Δευτέρα, Απριλίου 25, 2016

ΕΚΤΟΣ ΦΥΛΑΚΗΣ ΜΕ ΒΡΑΧΙΟΛΑΚΙ Ο ΘΩΜΑΣ ΛΙΑΚΟΥΝΑΚΟΣ

Την αποφυλάκιση του επιχειρηματία Θωμά Λιακουνάκου με όρους αποφάσισε σήμερα Δευτέρα το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών.

Ο Θωμάς Λιακουνάκος, ο οποίος από τον περασμένο Οκτώβριο ήταν προφυλακισμένος κατηγορούμενος για δωροδοκία και ξέπλυμα μαύρου χρήματος, θα βγει από τη φυλακή με την υποχρέωση όμως να φοράει το περιβόητο βραχιολάκι, ώστε να μπορεί να εντοπιστεί.

Ο Λιακουνάκος, κατέθεσε αίτηση αποφυλάκισης η οποία αρχικώς απερρίφθη από την ανακρίτρια Βασιλική Μπράτη η οποία έκρινε ότι δεν έχουν αλλάξει οι λόγοι για τους οποίους οδηγήθηκε στη φυλακή.


Ο ίδιος ωστόσο κατέφυγε στο Συμβούλιο Πλημμελειοδικών το οποίο αποφάσισε την αποφυλάκισή του με όρους μέχρι τη διεξαγωγή της δίκης. Έτσι ο Θωμάς Λιακουνάκος, γίνεται ένας από αυτούς που θα κάνουν χρήση της πρόβλεψης για το βραχιολάκι.

Ο επιχειρηματίας φέρεται να εμπλέκεται σύμφωνα με το κατηγορητήριο σε διακίνηση μαύρου χρήματος με αποδέκτες και πολιτικούς σε συγκεκριμένο εξοπλιστικό πρόγραμμα.

Συγκεκριμένα, εμφανίζεται να διακινήθηκαν από εταιρία του περίπου 2 εκατ. ευρώ τα οποία κατέληξαν σε δύο εταιρείες, εκ των οποίων η μία ήταν συμφερόντων του Ιωάννη Σμπώκου, στενού συνεργάτη του Ακη Τσοχατζόπουλου.

Η υπόθεση στην οποία εμπλέκεται ο Θωμάς Λιακουνάκος αφορά συγκεκριμένα, την προμήθεια ειδικών αεροσκαφών για έγκαιρη προειδοποίηση από την εταιρία Ericson την οποία εκπροσωπούσε η εταιρεία AXON του ίδιου. 
http://www.koutipandoras.gr/

ΠΡΕΖΑ TV
25-4-2016

Δεν υπάρχουν σχόλια: