Δευτέρα, Οκτωβρίου 31, 2016

CITIZENFOUR - ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΑΖΙΚΕΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙΣ ΠΟΛΙΤΩΝ - ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΥΠΟΤΙΤΛΟΙ

ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΝΑ ΥΠΗΡΧΑΝ ΜΗΧΑΝΕΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ ΣΑΝ ΤΟ GOOGLE,ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΘΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΑΖΗΤΑΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ...ΔΕΝ ΘΑ ΣΟΥ ΕΒΓΑΖΑΝ ΩΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ LINKS ΑΠΟ SITES...
ΑΛΛΑ ΣΥΝΟΜΙΛΙΕΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΜΕΣΩ VOICE,SMS,VIBER,FACEBOOK,WHATSAPP,SKYPE ΚΤΛ. ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΑΠΟΘΗΚΕΥΟΝΤΑΙ ΣΕ SERVERS ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ.

ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΝΑ ΥΠΗΡΧΑΝ ΜΗΧΑΝΕΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΧΑΝ  ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΗ ΚΑΜΕΡΑ ΤΟΥ ΚΙΝΗΤΟΥ ΣΑΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ,ΣΤΟ ΜΙΚΡΟΦΩΝΟ,ΣΕ ΚΑΜΕΡΕΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ, ΣΕ ΚΑΜΕΡΕΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ OΝ LINE.

Ε, ΤΕΤΟΙΕΣ ΜΗΧΑΝΕΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΡΑΤΩΝ...ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕΝΑΡΙΟ ΣΥΝΟΜΟΣΙΑΣ. 
ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΩΝ ΗΠΑ...ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΡΑΤΗ ;)

ΚΛΙΚ ΕΔΩ (copy paste το url)
https://drive.google.com/file/d/0B6Wd7ioF1biAdTdJckNMX2FPT1k/view

O Έντουαρντ Τζόζεφ Σνόουντεν είναι Αμερικανός τεχνικός (διαχειριστής συστημάτων) που εργαζόταν, βάσει συμβολαίου, για την NSA και την CIA. Το 2013, ο Σνόουντεν διοχέτευσε στον τύπο απόρρητες πληροφορίες από την NSA σχετικά με τα πρoγράμματα μαζικής παρακολούθησης που εφαρμόζουν οι Αμερικανικές και Βρετανικές κυβερνήσεις.
Οι πληροφορίες αποκαλύπτουν τα προγράμματα παρακολούθησης που τρέχει η NSA με τη συνεργασία εταιριών τηλεπικοινωνιών και Ευρωπαϊκών κυβερνήσεων.

Στις 20 Μαΐου 2013, ο Σνόουντεν πέταξε στο Χονγκ Κονγκ αφού εγκατέλειψε την εργασία του σε μια εγκατάσταση της NSA στη Χαβάη και στις αρχές του Ιουνίου αποκάλυψε χιλιάδες διαβαθμισμένα έγγραφα της NSA στους δημοσιογράφους Γκλεν Γκρίνγουολντ, Λάουρα Πόιτρας και Ίγουεν ΜακΆσκιλ. Ο Σνόουντεν ήρθε στη δημοσιότητα μετά από τις ιστορίες που βασίζονται στο υλικό που έδωσε εμφανίστηκαν στις εφημερίδες, The Guardian και The Washington Post. Περαιτέρω αποκαλύψεις έγιναν από άλλες εφημερίδες, συμπεριλαμβανομένης της Der Spiegel και της The New York Times.
Στις 21 Ιούνη του 2013, το Υπουργείο Δικαιοσύνης των ΗΠΑ αποσφράγισε τις κατηγορίες εναντίον του Σνόουντεν, δύο κατηγορίες για παραβίαση του νόμου κατασκοπείας και της κλοπής κρατικών περιουσιακών στοιχείων. Στις 23 Ιουνίου, πέταξε στη Μόσχα, όπου σύμφωνα με πληροφορίες παρέμεινε για περισσότερο από ένα μήνα. Αργότερα εκείνο το καλοκαίρι, οι ρωσικές αρχές του χορηγούν προσωρινό πολιτικό άσυλο ενός έτους, το οποίο στη συνέχεια παρατάθηκε έως τρία χρόνια. Από το 2015, εξακολουθεί να ζει σε άγνωστη τοποθεσία στη Ρωσία, ενώ αναζητά άσυλο και αλλού.

ΠΡΕΖΑ TV
31-10-2016

Δεν υπάρχουν σχόλια: