Κυριακή, Απριλίου 02, 2017

ΝΕΑ ΚΟΝΤΡΑ ΝΔ-ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΠΑΠΠΑ ΣΤΗΝ ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΙΟΥ

Σε νέα αντιπαράθεση ΝΔ με την κυβέρνηση οδήγησε δημοσίευμα Κυριακάτικης εφημερίδας για το ταξίδι του Νίκου Παππά στην Βενεζουέλα.

Σε ανακοίνωσή του το Γραφείο Τύπου της ΝΔ τονίζει πως «μετά τις σημερινές, νέες αποκαλύψεις της εφημερίδας 'Ελεύθερος Τύπος της Κυριακής', ο κ. Τσίπρας δεν μπορεί να σιωπά άλλο για το σκοπό του κρυφού ταξιδιού του κ. Παππά με το δικηγόρο των offshore και των Panama Papers κ. Αρτεμίου, στη Βενεζουέλα, το καλοκαίρι του 2013, καθώς είναι πλέον βέβαιο ότι οι κ. Παππάς και Αρτεμίου δεν βρέθηκαν στο Καράκας για ... ζαρζαβατικά, όπως είχε αρχικά υποστηρίξει ο αποτυχημένος υπουργός-καναλάρχης των βοσκοτοπίων της Ιθάκης κ. Παππάς».

Η ΝΔ συνεχίζει αναφέροντας ότι αποκαλύπτεται ότι ο κ. Παππάς είχε σειρά συναντήσεων με διαφόρους εκπροσώπους του καθεστώτος, τις οποίες επιχείρησε για δικούς του λόγους να κρατήσει κρυφές. 


«Ο κ. Αρτεμίου, που αν και μπαινόβγαινε στο Μέγαρο Μαξίμου έκαναν πως δεν τον γνώριζαν, όχι μόνο ταξίδεψε παρέα με τον κ. Παππά στο Καράκας εν γνώσει του κ. Τσίπρα, αλλά τον συνόδεψε σε εξωτικό προορισμό της Καραϊβικής, μάλιστα με το ιδιωτικό αεροσκάφος επιχειρηματία, που σύμφωνα με το δημοσίευμα, εμπλέκεται σε πολύ σκοτεινές υποθέσεις και έχει προνομιακές σχέσεις με το καθεστώς Μαδούρο.

» Ήρθε η ώρα να αντιληφθεί η παρέα του Μαξίμου, που δείχνει μεγάλη αδυναμία στα ιδιωτικά και κυβερνητικά αεροσκάφη και για μήνες σιωπά, ότι η Νέα Δημοκρατία θα συνεχίσει να ρωτά μέχρι να πάρει όλες τις απαντήσεις και να μάθει ο ελληνικός λαός τι ακριβώς έκανε στη Βενεζουέλα ο διευθυντής τότε του γραφείου του κ. Τσίπρα, κ. Παππάς» τονίζει η ΝΔ και ζητά να μάθει:

Ποιος πλήρωσε το ταξίδι του κ. Παππά;
Γνώριζαν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ τους σκοπούς του ταξιδιού του κ. Παππά στη Βενεζουέλα;
Συναντήθηκε ο κ. Παππάς με τον εν λόγω επιχειρηματία;
Φιλοξενήθηκε και για ποιο λόγο στο πολυτελές ξενοδοχείο του στο οποίο μετέβη με το ιδιωτικό του αεροσκάφος;
Συναντήθηκε ξανά ο κ. Παππάς με τον συγκεκριμένο επιχειρηματία και μάλιστα στο Μέγαρο Μαξίμου; Αν ναι, πότε και γιατί;
Tι συνδέει τον κ. Παππά με το δικηγόρο των offshore κ. Αρτεμίου και το μεγαλοεπιχειρηματία που βρίσκεται στη μαύρη λίστα των αμερικανικών αρχών;
» Όσο και να κρύβονται η αλήθεια θα μαθευτεί. Αυτά για αρχή» καταλήγει η ανακοίνωση της ΝΔ.

Η απάντηση του υπουργείου

«Περσινά ξινά σταφύλια», χαρακτηρίζει το γραφείο Τύπου του υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, την ανακοίνωση της ΝΔ.

«Το κόμμα της Novartis, του Κήρυκα Χανιών, των κρυμμένων -από το πόθεν έσχες- ακινήτων του Βολταίρου, εσχάτως και του κ. Σημίτη, κάθε φορά που στριμώχνεται φωνάζει 'Βενεζουέλα'» σημειώνει το υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής και καταλήγει:

«Φαίνεται ότι η προανακριτική για τον κ. Γ. Παπαντωνίου και η εξεταστική για την Υγεία ανησυχούν κάποιους εντόνως.»  in.gr


ΠΡΕΖΑ TV
2-4-2017

Δεν υπάρχουν σχόλια: