Δευτέρα, Οκτωβρίου 12, 2015

ΓΙΑ ΔΥΟ ΑΝΔΡΕΣ ΒΟΜΒΙΣΤΕΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑΣ ΜΙΛΑ Η ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ...ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ

Για δύο άνδρες βομβιστές αυτοκτονίας στο μακελειό της Άγκυρας, μιλά το τουρκικό πρωθυπουργικό γραφείο πραγματοποίησαν την διπλή επίθεση το Σάββατο στην Άγκυρα, καθώς η χώρα έχει βυθιστεί στο πένθος και την οργή και οι Αρχές αναζητούν το νήμα πίσω από τους δράστες. 

Επισήμως, η τουρκική κυβέρνηση κρατά στους 97 τον επίσημο απολογισμό, με αρκετούς όμως τραυματίες σε κρίσιμη κατάσταση, ενώ το φιλοκουρδικό HDP τον έχει ήδη ανεβάσει σε πάνω από εκατό.


«Συνεχίζεται η έρευνα για την αναγνώριση των σορών των δύο τρομοκρατών, οι οποίοι πραγματοποίησαν τις επιθέσεις αυτοκτονίας» το Σάββατο, ανέφερε σε ανακοίνωσή του το γραφείο του πρωθυπουργού Αχμέτ Νταβούτογλου αργά το βράδυ της Κυριακής.

Σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση, έχουν αναγνωριστεί οι σοροί 92 θυμάτων και διενεργούνται εξετάσεις για να αναγνωριστούν και οι άλλες πέντε.

Το φιλοκουρδικό κόμμα Δημοκρατίας των Λαών (HDP) ανακοίνωσε ότι ο απολογισμός των θυμάτων είναι αρκετά μεγαλύτερος -128 νεκροί- κάτι που οι αρχές δεν έχουν ακόμη επιβεβαιώσει.   IN.GR

ΠΡΕΖΑ TV
12-10-2015

Δεν υπάρχουν σχόλια: