Σάββατο, Μαΐου 23, 2015

ΧΟΥΝΤΙΚΗ ΚΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΣΕ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΣΤΗ ΣΑΜΟ...ΧΩΡΙΣ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑ

Μετά την υπόθεση του Καστελόριζου, νέες καταγγελίες έρχονται στη δημοσιότητα για χουντική και ρατσιστική προπαγάνδα σε στρατόπεδο, αυτή τη φορά στο 649 Τάγμα Πεζικού στη Σάμο.

Την καταγγελία φαντάρων του στρατοπέδου δημοσιεύει το «Δίκτυο Σπάρτακος - Επιτροπή Αλληλεγγύης Στρατευμένων».

Ολόκληρη η επιστολή - καταγγελία:

«Τι κάθεστε εκεί σαν Αλβανοί; Δηλαδή οι Αλβανοί κάθονται με διαφορετικό τρόπο από τους υπόλοιπους; Αυτή ήταν η απάντηση που σκέφτηκα να δώσω στον αντισυνταγματάρχη Ανδρ., διοικητή του 649 ΤΕ στη Σάμο, όμως δεν το έκανα. Ο λόγος είναι απλός:


«Δυστυχώς για εσάς  η Δημοκρατία  δεν υπάρχει μέσα στο στρατό».
«Οι Έλληνες δεν είμαστε για Δημοκρατία»
«Η Δημοκρατία χάλασε τον Έλληνα»
«Η θητεία είναι υποχρεωτική και γι’ αυτό θα κάνετε ότι λέω εγώ»
Μια Δημοκρατία έκαναν και μετά πήραν τα @@ μου»
Οι παραπάνω φράσεις είναι από την  ‘’ ηθική’’ κατήχηση που μας έκανε ο Ταγματάρχης Τ., ο υποδιοικητής του εν λόγω στρατοπέδου κατά τη διάρκεια των ΣΠΕΝ. Παριστάνοντας τον ψευτοπαλληκαρά και με την ασφάλεια που του παρέχει το αξίωμα του, έχυνε το χουντοδηλητήριο του σε νέους ανθρώπους που υπηρετούν την θητεία τους.

Είναι προφανές, ότι διοικητής και υποδιοικητής είναι νοσταλγοί της πιο μαύρης επταετίας που βίωσε ο λαός μας. Πρόκειται για ένα ακόμα κρούσμα φασισμού μέσα στο στρατό και ο υπουργός οφείλει να παρέμβει.

ΥΓ. Μπορεί οι πιο γνωστοί στρατιωτικοί να είναι κάποιοι κύριοι Παπαδόπουλος , Μαρκεζίνης και Παττακός , όμως δεν πρέπει να ξεχνάμε τον ηρωικό Μουστακλή και χαίρομαι γιατί έχω γνωρίσει αρκετούς δημοκράτες αξιωματικούς στη θητεία μου μέχρι τώρα».


ΠΡΕΖΑ TV
23-5-2015

Δεν υπάρχουν σχόλια: