Τρίτη, Φεβρουαρίου 14, 2017

Η ΕΥΓΕΝΙΑ ΜΑΝΩΛΙΔΟΥ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ: "ΟΙ ΈΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΩΤΕΡΟΙ ΑΛΛΩΝ ΛΑΩΝ"

Ημέρα Αγίου Βαλεντίνου σήμερα και η μέρα απαιτεί αγάπη και στοργή. Μόνο για Έλληνες όμως.

Διότι όπως ενημερωνόμαστε από την Ευγενία Μανωλίδου είμαστε ο περιούσιος λαός, ο οποίος είναι πολύ ανώτερος από τους άλλους και μπορούμε να κάνουμε πράγματα πολύ πιο εύκολα από άλλους λαούς.

Αυτά και άλλα τέτοια παρόμοια, εκστόμισε σήμερα η σύζυγος του Άδωνη Γεωργιάδη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, σε ένα ομολογουμένως αξιοζήλευτο -για Χρυσαυγίτες- κρεσέντο.

Και μπορεί τώρα ο Άδωνις Γεωργιάδης να βρίσκεται στη Νέα Δημοκρατία και να «στρογγυλεύει» όπως μπορεί τις θέσεις του, δεν ξεχνάμε όμως από πού ξεκίνησε και τι διαχρονικά πρεσβεύει, κάτι που όπως φαίνεται πράττει και η σύζυγός του.

Η γνωστή μαέστρος μας είπε ούτε λίγο ούτε πολύ ότι ο ελληνικός λαός είναι ανώτερος έναντι κάποιων άλλων, δόγμα που χρησιμοποιούν οπαδοί και φορείς ακραίων εθνικιστικών αντιλήψεων.

«Τρελαίνομαι όταν βλέπω χώρες χωρίς καμία απολύτως υποδομή, χωρίς καμία απολύτως δυνατότητα και κόσμο πολύ υποδεέστερο των Ελλήνων να μεγαλουργούν πραγματικά και να κάνουν πράγματα τα οποία εμείς θα μπορούσαμε να τα κάνουμε πολύ πολύ πιο εύκολα», ήταν τα ακριβή λόγια της Ευγενίας Μανωλίδου.


http://www.altsantiri.gr/
ΠΡΕΖΑ TV
14-2-2017

Δεν υπάρχουν σχόλια: