Τρίτη, Μαΐου 02, 2017

ΓΕΛΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ: ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ: ΜΕ ΤΗ ΝΔ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΒΑΛΕ ΣΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΗΔΗ ΒΓΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ

Επίθεση στον πρωθυπουργό ότι φοβάται τη λαϊκή ετυμηγορία και έχει μετατρέψει την εξουσία σε αυτοσκοπό εξαπέλυσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης μιλώντας στους τομεάρχες της ΝΔ. Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης τόνισε ότι ο κ. Τσίπρας «κάνει ότι μπορεί ότι μπορεί να αποφύγει τις εκλογές. Τρέμει τη λαϊκή ετυμηγορία. Ποιος φοβάται τώρα τις εκλογές; Όχι πάντως εμείς. Θα συνεχίσουμε να ζητάμε πολιτική αλλαγή».

Παράλληλα ο κ. Μητσοτάκης ανέφερε ότι τα μέτρα από το κλείσιμο της αξιολόγησης είναι το κόστος της παραμονής Τσίπρα στην εξουσία και ξεκαθάρισε η ΝΔ δεν πρόκειται να ψηφίσει το πακέτο της συμφωνίας λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «η ΝΔ αναγκάστηκε να ψηφίσει το τρίτο μνημόνιο για να μείνει η Ελλάδα στην Ευρώπη» αλλά δεν θα συναινέσει στην αποτυχία της κυβέρνησης ψηφίζοντας ένα τέταρτο μνημόνιο.

Όπως χαρακτηριστικά υπογράμμισε ο πρόεδρος της ΝΔ, απαντώντας στον Αλέξη Τσίπρα και στο ερώτημα τι καλύτερο είχαν να περιμένει ο ελληνικός λαός από μια κυβέρνηση Μητσοτάκη, «με τη ΝΔ τα πράγματα δεν θα είχανε φτάσει εδώ. Θα ήταν πολύ διαφορετική. Θα είχαμε τελειώσει με τα μνημόνια».
Ο πρόεδρος της ΝΔ δίνοντας το στίγμα της αντιπολιτευτικής δράσης του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης «Η Ελλάδα χρειάζεται πολιτική αλλαγή. Σας καλώ να εντείνουμε την αντιπολιτευτική μας δράση και να ξεδιπλώνουμε το δικό μας σχέδιο για έξοδο από την κρίση. Κρίνουμε την κυβέρνηση και παρουσιάζουμε τη δική μας εναλλακτική πρόταση. Ο σπόρος του διχασμού που προσπάθησε να ρίξει στην κοινωνία ο κ. Τσίπρας δεν πιάνει».
Μάλιστα ο κ. Μητσοτάκης αναφερόμενος στην εναλλακτική του πρόταση σημείωσε ότι «εμείς είμαστε ένα κόμμα εθνικής ευθύνης. Οι συμφωνίες που υπογράφουν μας δεσμεύουν ως προς τους στόχους και όχι ως προς τα μέσα», ασκώντας κριτική και στους δανειστές ότι ανέχτηκαν και συναίνεσαν στο λάθος μίγμα πολιτικής της κυβέρνησης, προσθέτοντας ότι για τη ΝΔ «η επιλογή αυτή δεν είναι μονόδρομος».
Ταυτόχρονα ο πρόεδρος της ΝΔ εξαπέλυσε νέα πυρά κατά των κυβερνητικών ρυθμίσεων κάνοντας αναφορά στην τροπολογία της περασμένης Παρασκευής για τα πρόστιμα από το λαθρεμπόριο και φωτογραφίζοντας τον Ιβάν Σαββίδη υποστήριξε ότι η κυβέρνηση χτίζει τη νέα διαπλοκή πάνω στα διαγραφή προστίμων.    Θοδωρής Λαπαναΐτης http://news247.gr/

ΠΡΕΖΑ TV
2-5-2017

Δεν υπάρχουν σχόλια: