Δευτέρα, Φεβρουαρίου 13, 2017

ΠΡΟΚΑΤΑΡΚΤΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΘΕΝ ΈΣΧΕΣ ΤΟΥ Κ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΥΖΥΓΟΥ ΤΟΥ

Προκαταρκτική έρευνα καλείται να διεξάγει η Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών, ύστερα απο τη μηνυτήρια αναφορά που έχει καταθέσει ο δημοσιογράφος και εκδότης Κώστας Βαξεβάνης σε βάρος του πρόεδρου της ΝΔ  Κυριάκου Μητσοτάκη και της συζύγου του Μαρέβας Γκραμπόφσκι- Μητσοτάκη για τη δήλωση πόθεν έσχες.


Την αναφορά διαβίβασε στο Πρωτοδικείο η Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Ξένη Δημητρίου, παραγγέλλοντας και σχετική έρευνα. Κατά πληροφορίες, ζητείται να διαπιστωθεί για ποιους λόγους δεν δηλώθηκε στο πόθεν έσχες του ζεύγους διαμέρισμα, καθώς και πώς αγοράστηκε.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ήδη στα δημοσιεύματα έχει απαντήσει η Μαρέβα Μητσοτάκη, αναφέροντας πως το 2006 έως το 2014 το ζευγάρι βρισκόταν σε διάσταση: "Τη μεταλλάσσουν σε προσπάθειά μας να αποφύγουμε δήθεν την δήλωση πόθεν έσχες" υποστήριξε και πρόσθεσε ότι από το 2006 ο Κ. Μητσοτάκης "είχε δηλώσει στην αρμόδια επιτροπή της Βούλης την  υφιστάμενη διάσταση και το 2008 καταθέσαμε αίτηση συναινετικού διαζυγίου και ακολούθησε η πρώτη επ’ ακροατηρίω συζήτηση". http://news247.gr/

ΠΡΕΖΑ TV
13-2-2017

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ουμπαλα μας τα χουν κάνει αυτες οι προκαταρκτικες