Πέμπτη, Ιουνίου 23, 2016

ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΚΑΜΠΑΝΕΣ ΓΙΑ ΚΑΨΟΝΙ ΠΡΩΤΟΕΤΗ

Καψόνι σε πρωτοετή σπουδαστή της Σχολής Ευελπίδων έκαναν την προηγούμενη βδομάδα δυο τριτοετείς, οι οποίοι και πιθανότατα θα βρεθούν εκτός Σχολής, καθώς το αρμόδιο συμβούλιο που συνεστήθη θα εξετάσει την περίπτωση με το ερώτημα της αποπομπής. 

Το καψόνι σημειώθηκε την προηγούμενη εβδομάδα, όμως έγινε χθες γνωστό στην ηγεσία της Σχολής, η οποία και ενημέρωσε το αρχηγείο του ΓΕΣ που με την σειρά του όρισε ως επιβλέποντα των ερευνών τον Α' υπαρχηγό, αντιστράτηγο Δημήτρη Θωμαΐδη. Παράλληλα, η διοίκηση της Σχολής συνέστησε το αρμόδιο συμβούλιο, το οποίο και θα αποφασίσει τις ποινές που θα επιβληθούν. 


Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, το καψόνι σημειώθηκε σε θάλαμο της Σχολής όπου διαμένουν ανά τρεις, τεταρτοετείς, τριτοετείς, δευτεροετείς και πρωτοετείς σπουδαστές. Από τον θάλαμο απουσίαζαν οι τεταρτοετείς που την προηγούμενη εβδομάδα βρίσκονταν σε εκπαιδευτικό ταξίδι στη Βόρεια Ελλάδα και φαίνεται ότι οι δυο από τρεις τριτοετείς ήθελαν να δείξουν στους υπολοίπους την ποιότητα της... διοίκησης που θα αναλάμβαναν. Έτσι στις 4.00 τα ξημερώματα σήκωσαν έναν πρωτοετή και άρχισαν να τον «τρέχουν». 

Το καψόνι για ημέρες ήταν άγνωστο, μαθεύτηκε όμως και αποφασίστηκε η παραπομπή των δυο τριτοετών στο συμβούλιο, αλλά και επιβολή τιμωρίας και στους υπόλοιπους που σπουδαστές που βρίσκονταν στο θάλαμο και δεν το απέτρεψαν.   http://www.efsyn.gr/ 


ΠΡΕΖΑ TV
23-6-2016

Δεν υπάρχουν σχόλια: