Κυριακή, Ιανουαρίου 15, 2017

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΤΟ ΧΩΝΙ: ΚΑΝΑΛΑΡΧΕΣ, ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΕΤΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ, ΤΕΛΙΚΑ!

TV-θλιμμένα τα στελέχη της ΝΔ παρακολουθούν τις εξελίξεις, γνωρίζοντας ότι σε λίγο... δεν θα έχουν κανάλι να κλάψουν!

Το ΕΣΡ πρέπει να εφαρµόσει το νόµο 4339 και να προχωρήσει τη διαδικασία αδειοδότησης, αφού το µόνο που έχει κριθεί αντισυνταγµατικό είναι η µεταφορά αρµοδιοτήτων για τη διενέργεια του διαγωνισµού

Κατέρρευσαν τα περί δήθεν αντισυνταγµατικότητας του νόµου Παππά, διαψεύστηκαν οι πολιτικές κατηγορίες και ανατράπηκε µε πανηγυρικό τρόπο το κλίµα που επιχείρησε να δηµιουργήσει, όλο το προηγούµενο χρονικό διάστηµα, η διαπλοκή, η ΝΔ και οι θύλακες του χρεοκοπηµένου κατεστηµένου, έπειτα από τη δηµοσιοποίηση του περιεχοµένου της απόφασης του Συµβουλίου της Επικρατείας για τις τηλεοπτικές άδειες.

Πέρα από την απόφαση του ΣτΕ, που δεσμεύει το ΕΣΡ να προχωρήσει άμεσα σε διαγωνισμό, προκειμένου το δημόσιο να πάρει χρήματα από τις τηλεοπτικές άδειες...

... άμεσα αναμένεται και το πόρισμα της εξεταστικής επιτροπής για τα δάνεια των καναλαρχών!

Και κλααααααάμα στη ΝΔ! Μη χάσετε Το ΧΩΝΙ αυτήν την Κυριακή!


Αν είναι δυνατόν... «Πόθεν έσχες» οι... καηµένοι οι Ελληνες καναλάρχες;;;

Η είδηση που προκάλεσε αίσθηση την περασµένη εβδοµάδα ήταν ότι η Ενωση Ιδιωτικών Τηλεοπτικών Σταθµών Εθνικής Εµβέλειας (ΕΙΤΗΣΕΕ) κατέθεσε προσφυγή στο Συµβούλιο της Επικρατείας (ΣτΕ), ζητώντας να εξαιρεθούν τα µέλη της (σ.σ. καναλάρχες) και τα ανώτατα στελέχη τους από την υποχρέωση υποβολής «πόθεν έσχες»!

δείτε τη συνέχεια Στο ΧΩΝΙ!


Φεύγει το ΔΝΤ από την Ελλάδα;

Είναι σαφές ότι η ολοκλήρωση της δεύτερης αξιολόγησης αποτελεί µια πολιτική απόφαση. Μόνο οι Σοϊµπλοκινούµενοι κάνουν ότι δεν το καταλαβαίνουν. Μέχρι που οι καηµένοι άκουσαν τον ίδιο τον Σόιµπλε να τους διαψεύδει παταγωδώς! «Σε περίπτωση που το Ταµείο αποχωρήσει, τότε οι Ευρωπαίοι ενδέχεται να καταλήξουν σε δική τους λύση, εντός του ευρωπαϊκού νοµισµατικού συστήµατος»!

Αυτή ήταν η δήλωση του Γερµανού υπουργού Οικονοµικών, Βόλφγκανγκ Σόιµπλε, που ήρθε να τσακίσει κυριολεκτικά τις ελπίδες των καταστροφολόγων, οι οποίοι γνωρίζουν πολύ καλά ότι, αν ολοκληρωθεί η δεύτερη αξιολόγηση, τότε θα αντιµετωπίσουν σοβαρότατο πρόβληµα πολιτικής επιβίωσης.

δείτε το αναλυτικό ρεπορτάζ την Κυριακή Στο ΧΩΝΙ


ΚΥΠΡΙΑΚΟ: Πέρασε η πρόταση Κοτζιά στη Γενεύη

Παρά την αδιαλλαξία της Τουρκίας, οι συνοµιλίες θα προχωρήσουν σε διπλωµατικό-τεχνικό επίπεδο, σε πρώτη φάση. Για πρώτη φορά από το ‘74 ανταλλάχθηκαν χάρτες, ενώ µπαίνουν επί τάπητος τα θέµατα της ασφάλειας και των εγγυήσεων

Ιστορική αποδείχθηκε τελικά η Διάσκεψη για την Κύπρο στην Γενεύη, καθώς, για πρώτη φορά µέσα σε 57 χρόνια, η Τουρκία αναγκάστηκε να καθίσει στο ίδιο τραπέζι της διαπραγµάτευσης για να συζητήσει την κατάργηση του αναχρονιστικού συστήµατος των εγγυήσεων και την αποχώρηση του τουρκικού στρατού.

Δείτε το αναλυτικό ρεπορτάζ Στο ΧΩΝΙ αυτήν την Κυριακή

ΣΚΑΝΔΑΛΟ VOLKSWAGEN: Τα «βρήκε» µε τις ΗΠΑ για 4 (ακόµα) δισ. δολάρια

Σε περισσότερα από 22 δισ. ανεβαίνει ο «λογαριασµός» της γερµανικής αυτοκινητοβιοµηχανίας σε αµερικανικό έδαφος. Προσφυγές και αγωγές «τρέχουν» εναντίον της σε όλη την υφήλιο

Ακόµη πιο βαθιά θα κληθεί τελικά να βάλει «το χέρι στην τσέπη» ο όµιλος Volkswagen στις Ηνωµένες Πολιτείες, µετά και το νέο συµβιβασµό στον οποίο κατέληξε µε το αµερικανικό κράτος, σχετικά µε το περίφηµο σκάνδαλο εκποµπών ρύπων, που «έσκασε» το 2015. 

η συνέχεια Στο ΧΩΝΙ


The «Greek Freak» conquers NBA ** Ο Γιάννης κατακτά το NBA

Η ζωή του ένα παραµύθι. Ακόµα και ο δεξιοτέχνης του είδους, Χανς Κρίστιαν Αντερσεν, θα δυσκολευόταν να σκαρφιστεί ένα χαρακτήρα µε ανάλογες εµπειρίες δυστυχίας-ευτυχίας και να τον… ντύσει µε πιο λαµπερά χρώµατα απ’ όσα χρησιµοποιεί στην πορεία του ο Γιάννης Αντετοκούνµπο. 

Ενας 22χρονος «ήρωας», που πριν µία δεκαετία περιπλανιόταν «δίχως πατρίδα» σε φτωχογειτονιές της Αθήνας ως πλανόδιος µικροπωλητής και σήµερα ως Ελληνας µπασκετµπολίστας πρωταγωνιστεί στο αστραφτερό ΝΒΑ. 

ολόκληρο το αφιέρωμα στον Γιάννη Αντετοκούνμπο Στο ΧΩΝΙ της Κυριακής


Online σύστηµα διαχείρισης βάζει τάξη στην αγορά Τύπου

Τον έλεγχο των πραγµατικών πωλήσεων εφηµερίδων και περιοδικών θα διασφαλίσει το νέο λογισµικό, που επιβάλλει η κυβέρνηση

Την πάταξη της φοροδιαφυγής και τη διαφάνεια στις κυκλοφορίες φέρνει η άµεση καθιέρωση γραµµωτού κώδικα, του λεγόµενου barcode, για τη διαδικτυακή παρακολούθηση και τον έλεγχο της κυκλοφορίας των εφηµερίδων, που προωθεί το υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής. 

αναλυτικά Στο ΧΩΝΙ
http://www.toxwni.gr/xoni-apokleistika/141276-kanalarxes,-den-tha-ta-parete-mazi-sas,-telika

ΠΡΕΖΑ TV
15-1-2017

Δεν υπάρχουν σχόλια: