Δευτέρα, Μαρτίου 20, 2017

ΜΕ ΤΗΛΕΔΙΑΣΚΕΨΕΙΣ Η ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΤΗΣ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗΣ

Πρόοδο, αλλά όχι αρκετή για να γυρίσουν οι θεσμοί στην Αθήνα, διαπίστωνε πριν από λίγο κοινοτικός αξιωματούχος με γνώση των όσων διημείφθησαν κατά την συνάντηση του υπουργού Οικονομικών κ. Ευκλείδη Τσακαλώτου και του αναπληρωτή κ.Γιώργου Χουλαράκη πριν από την συνεδρίαση του Eurogroup που βρίσκεται σε εξέλιξη.

«Υπήρχαν πράγματα που προχώρησαν αλλά θα πρέπει να γίνουν περισσότερα για να έχουμε την συνέχιση των απευθείας διαπραγματεύσεων. Δεν αποκλείω να υπάρξει ακόμη ένα διάστημα με τηλεδιασκέψεις» τόνιζε η ίδια πηγή.

Τόνιζε επίσης ότι εκτός από τα γνωστά θέματα που βρίσκονται ακόμη σε εκκρεμότητα εκτός από το εργασιακό το ασφαλιστικό και τα αντισταθμιστικά μέτρα που συζητούσαν όλον αυτόν το καιρό οικονομικό επιτελείο και δανειστές ανοιχτό παραμένει και το θέμα της αγοράς ενέργειας που έχει σημασία για την ολοκλήρωση της αξιολόγησης.
Αυτό εξηγεί και στην στάση του προέδρου του Eurogroup κ. Γερούν Ντάισελμπλουμ όταν ρωτήθηκε πριν μπει στο Eurogroup για το αποτέλεσμα της σύσκεψης που προηγήθηκε με την ελληνική αποστολή. «Θα σας πω μετά την συνεδρίαση» αρκέστηκε να πει αποχωρώντας για να μπει στην αίθουσα της συνεδρίασης.
Τάσος Δασόπουλος 
http://news247.gr 


ΠΡΕΖΑ TV
20-3-2017

Δεν υπάρχουν σχόλια: