Πέμπτη, Δεκεμβρίου 29, 2016

HANDELSBLATT: ΑΝΗΣΥΧΙΑ ΣΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ ΓΙΑ ΝΕΑ ΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΕΛΛΑΔΑΣ - ΟΙ ΕΚΒΙΑΣΜΟΙ "ΕΤΑΙΡΩΝ" ΚΑΙ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ

Αυξημένη ανησυχία καταγράφεται στο Βερολίνο για το ενδεχόμενο μίας νέας κρίσης στην Ευρωζώνη, αναφέρει δημοσίευμα της γερμανικής εφημερίδας Handelsblatt.

«Ανησυχητικά μηνύματα στη Νομισματική Ένωση: Το πρόγραμμα διάσωσης της Ελλάδας δεν προχωρά, στην Ιταλία και την Ισπανία υπάρχουν προφανώς εκροές κεφαλαίων. Αυτό δημιουργεί ανησυχία και στη γερμανική κυβέρνηση», σημειώνει η εφημερίδα.


Το δημοσίευμα αναφέρει ότι ο Ευκλείδης Τσακαλώτος φρόντισε για μία ειρηνική χριστουγεννιάτικη διάθεση, καθώς έστειλε στον Γερούν Ντάισεμπλουμ την επιστολή, με την οποία επιβεβαίωνε τη διατήρηση των όρων του προγράμματος.

Ο Ντάισελμπλουμ αντέδρασε ανακουφισμένος και μεταδόθηκε ότι έχει τελειώσει η διαμάχη και αποφεύχθηκε η κλιμάκωση. Στην πραγματικότητα, όμως, προσθέτει η εφημερίδα, αυξάνεται η ανησυχία για μία νέα κρίση. in.gr

ΠΡΕΖΑ TV
29-12-2016

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

OI ΦΑΣΙΣΤΟΜΑΣΟΝΟΙ ΤΩΝ ΒΡΥΞΕΛΩΝ-ΔΝΤ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ 4οΡΑΙΧ ΔΙΚΑΙΩΣ ΑΝΗΣΥΧΟΥΝ, ΓΙΑΤΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΥΠΝΑΝΕ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΕΞΟΔΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΛΟΙΩΔΗ ΑΥΤΗ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΟΧΙΚΟ ΤΗΣ ΝΟΜΙΣΜΑ.