Σάββατο, Μαΐου 23, 2015

ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ... ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΛΕΜΕ...ΠΟΛΥ ΟΜΩΣ...

απο το http://azoum.gr/
Παραλείποντας όλα τα παραπολιτικά του ταξιδιού του κου Καμμένου στην Αμερική, και την κόντρα του με τον κο Παπαχρήστο και τα Νέα, αξίζει να υπογραμμιστεί η ανισορροπία της γραμμής που ακολουθεί η Ελλάδα στα κρίσιμα ζητήματα της Εξωτερικής Πολιτικής και της Άμυνας.

Όπως γράφει η ρωσική σελίδα sputniknews.com ο κος Καμμένος ανέφερε ότι η Ελλάδα δε συμφωνεί με τις κυρώσεις της δύσης εναντίον της Ρωσίας, μιλώντας για ζημιά 4 δις Ευρώ στην οικονομία της. Δεν εξήγησε πώς προκύπτει το ποσό αυτό. Ίσως να το διάβασε σε έγκυρα site του κόμματός του.


Αφού έκανε το εθνοαμυντορικό του καθήκον απέναντι στο δυνάστη των λαών, την Αμερική, μετά της πρότεινε να κάνει στρατιωτική βάση στην Κάρπαθο. Σύμφωνα με δικές του διαρροές η άλλη πλευρά βλέπει θετικά το ενδεχόμενο.

Σήμερα, είπε πώς η Αμερική θα βοηθήσει την Ελλάδα στις διαπραγματεύσεις γιατί «πλέον η Συμμαχία αντιλαμβάνεται ότι το θέμα του ISIS διευρύνεται και ότι απαιτείται η σταθεροποίηση της Ελλάδας με οποιοδήποτε μέσο».

Με άλλα λόγια, ο κος Καμμένος βάζει την Ελλάδα στο κάδρο μιας μεγάλης στρατιωτικής επιχείρησης ενάντια στον ISIS ή αλλιώτικα, προσφέρει τη χώρα για στρατιωτικές επιχειρήσεις με αντάλλαγμα χρήματα από το ΔΝΤ. 

ΠΡΕΖΑ TV
23-5-2015

Δεν υπάρχουν σχόλια: