Σάββατο, Μαρτίου 28, 2015

ΤΟ ΤΕΡΜΑΤΙΣΕ Ο ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΤΩΝ ΑΝΕΛ...ΕΚΑΝΕ ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΡΝΜΑΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΑ,ΣΕΞΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ Ο ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΤΩΝ ΑΝΕΛ,ΠΡΩΗΝ ΝΔ...ΞΑΝΑΧΤΥΠΑ ΜΕ ΝΕΑ ΠΑΠΑΡΙΑ...
ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΡΩΤΑΕΙ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΑΙ ΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΩΣ ΔΕΥΤΕΡΗ ΓΛΩΣΣΑ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ...
ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΞΕ...
ΕΧΕΙ ΛΥΣΕΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ.
ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΠΟΡΟΥΜΕ ΤΟ ΠΟΙΟΙ ΒΛΑΚΕΣ ΤΩΝ ΨΗΦΙΣΑΝ....
Την αντικατάσταση των γερμανικών ως δεύτερης ξένης γλώσσας στα δημοτικά σχολεία της χώρας ζητά με ερώτησή του προς τον υπουργό Παιδείας, Πολιτισμού και Θρησκευμάτων, ο βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Νίκος Νικολόπουλος.


Στο κείμενο της ερώτησης ο κ. Νικολόπουλος αναφέρει ότι «η γερμανική γλώσσα, κατά τα τελευταία 20 έτη, έχει παραλόγως προωθηθεί και στηριχθεί από το ελληνικό κράτος σε υπερβολικό βαθμό σε σχέση με άλλες, εξίσου αν όχι σημαντικότερες γλώσσες σε παγκόσμιο επίπεδο όπως η ισπανική, η ρωσική, η αραβική και η ιταλική».

Παράλληλα, προσθέτει ότι «δεν πρέπει να παραπονούμαστε διαρκώς για τη γιγάντωση ενός μέλους κράτους της ΕΕ, όταν εμείς οι ίδιοι και χωρίς να μας επιβάλλεται, κάνουμε την επιλογή να στηρίζουμε τη διάδοση της γλώσσας, την κουλτούρας και των εθίμων λαών, οι οποίοι, σε γενικές γραμμές, αποδεδειγμένα έχουν συστηματικά βλάψει τη χώρα μας και έχουν αντιταχθεί σε νόμιμα κυριαρχικά μας δικαιώματα».

Το κείμενο καταλήγει σε ερώτηση προς το αρμόδιο υπουργείο, αν προτίθεται «στο πλαίσιο του νέου σχεδιασμού, να αντικαταστήσει τη διδασκαλία των γερμανικών με τη διδασκαλία της ιταλικής ή ρώσικης ή ισπανικής ή αραβικής γλώσσας».KATHIMERINI.GR

ΠΡΕΖΑ TV
27-3-2015

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Μια χαρά τα λέει. Τη γλώσσα των δολοφόνων των παππούδων μας (που μάλιστα δεν αποζημειώνουν για τα εγκλήματα τους), των ληστών του μεταπολεμικού κράτους μας να μη τη διδάσκονται τα παιδιά μας! Μπράβο του Νικολόπουλου που τα λεέι τσουβαλίσια!