Δευτέρα, Νοεμβρίου 23, 2015

ΤΑ ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΡΙΑ ΜΕ ΕΙΚΟΝΙΚΟ ΠΝΙΓΜΟ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΠΑΝΑΦΕΡΕΙ Ο ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ

Υπέρ της επαναφοράς του εικονικού πνιγμού, ανακριτικής μεθόδους που ισοδυναμεί με βασανιστήρια, τάσσεται ο δισεκατομμυριούχος διεκδικητής του χρίσματος των Ρεπουμπλικανών για τις προεδρικές εκλογές του 2016 Ντόναλντ Τραμπ.

Μιλώντας στην εκπομπή This Week του αμερικανικού τηλεοπτικού δικτύου ABC, ο Τραμπ δήλωσε ότι θα επαναφέρει «οπωσδήποτε» τον εικονικό πνιγμό νομιμοποιώντας την χρήση του ως ανακριτική μέθοδο, καθώς εκτιμά ότι η οργάνωση Ισλαμικό Κράτος κάνει πολύ χειρότερα.



«Πιστεύω ότι η εξομοίωση του πνιγμού είναι κάτι το αμελητέο σε σύγκριση με όσα μας αναγκάζουν να υποφέρουμε» είπε ο Τραμπ και αναφέρθηκε συγκεκριμένα στον αποκεφαλισμό του Αμερικανού δημοσιογράφου Τζέιμς Φόλεϊ που εκτέλεσε το Ισλαμικό Κράτος τον Αύγουστο του 2014.

Παρά τις εμπρηστικές δηλώσεις του, η δημοτικότητα του Ντόναλντ Τραμπ παραμένει στα ύψη. Δημοσκόπηση που διενήργησαν οι Washington Post και το ABC και δημοσιεύτηκε την Κυριακή του δίνει άνετο προβάδισμα στην κούρσα για το χρίσμα των Ρεπουμπλικανών για τον Λευκό Οίκο.

Ο Τραμπ συγκεντρώνει ποσοστό 32% στις προτιμήσεις των ψηφοφόρων του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος έναντι 22% που συγκεντρώνει ο Μπεν Κάρσον. Στην τρίτη θέση κατατάσσεται ο γερουσιαστής Μάρκο Ρούμπιο με ποσοστό 11%.   in.gr


ΠΡΕΖΑ TV
23-11-2015

Δεν υπάρχουν σχόλια: