Τρίτη, Νοεμβρίου 29, 2016

ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ: ΈΚΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΡΟΥΧΑ ΣΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ - ΑΠΟΛΟΓΕΙΤΑΙ Ο ΔΙΑΚΙΝΗΤΗΣ

Στο κλειστό Γυμναστήριο της Ιεράπετρας, φιλοξενούνται οι 41 πακιστανικής καταγωγής μετανάστες, οι οποίοι θα μένουν εκεί μέχρι ολοκληρωθούν όλες οι προβλεπόμενες από το νόμο, διαδικασίες και προωθηθούν σε κέντρα της ηπειρωτικής Ελλάδας. Έκκληση από τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό για ρουχισμό και παπούτσια.

Μετά την περιπετειώδη διάσωσής τους την Παρασκευή (25/11) από το Λιμενικό και μέχρι να ολοκληρωθούν όλες οι προβλεπόμενες διαδικασίες για να προωθηθούν σε κέντρα της ηπειρωτικής Ελλάδας, οι 41 μετανάστες πακιστανικής καταγωγής, θα φιλοξενούνται στο κλειστό Γυμναστήριο της Ιεράπετρας.


Το τμήμα Ιεράπετρας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, απευθύνει έκκληση για τη συγκέντρωση ανδρικών, νεανικών ρούχων, εσωρούχων και παπουτσιών (νούμερο 39 - 43) για τους μετανάστες, η πλειοψηφία των οποίων είναι ηλικίας 16 έως 30 ετών. 

Εν τω μεταξύ σήμερα (Τρίτη) αναμένεται τελικά να απολογηθεί ο 37χρονος Τούρκος διακινητής ο οποίος κατηγορείται για παράνομης μεταφοράς μεταναστών και έκθεσή τους σε κίνδυνο. Ο ίδιος ζήτησε να του παρασχεθεί δικηγόρος και του δόθηκε ακόμα μία ημέρα προθεσμία ώστε να απολογηθεί.  
http://www.efsyn.gr/ 

ΠΡΕΖΑ TV
29-11-2016

Δεν υπάρχουν σχόλια: