Τετάρτη, Μαΐου 31, 2017

Η Ελληνικος Χρυσος αναζητά εργαζόμενο για να πετύχει "την δημιουργία μακρόχρονων σχέσεων με την τοπική κοινωνία"

Απίστευτη αγγελία από την Ελληνικός Χρυσός η οποία αναζητά εργαζόμενο ώστε να πετύχει "την δημιουργία βιώσιμων και μακρόχρονων σχέσεων με την τοπική κοινωνία".
ΘΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ στην Εταιρεία Ελληνικός Χρυσός Α.Ε. 29/05/2017   Υπεύθυνος Ε.Κ.Ε. και σχέσεων με την τοπική κοινότητα των Μεταλλείων Κασσάνδρας – CSR and Community Relations Manager –  Χαλκιδική Η Εταιρεία Ελληνικός Χρυσός Α.Ε. αναζητεί να στελεχώσει το τμήμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης στην Χαλκιδική με 1 άτομο το οποίο θα συνεργάζεται με τον Διευθυντή Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων ως προς την υλοποίηση των στρατηγικών Ε.Κ.Ε. της εταιρείας και την δημιουργία βιώσιμων και μακρόχρονων σχέσεων με την τοπική κοινωνία. Ο υποψήφιος θα πρέπει  συγκεντρώνει τα παρακάτω χαρακτηριστικά: Σπουδές


Πτυχίο ΑΕΙ σε Διοίκηση Επιχειρήσεων ή στην  επιστήμη Περιβάλλοντος ή Μεταλλειολόγος Μηχανικός ή στην Γεωλογία ή στις Πολιτικές / Κοινωνικές επιστήμες ή σε συναφές πεδίο.

Επαγγελματική Εμπειρία

Εμπειρία 5 ετών στην εξορυκτική βιομηχανία, ή σε συναφές κλάδο με άριστη κατανόηση των περιβαλλοντολογικών, οικονομικών, κοινωνικών και κυβερνητικών θεμάτων εντός μιας μεταλλευτικής εταιρείας στην Ελλάδα.
Εμπειρία 3 ετών σε ηγετικό ρόλο.

Ικανότητες

Άριστη γνώση της Ελληνικής και Αγγλικής γλώσσας (προφορικώς και γραπτώς).
Άριστη γνώση Η/Υ (Windows, MS Office).
Υψηλές διαπροσωπικές δεξιότητες και ικανότητα κτισίματος σχέσεων με την τοπική κοινωνία.
Αποτελεσματική Επικοινωνία.
Υψηλή ικανότητα ομιλίας και συγγραφής λόγου αλλά και παρουσιάσεων.
Αποδεδειγμένη ικανότητα επιρροής και καθοδήγησης.
Ικανότητα να εργάζεται τόσο ανεξάρτητα όσο και σε ομαδικό περιβάλλον με άτομα τόσο εσωτερικά όσο εξωτερικά του οργανισμού.
Οργανωτικότητα. 

https://athens.indymedia.org/post/1574151/

ΠΡΕΖΑ TV 
31-5-2017

Δεν υπάρχουν σχόλια: