Κυριακή, Ιανουαρίου 08, 2017

ΞΕΚΑΤΙΝΙΑΣΜΑ ΖΩΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ - ΛΑ.Ε. - ΑΝΤΑΡΣΥΑ - ΕΠΕΣΑΝ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ...

Οι παροικούντες τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχουν γίνει μάρτυρες τις τελευταίες ημέρες μιας σκληρής αντιπαράθεσης ανάμεσα σε ηγετικά στελέχη της «Πλεύσης Ελευθερίας» (μεταξύ τους και η ίδια η Ζωή Κωνσταντοπούλου), της ΛΑ.Ε. και της ΑΝΤΑΡΣΥΑ.

Η «πυρκαγιά» ξέσπασε όταν ο Διαμαντής Καραναστάσης, ηθοποιός και στενός συνεργάτης της Ζωής Κωνσταντοπούλου, ανάρτησε στις 30 Δεκεμβρίου ένα εκτενές, καταγγελτικό κείμενο στο facebook, διά του οποίου επιτέθηκε στον Παναγιώτη Σωτήρη, κορυφαίο στέλεχος της ΛΑ.Ε. και συνεργάτη του «Report» των «Παραπολιτικών», κατηγορώντας τον ότι «έχει επιτεθεί επανειλημμένα τους τελευταίους μήνες και πάντα από τα “αριστερά” και στη Ζωή Κωνσταντοπούλου».


Επιτέθηκε, επίσης, στη Δέσποινα Κουτσούμπα, περιφερειακή σύμβουλο με την ΑΝΤΑΡΣΥΑ, καταλογίζοντάς της ότι «πρόσφατα προσπάθησε να εξαγοράσει άλλον φίλο καλλιτέχνη» κάνοντας «την ατζέντισσα του δημοσιογράφου Λευτέρη Χαραλαμπόπουλου».

«Κάτι τέτοια λαμόγια»

Για τον Λευτέρη Χαραλαμπόπουλο, εκδότη του περιοδικού «Unfollow» και επικεφαλής στο «Report», ο Διαμαντής Καραναστάσης έγραψε ότι «αποκάλεσε δημόσια “γυναικόπαιδο”» τον προαναφερθέντα (ακτιβιστή της ΛΟΑΤ κοινότητας) καλλιτέχνη όταν αυτός αρνήθηκε να συνεργαστεί έναντι αμοιβής μαζί του για μαθήματα ορθοφωνίας. «Κάτι τέτοια λαμόγια λυμαίνονται την αριστερά που έχει απομείνει», σημείωσε ο συνεργάτης της Ζωής Κωνσταντοπούλου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Λευτέρης Χαραλαμπόπουλος υπήρξε παλαιότερα ιδρυτικό στέλεχος της «Πλεύσης», στενός συνεργάτης της πρώην προέδρου της Βουλής, ωστόσο στα μέσα Νοεμβρίου αντάλλαξαν καυστικά σχόλια, με την επικεφαλής της «Πλεύσης» να του στέλνει εξώδικο για μια ανάρτησή του στο facebook, όπου την κατηγορούσε για αναντιστοιχία δεσμεύσεων και πράξεων.

Η ανάρτηση αυτή προκάλεσε διαδικτυακό σάλο, με στελέχη των σχηματισμών να ανταλλάσσουν επιθέσεις (και προσωπικού χαρακτήρα). Ωστόσο, νέο γύρο αντιπαράθεσης προκάλεσε η ανάρτηση αποχωρήσαντος στελέχους της Νεολαίας της «Πλεύσης Ελευθερίας».

Ο Μιχάλης Κριθαρίδης ανέφερε μεταξύ άλλων στο facebook, την Πρωτοχρονιά, ότι οι εργαζόμενοι του κόμματος «εργάζονταν στο κόμμα σε συνθήκες εργασιακού μεσαίωνα», ότι «υφίσταντο σχεδόν σε καθημερινή βάση μια απαράδεκτη συμπεριφορά» καθώς και ότι «οι σχέσεις του κόμματος με κανάλια του βαθιού συστήματος, βλέπε ΣΚΑΪ, ήταν παραπάνω από καλές».

«Η τακτική του “χτυπάμε όλη μέρα τον Τσίπρα και για τον Μητσοτάκη, που τυγχάνουν να τον εξυμνούν οι ίδιοι Μπάμπηδες, οι Πορτοσάλτε και οι ΣΚΑΪ... δεν λέμε κουβέντα” ήταν η πλέον ενδεδειγμένη», σημείωσε ειρωνικά.

«Εξαγορά συνεργατών»

Η ανάρτηση αυτή αναπαράχθηκε από πλείστα μπλογκ, ανάμεσα στα οποία και από το anemosantistasis.blogspot.gr, που πρόσκειται στη ΛΑ.Ε. Ετσι άνοιξε νέος γύρος διαδικτυακής αντιπαράθεσης ανάμεσα σε στελέχη της «Πλεύσης Ελευθερίας», της ΛΑ.Ε. και της ΑΝΤΑΡΣΥΑ.

Ακολούθησε όμως μια νέα ανάρτηση της ίδιας της Ζωής Κωνσταντοπούλου, την Τετάρτη, και δηλώσεις της στον ΣΚΑΙ την Πέμπτη, όπου έκανε λόγο για επίθεση που δέχεται το κόμμα της, για άτομα «και από μέσα, που ενέδωσαν να διεκπεραιώσουν την επίθεση», για εξαγορά τριών συνεργατών της από τους Χαραλαμπόπουλο, Κουτσούμπα και Σωτήρη, τους οποίους χαρακτήρισε «δήθεν επανάστατες, δήθεν αριστερούς» και τους κατήγγειλε για διαπλοκή λόγω εμπλοκής τους με τα «Παραπολιτικά»

Η Δέσποινα Κουτσούμπα, πάντως, με πρότερη ανάρτησή της σημείωσε ότι η Ζωή Κωνσταντοπούλου δεν έχει διαφοροποιηθεί από τη «συσχέτισή της με τον Φαήλο Κρανιδιώτη και τον Ηλία Κασιδιάρη (σ.σ. από την εφημερίδα “Μακελειό”)».

Η δε ΑΝΤΑΡΣΥΑ αντέδρασε στις καταγγελίες Κωνσταντοπούλου από «τα φιλόξενα για αυτήν μικρόφωνα του γνωστού... αντιμνημονιακού (!) σταθμού ΣΚΑΪ», καταλογίζοντάς της «πολιτική κατρακύλα» και σημειώνοντας πως το κόμμα της «έχει πάντα ως απαραίτητο συμπλήρωμα τηνστήριξη από επιχειρηματικά κέντρα και συμφέροντα».

  
Νίκος Σβέρκος
http://www.efsyn.gr/

ΠΡΕΖΑ TV
8-1-2017

Δεν υπάρχουν σχόλια: