Δευτέρα, Οκτωβρίου 12, 2015

ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ: ΚΥΚΛΟΦΟΡΩ ΚΑΙ ΟΠΛΟΦΟΡΩ-ΤΡΕΛΑΜΕΝΟΣ ΦΑΣΙΣΤΑΣ

Σε νέες προκλητικές δηλώσεις του, το φαβορί για το προεδρικό χρίσμα των Ρεπουμπλικανών παραδέχεται ότι «νιώθει πολύ καλύτερα» όταν οπλοφορεί, και επιπλέον ξεκαθαρίζει ότι «δεν συμπαθεί» τους μετανάστες και τους χειρισμούς Μέρκελ στο προσφυγικό.

Μόλις λίγες μέρες μετά την αιματηρή επίθεση οπλοφόρου στο Όρεγκον, ο αμφιλεγόμενος Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος προηγείται στις δημοσκοπήσεις ενόψει των προκριματικών εκλογών του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος, υποστήριξε την Κυριακή ότι οι αμερικανοί πολίτες θα πρέπει να οπλοφορούν.


«Νιώθω πολύ καλύτερα όταν οπλοφορώ» είπε σε συνέντευξή του στο τηλεοπτικό δίκτυο CBS. «Εάν όλοι όσοι βρίσκονταν σε εκείνη την αίθουσα [στο πανεπιστήμιο του Όρεγκον] είχαν μαζί τους ένα όπλο, η έκβαση θα ήταν καλύτερη» υποστήριξε.

Αναφερόμενος στην τραγωδία του Νιούταουν στο Κονέκτικατ, όπου ένας νεαρός άνδρας είχε σκοτώσει 20 παιδιά σε ένα σχολείο τον Δεκέμβριο του 2012, ο Τραμπ εξέφρασε την εκτίμηση ότι εάν οι εκπαιδευτικοί οπλοφορούσαν «θα ήταν πολύ καλύτερα όταν αυτός ο παρανοϊκός εισέβαλε στις τάξεις και άρχιζε να πυροβολεί».

«Θα ξεσπάσουν ταραχές στη Γερμανία»

Στην ίδια συνέντευξη στο CBS, ο Ντόναλντ Τραμπ επέκρινε τη γερμανίδα καγκελάριο, υποστηρίζοντας ότι ο τρόπος με τον οποίο ενεργεί προς όφελος των προσφύγων είναι «παρανοϊκός».

«Δε συμπαθώ τις μεταναστεύσεις. Δε συμπαθώ τους ανθρώπους που έρχονται […] Θα ξεσπάσουν ταραχές στη Γερμανία. Αυτό που κάνει [η Άνγκελα Μέρκελ] στη Γερμανία είναι τρελό» δήλωσε.

Ο δισεκατομμυριούχος Τραμπ, γνωστός για τις αντιμεταναστευτικές του θέσεις, ανέφερε ότι τάσσεται υπέρ της υποδοχής 10.000 προσφύγων στην χώρα του. Πρόσθεσε όμως ότι «θα πρόκειται για τον μεγαλύτερο Δούρειο Ίππο [..] εάν οι άνθρωποι αυτοί αποδειχθούν ότι ανήκουν στο Ισλαμικό Κράτος».

Ο μεγιστάνας πρότεινε μάλιστα να οριστεί ζώνη απαγόρευσης πτήσεων στο βόρειο τμήμα της Συρίας όπου θα καταφεύγουν οι πρόσφυγες.

Τάχθηκε ακόμα υπέρ των ρωσικών επιθέσεων στη Συρία «εφόσον ο Πούτιν επιτίθεται κατά του Ισλαμικού Κράτους».  IN.GR

ΠΡΕΖΑ TV
12-10-2015

Δεν υπάρχουν σχόλια: