Σάββατο, Ιανουαρίου 28, 2017

ΝΕΚΡΟΣ 46ΧΡΟΝΟΣ ΣΥΡΟΣ ΠΡΟΣΦΥΓΑΣ ΣΤΟΝ ΚΑΤΑΥΛΙΣΜΟ ΤΗΣ ΜΟΡΙΑΣ - 2ος ΝΕΚΡΟΣ ΣΕ 5 ΜΕΡΕΣ

Άγνωστες παρέμειναν μετά την πρώτη ιατροδικαστική εξέταση, οι αιτίες του θανάτου του 46χρονου Σύρου πρόσφυγα, ο οποίος βρέθηκε σήμερα το πρωί νεκρός έξω από τη σκηνή του στον καταυλισμό προσφύγων της Μόριας. Διαμαρτυρία προσφύγων και μεταναστών με κατάληψη του περιφερειακού δρόμου, ζητώντας την απελευθέρωση τους από τη «φυλακή της Μόριας»
Αύριο ή το αργότερο τη Δευτέρα θα υπάρξει ιατροδικαστική τομή προκειμένου να εξακριβωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου του άνδρα αν και δεν αποκλείεται και στην περίπτωση του να ζητηθεί ιστολογική και τοξικολογική παραπέρα διερεύνηση προκειμένου να διερευνηθεί η πιθανότητα ο θάνατος να επήλθε από αναθυμιάσεις ή εισπνοή άλλων αερίων. Ας σημειωθεί ότι μόλις πριν πέντε μέρες στον καταυλισμό της Μόριας από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία επίσης, πέθανε άλλος ένας άνδρας, 22 χρονών, αυτός από την Αίγυπτο.

Στο μεταξύ στον καταυλισμό επικράτησε μικρή αναταραχή με ομάδες κυρίως ανδρών μεταναστών από την Αφρική να καταλαμβάνουν επί ώρα τον κεντρικό περιφερειακό δρόμο της Μόριας, ζητώντας την απελευθέρωση τους από τη «φυλακή της Μόριας» όπως αποκαλούν τον καταυλισμό.

left.gr
ΠΡΕΖΑ TV
28-1-2017

Δεν υπάρχουν σχόλια: