Τρίτη, Φεβρουαρίου 07, 2017

ΦΤΑΙΕΙ Ο ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΦΟΠΛΙΣΤΩΝ

Όλο και πιο συχνά είναι τα κρούσματα της αστυνομικής βίας στη Γαλλία, με την κατάσταση να έχει αρχίσει να ξεφεύγει από τον έλεγχο της κυβέρνησης.

Αυτή τη φορά τέσσερις αστυνομικοί κατηγορούνται πως κακοποίησαν σεξουαλικά έναν νεαρό 22χρονών αμέσως μετά τη σύλληψή του στην περιοχή Seine-Saint-Denis.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η Liberation η σύλληψη του νεαρού έγινε το απόγευμα της Κυριακής.  


Τον νεαρό κρατούσαν δύο αστυνομικοί, ενώ οι άλλοι δύο του έφεραν βίαια χτυπήματα.  Όπως φαίνεται από το βίντεο στην περιοχή όπου πραγματοποιήθηκε η σύλληψη, κάποια στιγμή ο ένας από τους αστυνομικούς έβγαλε το γκλόμπ και άρχισε να χτυπάει τον νεαρό στα οπίσθια. Στη συνέχεια έβαλε το γκλόμπ στον πρωκτό του άτυχου νέου.

Μάλιστα, όπως λέει η Liberation, όταν μεταφέρουν τον νεαρό στο περιπολικό στο βίντεο  φαίνεται πως το πίσω μέρος το παντελονιού του 22χρονου έχει μια τρύπα.

Αμέσως μετά τη σύλληψη ο 22χρονος οδηγήθηκε στο τμήμα και στη συνέχεια νοσοκομείο όπου και υποβλήθηκε σε επέμβαση, καθότι η κακοποίηση  λόγω της κακοποίησης προκλήθηκαν εσωτερικά τραύματα.

Ο 22χρονος έφερε, ακόμα, τραύματα στο πρόσωπο και το κρανίο

Ο νεαρός, σύμφωνα με τη γαλλική εφημερίδα, νοσηλεύεται ακόμα στο νοσοκομείο, ενώ οι τέσσερις αστυνομικοί που κατηγορούνται για βίαιη συμπεριφορά και σεξουαλική κακοποίηση του 22χρονου αρνούνται τις κατηγορίες, υποστηρίζοντας πως απλώς τον συνέλαβαν.

Την υπόθεση τώρα διερευνά ο αρμόδιος εισαγγελέας, με ακόμα δυο περιστατικά να καταγγέλλονται μέσα σε λιγότερο από 24 ώρες.  

http://www.topontiki.gr
ΠΡΕΖΑ TV
7-2-2017

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Άλλος βάζει τον τίτλο και άλλος γράφει το άρθρο. Συντονιστείτε.