Τετάρτη, Απριλίου 12, 2017

ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΙ ΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΔΩΝΙ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ

«Τι θα πει η χώρα είναι χρεοκοπημένη, κ. Γεωργιάδη; Ψάχνατε πιστοποιητικό βιωσιμότητας» ήταν η παρατήρηση του κ. Ζαχαριάδη που υπενθύμισε ότι η Ν.Δ. θεωρούσε το χρέος βιώσιμο. Αυτή ήταν και η αφορμή για άλλο ένα ακόμα ακροδεξιό παραλήρημα από τον κ. Γεωργιάδη:

«Δεν έχετε καταλάβει πώς δουλεύουν οι αγορές, είστε κομουνιστές, αγράμματοι, μην ανοίγετε το στόμα σας, είστε άσχετοι πραγματικά»


Ο αντιπρόεδρος της Ν.Δ φανερά εκνευρισμένος από την συζήτηση στη Βουλή για τη σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής για τη διερεύνηση των σκανδάλων στο χώρο της υγείας έχασε για άλλη μια φορά την ψυχραιμία του καταφεύγοντας σε άλλο ένα επικοινωνιακό σόου.

"Είστε ότι πιο συντηρητικό βγαίνει από τη δεκαετία του '40, κ. Γεωργιάδη"

Ο κ. Ζαχαριάδης κατήγγειλε το εμφυλιοπολεμικό και διχαστικό κλίμα που καλλιεργεί ο αντιπρόεδρος της Ν.Δ., καλώντας τον κ. Μητσοτάκη να αποδοκιμάσει τις δηλώσεις του αντιπροέδρου της Ν.Δ.:

«Να αποδοκιμάσει την τοποθέτηση «κομμουνιστές, αγράμματοι» ο κ. Μητσοτάκης διότι η Ν.Δ. παρά τις σημαντικές μας ιδεολογικές αντιπαραθέσεις στη μεταπολίτευση ήταν συντηρητικό κόμμα, αλλά όχι διχαστικό. Ο κ. Γεωργιάδης έφερνε στην πολιτική αντιπαράθεση τα εμφυλιοπολεμικά σύνδρομα. Είστε ό,τι πιο συντηρητικό βγαίνει από τη δεκαετία του '40 και του '60, '70» τόνσε

Κατ. Μπρέγιαννη - ΑΥΓΗ


ΠΡΕΖΑ TV
12-4-2017

Δεν υπάρχουν σχόλια: