Τετάρτη, Φεβρουαρίου 03, 2016

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΣΤΗ ΚΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ HOT SPOT -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Update:Mε το ελικόπτερο προσγειώθηκε στις 10 παρά είκοσι το πρωί στον χώρο των 40 στρεμμ. της Μεσαριάς (πίσω από το Lidl) επιθεώρησε τον υπό επίταξη  χώρο ο Υπ.Εθν. Άμυνας  Π. Καμμένος παρουσία του βουλευτή Η. Καματερού (υπήρχε ισχυρή αστυνομική δύναμη στην περιοχή και δεν είχαν πλησιάσει πολλοί πολίτες).

Εκεί έμεινε για περίπου είκοσι λεπτά και αφού είδε το χώρο αναχώρησε δίνοντας τις σχετικές εντολές για να προχωρήσει η διαδικασία της επίταξης και να ξεκινήσουν άμεσα εργασίες από τον στρατό (επίσης φορτώνονται τα προκατ τα οποία θα τοποθετηθούν στην περιοχή). 








...............
οι πρωτες πληροφοριες 

Αποκλεισμένη η πρόσβαση προς στο ακίνητο του Νίκου Κανταρζή, το οποίο προτάθηκε για hot spot στο νησί της Κω, εν αναμονή της άφιξης του υπ. Εθνικής Αμύνης κ. Πάνου Καμένου.
Σύμφωνα με πληροφορίες της Kostoday, ενώ ο κ. Καμένος αναμένετο να φτάσει στον κρατικό αερολιμένα Ιπποκράτης, τελικά πέταξε για Κω με ελικόπτερο στρατού τύπου ΣΙΝΟΥΚ. Πέρασε πάνω από την εν λόγω περιοχή και κατευθύνθηκε προς Λέρο. 


Όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες κάτοικοι της περιοχής βρίσκονται στην περιοχή, ενώ κλούβα της αστυνομίας και αυτοκίνητο του στρατού έχουν αποκλείσει τον δρόμο που οδηγεί στο ακίνητο. Επίσης, στο Λινοπότι βρίσκονται εξίσου συγκεντρωμένοι πολίτες της Κω, αφού είχαν πληροφορηθεί πως ο υπουργός θα περνούσε από εκεί, κάτι που τελικώς δεν έγινε, με αποτέλεσμα αρκετοί από αυτούς αν κατευθυνθούν προς το ακίνητο Κανταρζή. 
 ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΔΩ


http://www.kostoday.gr/%CF%84%CE%BF%CF%80%CE%B9%CE%BA%CE%AC/%CE%B1%CF%80%CE%BF%CE%BA%CE%BB%CE%B5%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BA%CE%B5-%CE%B7-%CE%B5%CE%AF%CF%83%CE%BF%CE%B4%CE%BF%CF%82-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%BF-%CE%B1%CE%BA%CE%AF%CE%BD%CE%B7%CF%84%CE%BF-%CE%BA%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%B1%CF%81%CE%B6%CE%B7-%CF%86%CF%89%CF%84%CF%8C-%CE%B2%CE%AF%CE%BD%CF%84%CE%B5%CE%BF 

http://www.vimatisko.gr/?page=news&records=details&_p.id=33715

http://aegeanews.gr/

 ΠΡΕΖΑ TV
3-2-2016

Δεν υπάρχουν σχόλια: