονοµάστηκε σε «ΕΝΩΣΗ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΩΝ ΕΛΛΑ∆ΑΣ») κατά της σύµβασης του Ελληνικού ∆ηµοσίου µε τη SIEMENS.

Η υπόθεση συζητήθηκε τελευταία στο πινάκιο του ∆' Τµήµατος του Συµβουλίου της Επικρατείας. Την προφορική ανάπτυξη από πλευράς του σωµατείου έκανε ο Παναγιώτης Χασιώτης, ο οποίος είχε εκπροσωπήσει το σωµατείο και στις δίκες για το χαράτσι και το τέλος επιτηδεύµατος καθώς και Μαρία Σκιαδιώτη από την δικηγορική εταιρεία «KYROS LAW» του Γιάννη Κυριακόπουλου. 

Το δηµόσιο εκπροσωπήθηκε από τον κ. Αναστάσιο Μπάνο, ενώ η SIEMENS, η οποία έκανε παρέµβαση µόλις λίγες µέρες πριν την συζήτηση, παρά το γεγονός ότι η υπόθεση είχε αναβληθεί επανειληµµένα, εκπροσωπήθηκε από το γραφείο του κυρίου Παναγιώτη Μπερνίτσα. Από πλευράς του Συµβουλίου της Επικρατείας, εισηγητής της υπόθεσης είχε οριστεί ο κύριος Μαρκόπουλος.

................................


6.3.2015: Η κυβέρνηση στέλνει τα δάνεια-μαμούθ των media (προεξάρχοντος του ΔΟΛ) στον εισαγγελέα Οικονομικού Εγκλήματος. 21.3.2015: Το ΒΗΜΑ επιτίθεται χυδαία στον Κατούργκαλο με ένα... άσχετο έγγραφο.
Όχι δεν παραπλανήθηκε το ΒΗΜΑ. Το έκανε εσκεμμένα. Διότι ΑΚΡΙΒΩΣ το έγγραφο που δημοσιεύει ως δήθεν αποδεικτικό στοιχείο διαψεύδει περίτρανα τους ισχυρισμούς της εφημερίδας.
Και μάλιστα πάνω-πάνω. Απόδειξη ότι το διάβασαν; Το γεγονός ότι φρόντισαν να καλύψουν το ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ σημείο.
Μα, καλά, τρελάθηκαν στο ΒΗΜΑ και αποφάσισαν να πυροβολήσουν (ξανά...) την αξιοπιστία τους στον κρόταφο;
Μάλλον δεν είναι καθόλου άσχετο το γεγονός ότι, μόλις ένα 15ημερο νωρίτερα, η κυβέρνηση έστειλε τα δάνεια (και) του ΔΟΛ στον εισαγγελέα.
Διαβάστε το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ Στο ΧΩΝΙ 
ΟΛΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΕΔΩ
http://www.toxwni.gr/kosmos/item/46255
ΠΡΕΖΑ TV
30-3-2015

Δεν υπάρχουν σχόλια: