Δευτέρα, Νοεμβρίου 23, 2015

ΓΚΑΖΑΚΙΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΑΠΟΘΗΚΗ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΕΥΧΟΝΤΑΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ

Ως ένα περιστατικό που έγινε από κάποιον ανόητο και σίγουρα άσχετο με παρόμοιες ενέργειες νεαρό θεωρούν ότι έχουν να κάνουν οι Αρχές στο Ηράκλειο της Κρήτης, παρά με κάτι πιο οργανωμένο και άρα πιο επικίνδυνο.
Τα ξημερώματα προκλήθηκε αναστάτωση, όταν άγνωστος ή άγνωστοι τοποθέτησαν αυτοσχέδιο εμπρηστικό μηχανισμό αποτελούμενο από γκαζάκια, έξω από ισόγεια αποθήκη πολυκατοικίας στην περιοχή των Καμινίων του Ηρακλείου της Κρήτης, όπου χρησιμοποιείται περιστασιακά ως χώρος προσευχής μουσουλμάνων.

Ο εμπρηστικό μηχανισμός δεν εξερράγη ενώ οι γείτονες αντιλήφθηκαν την ύπαρξη του και κάλεσαν τις Αρχές, από ένα δυναμιτάκι το οποίο έσκασε και τους τράβηξε την προσοχή.
Το βεγγαλικό αυτό χρησιμοποιήθηκε για να πυροδοτήσει τα γκαζάκια, κάτι που ήταν βεβαίως αδύνατο να συμβεί και γι αυτό οι Αρχές θεωρούν ότι δεν ήταν κάτι οργανωμένο αλλά μια ανόητη ενέργεια πιθανώς κάποιου νεαρού.
Δευτερόλεπτα πάντως πριν σκάσει το βεγγαλικό, οι γείτονες έκαναν λόγο στην κατάθεσή τους και για ένα μηχανάκι με δυνατή εξάτμιση που ακούστηκε και το οποίο έφυγε από το σημείο. Ο εντελώς επιπόλαια φτιαγμένος εμπρηστικός μηχανισμός παρελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας που πραγματοποιούν έρευνα για το περιστατικό.

Θοδωρής Παναγιωτίδης
http://news247.gr/

ΠΡΕΖΑ TV
23-11-2015

Δεν υπάρχουν σχόλια: